Hotel Sen: objevte recept na snový odpočinek

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Hledáte místo, kde byste mohli strávit pár letních dnů a užít si ničím nerušený relax? Právě takové se nachází v Senohrabech, jen 25 minut od centra Prahy. A jeho tajemství? Jedinečné spojení vynikající kuchyně, špičkového wellness, luxusního ubytování a malebné přírody.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Snový hotel na dosah od Prahy

Hotel Sen leží uprostřed přírody v obci Senohraby, obklopené romantickou kopcovitou krajinou Ladova kraje. Region získal jméno podle českého ilustrátora a malíře Josefa Lady, který právě z tohoto kraje čerpal inspiraci pro svou tvorbu.

Luxusní hotel před několika lety prošel rozsáhlou rekonstrukcí a stal se oblíbeným cílem hostů zdaleka i zblízka. Zařízení čtyřhvězdičkových pokojů je dotažené do nejmenších detailů – od pohodlné matrace, ze které se vám nebude chtít vstávat, po heboučké ručníky a luxusní kosmetiku.

Dvoulůžkové pokoje jsou samozřejmostí, ale k dispozici tu jsou i pokoje pro rodiny. Kdo má chuť zažít něco opravdu výjimečného, zvolí ubytování v některém z komfortních apartmánů. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu, klimatizaci a rychlé Wi-Fi připojení.

K dokonalému odpočinku neodmyslitelně patří špičková gastronomie. Zde ji servírují v hotelové restauraci, za jejíž současnou podobnou stojí známé architektonické studio Kyzlink Architects. Elegantní prostředí váš zážitek z moderně pojaté české i mezinárodní kuchyně ještě umocní. Kromě stálého menu můžete každý měsíc ochutnat také něco speciálního ze sezónní nabídky. Vše od kachního prsa po steak z květáku je připravené z prvotřídních, čerstvých surovin. Na snídani, která se podává formou švédských stolů, si v létě pochutnáte na slunečné hotelové terase.

Relax ve vyhlášeném wellness Infinit Sen

Znáte lepší způsob, jak si vyčistit hlavu, než v luxusním wellness? Ponořte se do venkovního termálního bazénu a nechte starosti odplout. Bazén je sice otevřený celoročně, ale teplota vody se upravuje podle počasí. Za horkých letních dnů má příjemných 30–33 °C. U vířivých lavic jsou připravené držáky na nápoje, takže i tady s drinkem můžete relaxovat, jak dlouho budete chtít. Až budete mít vody přeci jen dost, odpočinete si na lehátku s knížkou v ruce nebo vystavíte tělo slunečním paprskům na nově otevřené přírodní opalovací louce.

Potřebujete se prohřát ještě o něco víc? Místní saunový svět už na vás čeká. Tajemné pohádkové zahradě dominuje venkovní jezírko s odpočívárnou obklopenou různými druhy saun. Co takhle vyzkoušet kromě klasické finské sauny také saunu medovou, bylinkovou nebo sadovou?

Výlety na kole, golf i piknik v přírodě

Jakmile si dosyta užijete lenošení, je čas vyrazit na výlet. Krásná příroda Ladova kraje k nim doslova vybízí. Ať už se tu rozhodnete strávit jen jeden den, nebo rovnou celý týden, nudit se určitě nebudete. V okolí vede několik cyklostezek, takže objevovat kulturní památky, jako třeba hrad Konopiště, lze snadno na kole. Vlastní klidně nechte doma, půjčíte si ho v místní půjčovně. Obsluha vám navíc ochotně poradí s výběrem některého z okruhů.

Nechce se vám jezdit? Vyrazte klidně i po svých – do Muzea Josefa Lady v Hrusicích nebo na hrad Zlenice dojdete pohodlně po turistické trase. A kdo zatouží po ruchu velkoměsta, za 40 minut dojede vlakem do Prahy. Od hotelu vás na nádraží doveze shuttle bus.

Okolní přírodu si doslova vychutnáte s piknikovým košem plným pochoutek z místní kuchyně. Chcete vyrazit trochu dál nebo spojit piknik s vyjížďkou na kole? Nechte si vše zabalit do speciálního batohu.

A kdyby bylo mlsání už moc, skočte do posilovny nebo si udělejte rezervaci squashového kurtu. Obojí máte po celou dobu pobytu zdarma. Vybrat si můžete i z mnoha okolních golfových hřišť. To nejbližší leží pouhých 7 kilometrů od hotelu.

