Doporučujeme

Eurobasket 2022: Zazáří český výběr?

Eurobasket 2022: Zazáří český výběr? | foto: Tipsport.net a.s.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Eurobasket 2022: Zazáří český výběr?

Praha, a nejen ona, vyhlíží basketbalovou událost číslo jedna! Eurobasket 2022. Evropský šampionát odstartuje 1. září. Tipsport je hlavním partnerem české reprezentace i skupiny, ze které budou o postup kromě domácího týmu usilovat také Nizozemci, Finové, Poláci, Izraelci a Srbové. A to bude pořádná řežba!

Zajistí si ambiciózní parta kouče Ronena Ginzburga vstupenku do další fáze z prvního nebo druhého místa? Sázejte v kurzu 2,25. Vsaďte si a sledujte šampionát živě na streamech TV Tipsport.

Český národní tým se netají velkými ambicemi, což vzhledem k tomu, že má nejsilnější kádr za hodně dlouhou dobu, není překvapení. Na 41. ročníku turnaje by se měl opírat především o superhvězdu Euroligy Jana Veselého, aktuálně jediného Čecha v NBA Víta Krejčího a snad i Tomáše Satoranského, nad jehož startem ovšem visí otazník.

Prvním soupeřem bude domácímu výběru v libeňské hale celek Polska, který by podle kurzů měl být ideálním protivníkem na rozehrání. Vítězství Ginzburgových svěřenců v tomto případě znásobí váš vklad 1,55krát. Naopak sázkaři domácím týmu tolik nevěří a favorizují orly.

Balvínův double double? Ano!

„Ondřeji Balvínovi se po přesunu ze Španělska v Japonsku dařilo. V průměru měl 11 bodů na utkání a hlavně 8,6 doskoku. A právě pod koši se bude dost možná rozhodovat o úspěchu této sázky. Český pivot ukazuje, že doskakovat umí, což potvrdil i v zemi vycházejícího slunce, kde si připsal hned několik double double. Věřím mu v souboji s Polskem a pak hlavně proti Nizozemcům,“ uvádí v analýze s kurzem 2,3 november481.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.