Srdci domova dodá lesk kuchyňská deska od firmy Soliter

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Exkluzivní kuchyňské desky z přírodních materiálů od firmy Soliter splňují náročné estetické i praktické požadavky.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Kuchyně má být srdcem každého domova. Lesk jí ale dodá až správný klenot, kterým je kuchyňská deska. Veškeré vaření, pečení a přípravy oblíbených pokrmů se odehrávají právě na lince. Měla by proto nejen hezky vypadat, ale sloužit co nejdéle, odolat škrábancům i polití, čištění nebo vysokým teplotám, když se na ni položí něco teplého. Takové desky z přírodního či technického kamene nebo keramiky dodává spokojeným zákazníkům již pětadvacet let společnost Soliter K+K. A nejsou to jen desky do kuchyně, ale i koupelnové desky či pracovní desky pro gastroprovozy, kterými firma Soliter vybavila již desítky domácností, barů a hotelů.

Kuchyňské desky od Soliteru splňují nejnáročnější estetické i praktické požadavky

Kuchyně je místem kde se nejen připravují jídla, ale kde se schází členové domácnosti, kde společně jí, baví se, odpočívají i pracují. Každý den zde společně začíná a končí. Proto je důležité, aby bylo místo hezké a útulné. „Kuchyňské desky z přírodního či technického kamene nebo slinuté keramiky povýší kuchyni na příjemnější prostor a nabídnou uživatelům větší kvalitu a praktičnost než běžné pracovní desky, jejichž životnost je navíc podstatně menší. Desky z kamene jsou odolnější, více vydrží, dobře se udržují. To vše je proti laminátovým deskám velká výhoda. Jejich design navíc umocní dojem a zpříjemní celý prostor,“ vysvětluje majitel firmy Zdeněk Suchánek.

Ať již jsou to zákazníci, kteří chtějí dodat nové kuchyni nezaměnitelný vzhled, nebo ti, kteří předělávají starší dům či byt a chtějí exkluzivní design a kvalitu, kuchyňské pracovní desky od společnosti Soliter splňují ty nejnáročnější estetické i praktické požadavky. Stejně jako kuchyňské i koupelnové desky vyrábí Soliter na míru.

Precizní realizace kuchyňských desek i barových pultů na míru

Jejích služeb využívají architekti, interiérová a kuchyňská studia či zákazníci do svých domácností nejen v České republice, ale i v zahraničí. Desky od Soliteru zdobí kuchyně či koupelny novostaveb či zrekonstruovaných vil, firma se podílela i na vybavování moderních interiérů výškové budovy V Tower v Praze. Společnost dodala i řadu prvotřídních recepčních a barových pultů do hotelů a restaurací a jednalo se i o náročné instalace, které musí být naprosto precizní, aby korunovaly výsledný dojem z interiéru a záměru architekta. Vybavovala například i sociální zařízení pražských hotelů Hilton, Pyramida, Opera nebo gastroprovoz ČSOB v Hradci Králové.

Zákazníci si vybírají desky od Soliteru pro jejich kvalitu, dlouhodobost a jedinečnost. Přírodní kamenné žulové desky jsou velmi tvrdé a odolné vůči mechanickému poškození a vůči vysokým teplotám. To je díky tomu, že žuly, ze kterých se desky vyrábějí, jsou vyvřelé horniny s vysokým podílem křemene a jiných minerálů, které vynikají svojí tvrdostí a odolností. Taková deska se nemusí po letech v kuchyni měnit a vydrží po generace.

Vzorník kuchyňských a koupelnových desek najdete na webu firmy Soliter

Zákazníci, kteří si takové desky pořizují, investují nejen do kvality, ale i do elegantní designové záležitostí, u které mají jistotu, že nikdo jiný nemá stejný výrobek. „Přírodní kámen je již po staletí nepostradatelný a vyzkoušený materiál. Každý kus, každá deska vyrobená z něj je originál, má jedinečný a nezaměnitelný dekor. Z takových desek vyzařuje energie a krása, která v interiéru neomrzí a dodá mu nádech výjimečnosti,“ dodává Zdeněk Suchánek.

Kdo nad podobou desky váhá, zda se mu bude hodit do interiéru, může si vybrat z řady vzorů a barev, a dokonce i lesklých nebo matných povrchů, jejichž vzhled podtrhne ať již rustikální nebo moderní styl kuchyně. Vše najde ve vzorníku na webových stránkách firmy Soliter K+K, která používá materiály od předních českých, italských nebo španělských dodavatelů. A kdo si není jist přírodním kamenem, může si do kuchyně vybrat technický kámen nebo slinutou keramiku. „Každý materiál má své přednosti, není jeden lepší než druhý, ale záleží na využití a prioritách zákazníka,“ dodává Zdeněk Suchánek. Vedle kuchyní ušlechtilé materiály, z nichž se desky vyrábějí, dodávají krásu a eleganci také koupelnám jako místům očisty a relaxace. I zde je výhodou životnost, barevná stálost a snadná údržba.

Benefitem je moderní design a přijatelná cena kuchyňských desek

V případě technického kamene může být benefitem moderní design a přijatelná cena. Zákazníci mají bohatý výběr barev a dekorů, v nichž si mohou nechat kuchyňkou desku vyrobit. Soliter využívá produkty dvou světových firem, českého Technistone a španělského Silestone, přičemž obě firmy vyrábějí technický kámen podle patentu italské firmy Bretone, která tuto technologii vyvinula již v šedesátých letech minulého století. Devadesát procent výrobku tvoří přírodní suroviny jako frakce žul, písků a nakonec malé množství pigmentů a polyesterové pryskyřice. Z nich vzniká výsledný produkt, který se snadno udržuje, nenasákne a je rovněž odolný proti škrábancům a vydrží i teploty do 150 stupňů Celsia. Díky stejnému designu je jejich napojování co nejméně viditelné.

