V Jihlavě vyrostlo největší kominictví v ČR. Jaký je recept na úspěch?

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Již 10 let nosí lidem štěstí a poskytují zákazníkům špičkové služby s důrazem na kvalitu. Nabízíme rozhovor s ředitelem CUP Kominictví, Jakubem Březinou, který přináší pohled do historie, ale i budoucnosti firmy, která se stala největším kominictvím v České republice.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Jaké byly začátky CUP Kominictví a jaký byl váš původní cíl pro tuto firmu?

Spolu s Pavlem Ščepkou jsme vlastnili společnost CUP Security, která se zabývala a doteď zabývá elektrikářskými pracemi od instalace v rodinných domech přes zabezpečovací systémy až po datová centra. Firmě se dařilo a v zásadě nebyl důvod hledat další podnikatelskou příležitost, ale zasáhla náhoda.

Na podzim 2013 si mi jedni dobří známí stěžovali, že si objednali kominíka, vzali si kvůli návštěvě volno, ale kominík bez omluvy nepřišel. Dokonce se to opakovalo i na druhý pokus o vyčistění komínu.

To mě docela překvapilo a začal jsem se zajímat, jak to vlastně na Vysočině funguje. Zjistil jsem, že moji známí nejsou zdaleka jediní s touto zkušeností.

Začal jsem tehdy přemýšlet, jak z kominictví udělat službu 21. století – moderně a efektivně. Následovaly přípravy, školení a hledání zkušených zaměstnanců. Čištění jsme začali nabízet v květnu 2014 a bylo vidět, že je o službu zájem.

Co považujete za klíčové faktory, které vedly k tomu, že se CUP Kominictví stalo největším kominictvím v České republice?

V CUP Kominictví již od začátku klademe zvláštní důraz na kvalitu našich služeb. Pravidelně školíme naše zaměstnance, abychom zajistili, že jsou vždy odborně připraveni poskytnout tu nejlepší možnou péči.

Může se zdát, že v kominictví nelze inovovat, nicméně to není pravda. Zlepšit lze každá služba. Používáme moderní techniku, jako jsou výkonné technické vysavače, kameru na zkoumání kouřovodů a další.

Kromě toho dbáme na moderní trendy i v zákaznickém servisu – administrativu řešíme elektronicky, termín čištění domlouváme telefonicky předem na konkrétní čas, ať lidé nemusí celý den čekat doma, a čistíme i v soboty. Každý rok se pak automaticky včas připomeneme, že je třeba provést čištění. Navíc si následně ověřujeme, jak byl zákazník s daným kominíkem spokojený.

Jsme hrdí na to, že děláme věci jinak než „obecní“ kominíci. Snažíme se maximálně používat moderní technologie. Jedním z našich kroků je vývoj vlastního softwaru a aplikace pro tablety, které nám pomáhají efektivněji a 100% digitálně spravovat a dokumentovat naši práci. Tímto způsobem se snažíme nejen zlepšit naše služby, ale také přinést moderní a inovativní řešení do oblasti kominictví.

Stali jste se součástí skupiny ARMEX, jak vnímáte přínos tak velkého partnera?

Do roku 2018 firma stabilně rostla a zvětšovala působnost, nejprve na okolní kraje a postupně na celou republiku. V té době jsme se starali o téměř 14 tisíc zákazníků.

Od roku 2019 nastal významný milník. V tomto roce došlo ke kapitálovému vstupu investora a kominictví se odštěpilo jako samostatná společnost. Tento krok umožnil nové investice a rozvoj, což vedlo k rychlému nárůstu počtu klientů. Díky investorovi a zvýšenému kapitálu se počet klientů v následujících 5 letech zvýšil z původních 14 tisíc na závratných 50 tisíc.

Jaká opatření jste přijali k zajištění kvality vašich služeb a udržení spokojenosti zákazníků během tak raketového růstu?

Naše priorita je vždy poskytovat služby na nejvyšší úrovni a pečlivě naslouchat potřebám a zpětné vazbě našich zákazníků, abychom mohli neustále zlepšovat a přizpůsobovat naše služby jejich očekáváním.

Jako zásadní benefit pro zákazníky vnímám, že nabízíme písemnou smlouvu, která nás zavazuje v následujících letech čistit spalinové cesty zákazníka za předem daných podmínek, vč. toho, že se sami včas připomeneme. Naši zákazníci tak na čištění a kontrolu nemusí myslet. Zákonné termíny hlídáme za ně.

Jaký je váš pohled na budoucnost CUP Kominictví a jaké máte plány pro další rozvoj?

