Už žádná podrážděná pokožka nebo vyrážka po holení

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Seznamte se s nejlepším holicím strojkem od značky Braun. Páni, tady je Braun Series 9 Pro+!

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Už žádná podrážděná pokožka nebo vyrážka po holení! | foto: ČTK

Pokud patříte mezi ty, kteří po holení trpí podrážděnou pokožkou, vyrážkami, nebo dokonce drobnými řeznými rankami, máme pro vás skvělou zprávu. Tento problém už se vás týkat nemusí! Běžné žiletky nejsou šetrné k vaší pokožce, snadno se opotřebují, což holení dělá ještě nepříjemnějším. Častá výměna žiletek také zatěžuje vaši peněženku. Nový pánský holicí strojek Braun Series 9 Pro + vás těchto trápení zbaví.

Díky inovacím značky Braun objevíte naprosto nový význam ‚pohodlného holení a dokonalého výsledku‘. Nejnovější elektrický holicí strojek Braun Series 9 Pro+ se stává společníkem moderního muže, který očekává od svého holicího strojku nejen výkon, ale také luxusní a bezchybný zážitek. Znáte jeho výhody?

Už žádná podrážděná pokožka nebo vyrážka po holení!

Jak funguje planžetový holicí strojek Braun Series 9 Pro+?

Holicí strojek Braun Series 9 Pro+ si poradí s krátkými, středně dlouhými i dlouhými vousy efektivně a bez problémů. Jeho 5 systémově propojených holicích prvků a výkyvná hlavice se dokonale přizpůsobí liniím obličeje a krku a spolehlivě zachytí vousy roustoucí do všech směrů. Díky systému HyperLift & Cut si poradí i s vousy, které jsou přitisknuté k pokožce, a to tak, že vousy nejprve zvedne a poté je zastřihne. Elektrický holicí strojek disponuje také ochranným prvkem, který chrání vaši pokožku, aby bylo holení co nejbezpečnější a pohodlnější. Vestavěný zastřihovač vousů ProTrimmer poslouží k vytvoření perfektních kontur i na velmi tvrdých vousech.

Už žádná podrážděná pokožka nebo vyrážka po holení!

Výjimečný holicí strojek s precizním výkonem

Braun Series 9 Pro+ je vybaven špičkovou technologií, která zajišťuje, že vaše pokožka bude po holení hladká a nebudou na ní žádná vynechaná místa. Pohyblivá hlavice se může pohybovat až do úhlu 40°, což umožňuje perfektní kontakt se všemi částmi pokožky, kde by běžné žiletky mohly selhat a způsobit poranění. Hlavici lze otáčet až do 10 různých směrů a fixovat ji v požadované poloze. Braun Series 9 Pro+ se tak v současnosti řadí mezi nejlepší elektrické holicí strojky na trhu, co se týče schopnosti přizpůsobit se konturám obličeje a minimalizovat podráždění pokožky.

Už žádná podrážděná pokožka nebo vyrážka po holení!

Moderní holení díky technologickým inovacím

Elektrický holicí strojek Braun Series 9 Pro+ využívá moderní technologie, které mění pravidla hry v kategorii elektrických holicích strojků. Jeho inovativní motor s 10 000 sonickými vibracemi a technologií AutoSense poskytuje silný výkon a precizní kontrolu během holení. To znamená, že i nejtvrdší a nejodolnější vousy budou odstraněny s lehkostí a rychlostí, s menším počtem tahů než u běžných elektrických holicích strojků. Navíc se výkon strojku automaticky přizpůsobí hustotě vousů v dané oblasti, což vám usnadní holení bez nutnosti manuálního nastavování výkonu podle oblasti obličeje.

Myslí na vaše pohodlí

Nejde jen o výkon, ale také o pohodlí. Braun Series 9 Pro+ je ergonomicky navržen s ohledem na pohodlí uživatele. Jeho gumový povrch zaručuje pevný úchop, takže holicí strojek neklouže v ruce. Drží se pohodlně, což umožňuje precizní ovládání bez námahy. S Braun Series 9 Pro+ se nemusíte bát vody. Je navržen tak, aby odolával menšímu (do 5 mm) kontaktu s vodou. Můžete se tak holit jak na mokro, tak na sucho, nebo s pěnou na holení.

Dlouhá životnost

Pokud jste dosud používali běžné žiletky, určitě víte, jak rychle se mohou opotřebovat. Špatně se čistí a snadno rezaví, což může pokožku dokonce zranit. Častá výměna plastových žiletek je také zátěží pro vaši peněženku a životní prostředí. S elektrickým holicím strojkem od značky Braun stačí jedna investice, která vám vydrží mnoho let. Pro zachování top výsledku se doporučuje měnit holicí hlavici po 18 měsících používání.