Snové pobytové balíčky

Ideální způsob, jak si naplno užít pobyt se vším, co hotel nabízí, je vybrat si zvýhodněný pobytový balíček. Na léto pro vás v Hotelu Sen připravili speciální Letní wellness pobyt. Je v něm zahrnuté ubytování v pokojích Deluxe se snídaní, vstup do wellness centra a vynikající gastronomie. Jste-li časově flexibilní, vyberte si termín mimo víkend a užijte si celý pobyt ještě výhodněji.

Do Senohrab autem i vlakem

Už jste naladění na zasloužený odpočinek a zbývá jen vyřešit otázku, jak se do hotelu dopravit? Pokud pojedete autem z Prahy nebo z Brna, nejlépe uděláte, když na D1 sjedete exitem 21 směrem na Linz a České Budějovice. Za 5 minut už budete parkovat na jednom z hotelových parkovišť, které je pro hosty zdarma.

Hotel Sen je snadno dostupný také hromadnou dopravou. Pokud se vám tentokrát řídit nechce, nasedněte na vlak do Senohrab. Z nádraží vás až k hotelu doveze pohodlný elektrický shuttle bus, který čeká u každého vlaku na trase Praha–Senohraby.

Pokud už se vidíte se sklenkou vína na terase pokoje nebo při pikniku u řeky Sázavy, sbalte si kufr a za chvíli už můžete relaxovat. Snový odpočinek je blíž, než si myslíte.

  • Nejčtenější

Zaostřeno na Karvinsko. Z čeho bude v budoucnosti těžit?

28. června 2024

Komerční sdělení Území pohornického Karvinska se po ukončení těžby uhlí připravuje na nové projekty. A nebude jich...

V Zóně Holešov vyroste nové Technologické a vzdělávací centrum

1. července 2024

Komerční sdělení Součástí nového Technologického a vzdělávacího centra, které chce v Zóně Holešov vybudovat vedení...

Léto v Opavě bude plné skvělých kulturních zážitků i poznání

1. července 2024

Komerční sdělení Letní prázdniny pro nás v Opavě rozhodně nejsou „okurkovou sezonou“. Naopak! Opavská kulturní...

Hell Boxing Kings zná jména čtvrtfinalistů: Češi se řadí mezi nejlepší

1. července 2024

Komerční sdělení Deset národností, více než třináct tisíc přihlášených boxerů, čtyři váhové kategorie, ambasador Roy...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

5 kroků, jak se zbavit bolestí pohybovým systémem FASPO

2. července 2024

Komerční sdělení Proč se vrací bolest zad? Proč píchá v kolenou, kyčlích? Často je příčina bolesti jinde, než kde to...

Stylová dlažba v okolí bazénu

4. července 2024

Komerční sdělení Znáte to. Je nádherný letní den, vy se sluníte v pohodlném křesílku na terase u vlastního bazénu a...

Marek Němec, Oko tygra, krize středního věku a ojeté Porsche

4. července 2024

Komerční sdělení Komorní divadlo Kalich uvedlo 2. června v české premiéře hru OKO TYGRA. Jde o komedii jednoho...

Zdravá domácnost bez plísní: Úsporné, tiché a elegantní řešení je tu

4. července 2024

Komerční sdělení Potýkáte se neustále s plísní v koupelně, na stěnách a stropech způsobenou neprodyšnými plastovými...

Studie: Společné obědy zlepšují týmovost a spokojenost zaměstnanců

3. července 2024

Komerční sdělení Praha/New York, 1. července 2024 - Zaměstnanci, kteří jedí společně, jsou produktivnější. Říká to...

Váznoucí letecký provoz nad Tureckem. Smartwings hrozí zrušením spojů

Letecké spoje nad Evropou nabírají v posledních dnech stále častěji zpoždění, největší problémy vznikají na spojích do...

Překážek ve vztahu bylo moc, říká o francouzském partnerovi Hana Vagnerová

Herečka Hana Vagnerová (41) v rozhovoru pro iDNES.cz přiznala, že ve vztahu s jejím partnerem, mladším Francouzem...

Žádné zkracování, ale prodloužení. Řecko zavádí šestidenní pracovní týden

Zatímco v jiných západních zemích se uvažuje o zkracování pracovního týdne na čtyři dny, v Řecku se rozhodli jít...

Konec macho idolů. Slavní muži s krysími rysy jsou hitem léta i internetu

„Sexy potkan“ asi není lichotka, která by většinu pánů kdovíjak potěšila. Jenže… Měla by. Muži, přezdívaní Hot Rodents...

Nenechte si pít krev. Vědci zjistili, co ovlivňuje zájem komárů o vás

„Pokud si myslíte, že jste magnetem na komáry, je to zřejmě pravda,“ uvedl Jeffrey Riffell, profesor biologie na...