Proč investovat do dluhopisů a jejich výhody

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
V roce 2023 se investování do dluhopisů v České republice stává stále atraktivnější volbou pro investory. Jedním z klíčových faktorů, který přitahuje pozornost investorů, je investice do lesů a lesních pozemků, která se jeví jako stabilní a výhodná formou investování.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Investice do dluhopisu jsou stabilní součástí investičního portfolia | foto: Shutterstock

Dluhopisy představují zralou a etablovanou investiční třídu, která poskytuje investorům řadu výhod. Jednou z hlavních výhod je stabilita a předvídatelnost. Investice do dluhopisů je spojena s nižším rizikem než jiné formy investic, jako jsou akcie či komodity. To přináší investorům vyšší míru jistoty a bezpečnosti. U dluhopisu například přesně víte výši úrokové sazby, která je většinou pevná, a délku vaší investice.

Ná výši úroku tedy nemá vliv případná inflace a další výkyvy na trhu, které z posledních let tak dobře známe a které zcela zásadně ovlivňují například úroky u akcií či spořicích účtů.

Velmi zajímavé jsou především ZAJIŠTĚNÉ EMISE PROSTŘEDNICTVÍM AGENTA PRO ZAJIŠTĚNÍ.

Agent pro zajištění je nezávislá právnická či fyzická osoba, která přijímá zajištění dluhopisů na vlastní účet ve prospěch vlastníků dluhopisů. V případě selhání emitenta garantuje agent pro zajištění realizaci zajištění a jeho vypořádání, např. zástavního práva, v prospěch vlastníkům dluhopisů. Vaše investice je tedy chráněna skutečným majetkem emitenta.

Investice do lesů a lesních pozemků je jednou z oblastí, která se jeví jako stabilní a perspektivní. Lesy představují klíčový zdroj obnovitelného bohatství a mají důležitý ekonomický a ekologický význam. Dřevo, jako jedna z hlavních komodit z lesních zdrojů, si stále udržuje rostoucí hodnotu a je žádanou surovinou ve stavebnictví, nábytkářství a dalších odvětvích.

Dlouhodobý vývoj cen kulatiny ukazuje stabilní růst i přes krátkodobý výkyv způsobený kůrovcem

Investování do dluhopisů s investičním zaměřením na lesy a lesní pozemky je atraktivní možností pro investory, kteří hledají stabilní a dlouhodobou investici. Výhody spojené s touto investicí zahrnují nejen potenciální zhodnocení kapitálu, ale také příležitost podpořit udržitelný rozvoj lesního hospodářství a ochranu přírodních zdrojů.

Investice do lesů a lesních pozemků, která se jeví jako stabilní a výhodná forma investovaní

„Lesy a lesní pozemky jsou rovnocennou součástí každého diverzifikovaného investičního portfolia,“ uvádí Libor Jaroš, manažer pobočky. „Investování do této oblasti umožňuje investorům přístup ke stabilnímu a rostoucímu trhu, který přináší jak finanční výnosy, tak i přínosy pro životní prostředí.“

Investicí do dluhopisů s investičním zaměřením na lesy a lesní pozemky získáte stabilní a perspektivní investiční příležitost. Buďte součástí rostoucího trhu dřeva a podpořte udržitelný rozvoj lesního hospodářství v České republice.

První plzeňský dluhopis je právě takovou investicí a nabízí investorům unikátní příležitost v zajištěné emisi dluhopisů.

První plzeňský dluhopis nabízí řadu výhod pro investory a zároveň přináší regionální přínos pro Plzeňský kraj.

Jednou z hlavních výhod investování do Prvního plzeňského dluhopisu je právě jeho zaměření na investici do lesů a lesních pozemků. Lesy a lesní pozemky jsou klíčovým zdrojem obnovitelného bohatství a mají významný přínos pro životní prostředí. Investice do těchto oblastí přispívá k udržitelnému rozvoji a ochraně přírodních zdrojů. Velkou výhodou je, že je to v podstatě stále rostoucí investice, viz. následující grafy:

Wood Seeds - Zásoba dřevní hmoty v m3

První plzeňský dluhopis nabízí investorům až 12% zhodnocení kapitálu a exkluzivně také zajištěný dluhopis s výnosem 11 % v prvním roce. Pro ty, kteří chtějí investovat s ohledem na regionální přínosy a podporu životního prostředí, je tato investice rozumnou a perspektivní volbou.

„V současné době nabízíme také zajištěnou emisi se zhodnocením 11 % první rok a 9,5 % v následujících 2 letech. A to je opravdu velmi solidní a zajímavá investiční nabídka. Jen málo emitentů na trhu má zajištěný dluhopis. Jeho velkou výhodou je zajištění majetkem emitenta a to samo o sobě svědčí o rovném přístupu firmy pro její investory,“ říká Libor Jaroš, manažer pobočky emitenta.