Balení obsahuje stanici SmartCare Center 6v1, která strojek automaticky a hygienicky čistí, prodlužuje životnost břitev, optimalizuje jejich výkon, rychle je vysuší a nabije strojek. Samozřejmě se o strojek můžete starat i manuálně pomocí speciálního kartáčku na břitvy, který je součástí balení, a oleje na břitvy. Některé holicí strojky jsou vybavené pouzdrem Power Case, které dokáže holicí strojek dobíjet až po dobu 6 týdnů bez nutnosti zapojení do zásuvky.

Už žádná podrážděná pokožka nebo vyrážka po holení!

Holení s Braun Series 9 Pro+ je luxusním zážitkem

S Braun Series 9 Pro+ už není holení pouhou rutinní záležitostí, ale zážitkem, který vám přináší pohodlí, preciznost a luxus. Je to investice do vašeho vlastního vzhledu a sebevědomí. Pokud oceníte výkon, kvalitu a inovace, Braun Series 9 Pro+ by neměl chybět ve vaší koupelně. Není to jen holicí strojek, je to luxusní doplněk, který podtrhuje váš styl a osobní vkus. Jeho elegantní design a kvalitní materiály ho činí špičkovým produktem, který stojí za to vlastnit.

  • Nejčtenější

Když stres ochromuje naše zdraví, pomoci může magnézium

25. dubna 2024

Komerční sdělení Magnézium je minerál, který je mimořádně důležitý pro správné fungování našeho organismu v různých...

5 tipů, jak zútulnit obývací pokoj s minimálními náklady

22. dubna 2024

Komerční sdělení Pod pojmem útulný domov si každý z nás představí něco trochu jiného. Někdo má rád perfektně...

Zaostřeno na Karvinsko. Z čeho bude v budoucnosti těžit?

25. dubna 2024

Komerční sdělení Území pohornického Karvinska se po ukončení těžby uhlí připravuje na nové projekty. A nebude jich...

Sjednáním pojištění práce poradce nekončí, ale teprve začíná

24. dubna 2024

Komerční sdělení Kvalitní pojišťovací poradci se svými klienty mnohdy vytvářejí partnerství na celý život. Jejich...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Dopřejte svým očím pohodlí s biometrickými brýlovými čočkami

22. dubna 2024

Komerční sdělení Nosíte brýle a znáte podobné situace? Neustálé čištění, které snad nikdy není dokonalé, dešťové...

Otevření nových Silent Villas v Therme Laa

27. dubna 2024

Komerční sdělení Exkluzivní rozšíření termálních lázní Laa, resortu VAMED Vitality World: 2. srpna 2024 se na ploše...

„Záleží mi na spokojenosti mých kolegů,“ říká vedoucí fyzioterapeutka

26. dubna 2024

Komerční sdělení Už pět let pracuje Martina Kořínková v Chrudimské nemocnici. Proč si vybrala profesi...

Zažijte jaro všemi smysly v Libereckém kraji

26. dubna 2024

Komerční sdělení Chcete si odpočinout od shonu všedních dní? Přijeďte do Libereckého kraje. Spojení jarní přírody a...

Když peníze ztrácejí hodnotu

26. dubna 2024

Komerční sdělení Článků o vysoké inflaci bylo možné číst v uplynulých 2 letech poměrně mnoho. Pravdou je, že inflaci...

Bývalý fitness trenér Kavalír zrušil asistovanou sebevraždu, manželka je těhotná

Bývalý fitness trenér Jan Kavalír (33) trpí osmým rokem amyotrofickou laterální sklerózou. 19. dubna tohoto roku měl ve...

Herečka Hunter Schaferová potvrdila románek se španělskou zpěvačkou

Americká herečka Hunter Schaferová potvrdila domněnky mnoha jejích fanoušků. A to sice, že před pěti lety opravdu...

Tenistka Markéta Vondroušová se po necelých dvou letech manželství rozvádí

Sedmá hráčka světa a aktuální vítězka nejprestižnějšího turnaje světa Wimbledonu, tenistka Markéta Vondroušová (24), se...

Horňáci versus dolňáci. Víme, čemu muži dávají přednost, a je to překvapení

Ženské tělo je pro muže celkově velmi atraktivní a nabízí jejich očím mnoho zajímavých partií. Největší pozornosti se...

Hello Kitty slaví padesátiny. Celý svět si myslí, že je to kočička, jenže není

Kulatý obličej se dvěma trojúhelníkovýma ušima, drobný čumáček, vousky a červená mašle na uchu. Taková je Hello Kitty,...