Navíc interiér kuchyně lze doplnit nejen o kuchyňskou desku, ale třeba i o obklady stěn nebo vnitřní parapety ze stejného materiálu. To platí i v případě keramických desek. Zatímco keramická výroba provází lidstvo již odnepaměti, až nejmodernější technologie umožňuje vyrábět nejkvalitnější slinutou keramiku z keramických jílů, živců či dalších přírodních přísad v deskách ve velkých formátech a různých tloušťkách. „Jedná se o stoprocentně přírodní materiál, jehož hlavní předností a jedinečností jsou rozměry a výborné vlastnosti materiálu. Digitální tisk navíc umožňuje vytvořit na povrchu neuvěřitelně shodné dekory různých typů přírodních kamenů nerozpoznatelných od originálu,“ vysvětluje Zdeněk Suchánek. Soliter využívá výrobků od italské firmy Laminam a španělských firem Cosentino, pod obchodní značkou Dekton a Neolith, které mají velké zkušenosti a patří k předním na trhu nejen pro výrobu kuchyňských a koupelnových desek, ale i jejich doplnění v podobě obkladů a parapetů. U keramických desek je výhodou odolnost, a to například vůči chemikáliím, dlouhá živostnost a velmi jednoduchá a rychlá údržba.

Cenová kalkulace kuchyňských desek zdarma

Jak si vybrat tu správnou kuchyňskou desku, radí Soliter domácnostem už 25 let. Nabízí jim zpracování cenové kalkulace zdarma a po objednání poskytuje veškerý servis, kdy se zaměří přesné rozměry desky, zajistí se výroba a pak montáž. Konzultace k tomu, jakou desku si vybrat, poskytuje i po telefonu. Od objednání a vytvoření výkresu je deska obvykle připravena do tří týdnů a poté následuje montáž.

  • Nejčtenější

Když stres ochromuje naše zdraví, pomoci může magnézium

25. dubna 2024

Komerční sdělení Magnézium je minerál, který je mimořádně důležitý pro správné fungování našeho organismu v různých...

Tisíce úspěšných Čechů znají tajemství spoření bez háčků a hvězdiček

29. dubna 2024

Komerční sdělení Objevili efektivní způsob, jak mít své úspory kdykoli k dispozici, bezpečně je zhodnocovat každý...

Zaostřeno na Karvinsko. Z čeho bude v budoucnosti těžit?

25. dubna 2024

Komerční sdělení Území pohornického Karvinska se po ukončení těžby uhlí připravuje na nové projekty. A nebude jich...

Jak zavěsit WC?

30. dubna 2024

Komerční sdělení Pryč je doba nevzhledných kombinovaných záchodů, z jejichž nádržek a připojovacích hadiček se tak...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Když peníze ztrácejí hodnotu

26. dubna 2024

Komerční sdělení Článků o vysoké inflaci bylo možné číst v uplynulých 2 letech poměrně mnoho. Pravdou je, že inflaci...

Myslíte, že byste se nenachytali? Že by se vám nic takového nestalo?

2. května 2024

Komerční sdělení Začátek dne v kanceláři... Představte si typické ranní rituály. První káva a otevření e-mailové...

Vytvořte si oázu klidu na terase či na balkóně

2. května 2024

Komerční sdělení Jaro je v plném rozkvětu a konečně si můžeme užívat sluníčko a teplo. Není přece nic lepšího, než...

Ryze česká firma s globálním dosahem slaví 30 let úspěšného podnikání

2. května 2024

Komerční sdělení TN TRADE z Hradce Králové slaví 30 let fungování. Z malé firmy se vypracovala na renomovanou...

Oživte svůj interiér dekorativní stěrkou

2. května 2024

Komerční sdělení Nenadchla vás představa klasické výmalby? Toužíte po něčem originálním a elegantním? Pak je pro vás...

Natáčení Přátel bylo otřesné, vzpomíná herečka Olivia Williamsová

Britská herečka Olivia Williamsová (53) si ve čtvrté sérii sitcomu Přátelé zahrála epizodní roli jedné z družiček na...

Byli vedle ní samí ztroskotanci, vzpomíná Basiková na muže Bartošové

Byly každá z jiného těsta, ale hlavně se pohybovaly na opačných pólech hudebního spektra. Iveta Bartošová byla...

Autofotka: Sen z plakátů v kotrmelcích. Mladíček v tunelu rozbil Ferrari F40

Symbol italské nenažranosti se již skoro čtyři dekády pokouší zabít své řidiče. Jízda s Ferrari F40 bez posilovače...

Ukaž kozy, řvali na ni. Potřebovala jsem se obouchat, vzpomíná komička Macháčková

Rozstřel Pravidelně vystupuje v pořadu Comedy Club se svými stand-upy, za knihu Svatební historky aneb jak jsem se nevdala se...

Do Bolívie jsem odešla kvůli smrti rodičů, přiznala sestra Romana Vojtka

Mladší sestra herce Romana Vojtka (52) Edita Vojtková (49) je módní návrhářkou a žije v Bolívii. Do zahraničí odešla...