Wood Seeds - Hodnoty dřevní hmoty v našem majetku v Kč

Regionální přínos Prvního plzeňského dluhopisu je důležitým faktorem, který přitahuje investory. Peníze z investice jsou využity přímo v Plzeňském kraji, což má pozitivní dopad na místní ekonomiku a komunitu. Investice do dluhopisu pomáhá financovat také výstavbu nového dřevozpracujícího závodu, což vytváří nová pracovní místa a podporuje ekonomický růst v regionu.

První plzeňský dluhopis nabízí zhodnoceni až 11 % zajištěnou emisi dluhopisů

„Jsem hrdý na to, že První plzeňský dluhopis přináší regionální přínos pro Plzeňský kraj,“ dodává Jaroš. „Investoři, kteří se rozhodnou podpořit tuto investici, mohou mít jistotu, že jejich peníze budou mít reálný dopad na místní komunitu a životní prostředí, a investují tím vlastně do budoucnosti nás všech.“

Investujte do Prvního plzeňského dluhopisu a přispějte k hodnotným výsledkům pro vaši investici i pro Plzeňský kraj. Buďte součástí pozitivních změn a budujte společně lepší budoucnost pro všechny.

První plzeňský dluhopis představuje jedinečnou příležitost pro investory, kteří chtějí podpořit ochranu životního prostředí a regionální rozvoj. Tato investice umožní nejen výsadbu nových stromů, ale také podpoří vznik nového dřevozpracujícího závodu, což přinese nová pracovní místa a ekonomický rozvoj našeho regionu.“

  • Nejčtenější

Když stres ochromuje naše zdraví, pomoci může magnézium

25. dubna 2024

Komerční sdělení Magnézium je minerál, který je mimořádně důležitý pro správné fungování našeho organismu v různých...

5 tipů, jak zútulnit obývací pokoj s minimálními náklady

22. dubna 2024

Komerční sdělení Pod pojmem útulný domov si každý z nás představí něco trochu jiného. Někdo má rád perfektně...

Zaostřeno na Karvinsko. Z čeho bude v budoucnosti těžit?

25. dubna 2024

Komerční sdělení Území pohornického Karvinska se po ukončení těžby uhlí připravuje na nové projekty. A nebude jich...

Sjednáním pojištění práce poradce nekončí, ale teprve začíná

24. dubna 2024

Komerční sdělení Kvalitní pojišťovací poradci se svými klienty mnohdy vytvářejí partnerství na celý život. Jejich...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Dopřejte svým očím pohodlí s biometrickými brýlovými čočkami

22. dubna 2024

Komerční sdělení Nosíte brýle a znáte podobné situace? Neustálé čištění, které snad nikdy není dokonalé, dešťové...

Otevření nových Silent Villas v Therme Laa

27. dubna 2024

Komerční sdělení Exkluzivní rozšíření termálních lázní Laa, resortu VAMED Vitality World: 2. srpna 2024 se na ploše...

„Záleží mi na spokojenosti mých kolegů,“ říká vedoucí fyzioterapeutka

26. dubna 2024

Komerční sdělení Už pět let pracuje Martina Kořínková v Chrudimské nemocnici. Proč si vybrala profesi...

Zažijte jaro všemi smysly v Libereckém kraji

26. dubna 2024

Komerční sdělení Chcete si odpočinout od shonu všedních dní? Přijeďte do Libereckého kraje. Spojení jarní přírody a...

Když peníze ztrácejí hodnotu

26. dubna 2024

Komerční sdělení Článků o vysoké inflaci bylo možné číst v uplynulých 2 letech poměrně mnoho. Pravdou je, že inflaci...

Bývalý fitness trenér Kavalír zrušil asistovanou sebevraždu, manželka je těhotná

Bývalý fitness trenér Jan Kavalír (33) trpí osmým rokem amyotrofickou laterální sklerózou. 19. dubna tohoto roku měl ve...

Tenistka Markéta Vondroušová se po necelých dvou letech manželství rozvádí

Sedmá hráčka světa a aktuální vítězka nejprestižnějšího turnaje světa Wimbledonu, tenistka Markéta Vondroušová (24), se...

Horňáci versus dolňáci. Víme, čemu muži dávají přednost, a je to překvapení

Ženské tělo je pro muže celkově velmi atraktivní a nabízí jejich očím mnoho zajímavých partií. Největší pozornosti se...

Hello Kitty slaví padesátiny. Celý svět si myslí, že je to kočička, jenže není

Kulatý obličej se dvěma trojúhelníkovýma ušima, drobný čumáček, vousky a červená mašle na uchu. Taková je Hello Kitty,...

Za vytlačení z linky do Brna musí Student Agency zaplatit náhradu 21 milionů

Společnost Student Agency provozující autobusy a vlaky pod označením RegioJet musí zaplatit bývalému konkurentovi 21...