Doporučujeme

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Zdravá domácnost bez plísní: Úsporné, tiché a elegantní řešení je tu

Potýkáte se neustále s plísní v koupelně, na stěnách a stropech způsobenou neprodyšnými plastovými okny? Hledáte skutečně účinné a současně úsporné řešení? Katalánská značka CATA přichází s řešením, které vymýtí plíseň jednou provždy, ozdobí každý interiér a vaši domácnost promění ve zdravý domov.

Plíseň dokáže zničit zdi i nábytek, její výpary navíc negativně ovlivňují naše zdraví. Mohou způsobovat mnoho potíží, včetně alergie nebo astma. Dokážou dráždit pokožku, oči a způsobovat i vážná onemocnění.

Zdravá domácnost. Jednou provždy!

Řešení vzniku problému je cesta, jak se plísní zbavíte jednou provždy. Katalánská značka elektrospotřebičů CATA proto vsadila na skutečně efektivní řešení, které funguje – řádné odvětrávání prostor, které účinně zamezuje vzniku nežádoucích plísní.

Na našem trhu jsou k dostání ventilátory řady E, jejichž nejvyšší model GTH nabízí účinný způsob, jak díky mikroventilaci zajistit permanentní odvětrání vašich prostor a plísně vymýtit. Výsledkem je zdravá domácnost. Jednou provždy!

Zapařené koupelně po sprchování nepředejdeme, vznikajícím plísním ano

Značka CATA rozumí potřebám svých klientů, a proto své výrobky vybavila funkcemi, které skutečně oceníte. Ventilátory mají časovač vypnutí a hygrospínač, který sepne ventilátor na maximum a místnost rychle vyvětrá, když vlhkost vzduchu překročí nastavenou úroveň.

Během ročních období se naše intenzita a četnost větrání liší. I na to značka CATA myslela, proto lze funkci permanentního odvětrávání podle potřeby snadno vypnout či zapnout. Milovníky klidu a ticha potěší téměř neslyšný chod ventilátoru, a to i v režimu permanentní mikroventilace.

Praktičnost a jedinečný design

Výrobce neponechal nic náhodně a kromě funkčnosti, myslel i na stále se zvyšující nároky na design. Ventilátory CATA se nevyznačují jen svou praktičností, ale i jedinečným designem. Nabízejí se ve třech barevných variantách, aby slušely každému interiéru. K dostání jsou v základní bílé, černé GBTH či stříbrné GSTH.

Omyvatelnost čelního krytu tvořeného odnímatelným barevným sklem v bílém, černém nebo stříbrném provedení, nerušivé ambientní modré osvětlení displeje, které oceníte zejména při noční návštěvě koupelny, a jedinečný design –⁠ to je must have roku 2024!

Výkonný, a přesto tichý a úsporný – to je ventilátor E100 GTH!

Nejen v době vyšších cen energií je nepochybnou výhodou ventilátorů E100 GTH jejich úspornost. V režimu mikroventilace mají příkon pouhé 4 W, při plném výkonu dosahují pak 8 W. Žádný hluk, jen takřka neslyšitelné permanentní odvětrávání… to je tichá dokonalost od CATA.

Zdravý luxus, který si můžete bez výčitek dovolit

Produkt ve variantě s bílým sklem a průměrem odtahu 100 mm lze pořídit již za cenu 3 590 Kč vč. DPH. Na českém a slovenském trhu nabízí dovozce, broumovská společnost ČEKO IMPORT a. s., navíc variantu s odtahem 120, případně 150 mm.

Produkt lze koupit přímo na webových stránkách českého zastoupení www.ceko.cz nebo v prodejnách partnerů. Zařaďte se i vy mezi ty, pro které je plíseň doma již vyřešenou minulostí.