Kominictví má dlouhou tradici a jde o službu zajišťující bezpečí majetku a osob. V ČR bohužel ročně vyhoří okolo 900 domácností. Naším závazkem je udělat maximum, aby se tak nestalo.

Během následujících dvou až tří let bychom chtěli získat dalších 20 až 30 tisíc klientů. Ruku v ruce s tím plánujeme přijmout další kolegy, ať už kominíky, nebo do kanceláře. V současnosti stabilně zaměstnáváme okolo 45 osob a plánujeme otevřít až 15 dalších pozic.

Chcete cokoli dodat závěrem?

Chtěl bych zdůraznit důležitost prevence. Jak rádi říkáme, nosíme lidem štěstí, nicméně ještě lepší je se na něj nespoléhat. Správně vyčištěný komín je základ bezpečné domácnosti.

O CUP Kominictví

CUP Kominictví je předním kominictvím v České republice, které se specializuje na pravidelnou kontrolu a čištění spalinových cest. S více než 50 000 spokojenými zákazníky je největším kominictvím v ČR a zakládá si na moderním vybavení a zákaznickém servisu. Pro více informací navštivte www.kominici.cz. Termín čištění si můžete v případě potřeby domluvit telefonicky na 565 55 44 44.

  • Nejčtenější

Když stres ochromuje naše zdraví, pomoci může magnézium

25. dubna 2024

Komerční sdělení Magnézium je minerál, který je mimořádně důležitý pro správné fungování našeho organismu v různých...

5 tipů, jak zútulnit obývací pokoj s minimálními náklady

22. dubna 2024

Komerční sdělení Pod pojmem útulný domov si každý z nás představí něco trochu jiného. Někdo má rád perfektně...

Zaostřeno na Karvinsko. Z čeho bude v budoucnosti těžit?

25. dubna 2024

Komerční sdělení Území pohornického Karvinska se po ukončení těžby uhlí připravuje na nové projekty. A nebude jich...

Sjednáním pojištění práce poradce nekončí, ale teprve začíná

24. dubna 2024

Komerční sdělení Kvalitní pojišťovací poradci se svými klienty mnohdy vytvářejí partnerství na celý život. Jejich...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Dopřejte svým očím pohodlí s biometrickými brýlovými čočkami

22. dubna 2024

Komerční sdělení Nosíte brýle a znáte podobné situace? Neustálé čištění, které snad nikdy není dokonalé, dešťové...

Otevření nových Silent Villas v Therme Laa

27. dubna 2024

Komerční sdělení Exkluzivní rozšíření termálních lázní Laa, resortu VAMED Vitality World: 2. srpna 2024 se na ploše...

„Záleží mi na spokojenosti mých kolegů,“ říká vedoucí fyzioterapeutka

26. dubna 2024

Komerční sdělení Už pět let pracuje Martina Kořínková v Chrudimské nemocnici. Proč si vybrala profesi...

Zažijte jaro všemi smysly v Libereckém kraji

26. dubna 2024

Komerční sdělení Chcete si odpočinout od shonu všedních dní? Přijeďte do Libereckého kraje. Spojení jarní přírody a...

Když peníze ztrácejí hodnotu

26. dubna 2024

Komerční sdělení Článků o vysoké inflaci bylo možné číst v uplynulých 2 letech poměrně mnoho. Pravdou je, že inflaci...

Bývalý fitness trenér Kavalír zrušil asistovanou sebevraždu, manželka je těhotná

Bývalý fitness trenér Jan Kavalír (33) trpí osmým rokem amyotrofickou laterální sklerózou. 19. dubna tohoto roku měl ve...

Tenistka Markéta Vondroušová se po necelých dvou letech manželství rozvádí

Sedmá hráčka světa a aktuální vítězka nejprestižnějšího turnaje světa Wimbledonu, tenistka Markéta Vondroušová (24), se...

Horňáci versus dolňáci. Víme, čemu muži dávají přednost, a je to překvapení

Ženské tělo je pro muže celkově velmi atraktivní a nabízí jejich očím mnoho zajímavých partií. Největší pozornosti se...

Hello Kitty slaví padesátiny. Celý svět si myslí, že je to kočička, jenže není

Kulatý obličej se dvěma trojúhelníkovýma ušima, drobný čumáček, vousky a červená mašle na uchu. Taková je Hello Kitty,...

Za vytlačení z linky do Brna musí Student Agency zaplatit náhradu 21 milionů

Společnost Student Agency provozující autobusy a vlaky pod označením RegioJet musí zaplatit bývalému konkurentovi 21...