Doporučujeme

Albert

Albert | foto: Archiv Albert

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Sváteční perník podle receptury mistra pekaře

  • 0
Jenom málokdo si umí představit Vánoce bez tradičních perníčků. Většina z nás je má už nějakou chvilku napečené a čeká, až změknou. Zkuste si ale letos připravit i něco netradičního – sváteční perník.

Vánoční perníčky jsou naší tradicí. Svátky bez této lahůdky si neumí představit 66 procent Čechů. A tři čtvrtiny z nich se před svátky věnují jejich pečení, nejčastěji společně s nejbližšími členy rodiny. Ukázal to exkluzivní průzkum obchodů Albert. Vyzkoušejte letos i něco nového.

Ozvláštněte si Vánoce i svátečním perníkem, jehož recepturu připravil mistr pekař Václav Bozděch. Je vláčný a nadchne i ty členy rodiny, kteří si dávají pozor na linii. Dozdobit jej můžete podle vlastní fantazie či nechat volnou ruku vašim malým pomocníkům.

Albert

Co budete potřebovat

3 vejce

350 g hrubé/polohrubé mouky

350 g jemné krupice

400 g jablek

200 ml slunečnicového oleje

2 lžíce kakaa

1 lžička skořice

1 g kypřicího prášku do perníku

1 hrst oříšků

1 hrst rozinek

1 sáček vanilkového cukru

cukr moučka podle chuti

Jak na to

1. Oddělte žloutky od bílků. Žloutky dejte stranou a z bílků vyšlehejte tuhý sníh.

2. Jablka oloupejte a nastrouhejte. Suroviny včetně žloutků dejte do mísy, lehce promíchejte a přidejte vyšlehané bílky. Směs ručně vymíchejte.

3. Poté vymažte pečicí formu o průměru 28 cm olejem, vysypte hrubou moukou a vylijte směsí.

4. Pečte ve vyhřáté troubě na 140–150 °C po dobu 25–30 minut. Po upečení je perník možné promazat marmeládou nebo čokoládou a různě zdobit, třeba přes šablonu vločky jej posypte moučkovým cukrem.

Dobrou chuť!


Témata: Cukr