Doporučujeme

Vánoční dárek se kterým neuděláte chybu? Notebook a telefon od ASUS!

Vánoční dárek se kterým neuděláte chybu? Notebook a telefon od ASUS! | foto: ASUS COMPUTER Czech Republic s.r.o

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Vánoční dárek se kterým neuděláte chybu? Notebook a telefon od ASUS

Vybrali jsme pro vás produkty, které opravdu stojí za to. Jestli hledáte notebook na domácí použití nebo jste pořád na cestách, jsou notebooky ASUS tou správnou volbou pro vás. A nezapomněli jsme ani na příznivce žádaných kompaktních telefonů.

Vivobook Go 15

Notebook do 10 000? Pak jste na správné adrese. Vivobook Go s 15.6” full HD displejem, podsvícenou klávesnicí a odolným šasi vojenské úrovně (810H) je perfektním společníkem na cesty, práci i zábavu. Potěší i fyzická krytka webkamery pro maximální soukromí.

Najdete jako: E1504FA | Cena od 9 990 vč. DPH

Vivobook Go 15

Asus Vivobook 15 OLED

Hledáte notebook, na kterém můžete upravovat fotky a který zvládne i základní střih videa? Tak to by Vivobook 15 OLED měla být ta správná volba. Díky 15.6” OLED obrazovce budete mít perfektní obraz, procesor Intel Core i5 společně s 16GB operační pamětí zajistí plynulý chod. Nechybí ani čtečka otisků prstů, webkamera nebo podsvícená klávesnice.

Najdete jako: X1505ZA-OLED020W | Cena od 15 990 vč. DPH

Asus Vivobook 15 OLED

ASUS Zenbook 14 OLED

Elegantní, celokovový 14” ultrabook s celodenní výdrží na baterii? 90Hz 2.8K OLED displej, který nezkresluje barvy a je šetrný k vašemu zraku? Tak to je Zenbook 14 správná volba právě pro vás. Ideální pro vysokoškoláky a lidi, co vyžadují velkou míru přenositelnosti. Váha s nabíječkou pod 1,5 kg, Full HD kamera, čtečka otisků prstů nebo numerická klávesnice v touchpadu = kancelář kdykoliv a kdekoliv.

Najdete jako: UM3402YA | Cena od 19 290 vč.DPH

ASUS Zenbook 14 OLED

Zenfone 10

Kompaktní telefon s dvoudenní výdrží na baterii se dnes těžko hledá. Nicméně ASUS přišel s řešením v podobě Zenfone 10. Ten nabízí nekompromisní výkon díky poslední generaci procesoru Snapdragon 8 gen 2. a operační paměti 8/16GB, 50 Mpx fotoaparát s gimbalovou stabilizací pak poskytne stabilní video a ostré fotky. Nechybí ani bezdrátové nabíjení, odolnost IP68, slot na 2 SIM a 3,5mm audio jack. K dostání v 5 barevných provedeních.

Najdete jako: Zenfone 10 AI2302 | Cena od 17 490 Kč

Zenfone 10