Doporučujeme

Podzim v restauraci Ungelt

| foto: Bauer Media

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Podzim v restauraci Ungelt

S příchodem podzimu, dost možná nejzajímavějšího gastronomického období v roce, připravil šéfkuchař Petr John svým nezaměnitelným stylem nové menu a jistě je na co se těšit.

Hned v předkrmech labužníci ocení telecí brzlík, pečený se stročky, podávaný s pastinákovým pyré a smaženým křepelčím vajíčkem. Jemná pěna z lesních hub jen zvýrazňuje dokonalost tohoto pokrmu.

Samozřejmostí v nabídce jsou čerstvé ústřice, jejichž sezóna začala. U nás můžete ochutnat třeba dokonalé Ostra Regals, které se pěstují v chladných irských vodách a dorůstají ve francouzské Bretani a patří jistě mezi nejchutnější ústřice na světě.

Z hlavních chodů vás šéfkuchař jistě potěší výbornými kačeřími prsíčky pečenými do růžova, podávané s karamelizovanými fíky a celerovým pyré, do kterého přidává pro chuť pravou bourbonskou vanilku.

Nezapomněli jsme ani na zvěřinu a proto v hlavních chodech nabídneme hřbet z braniborského daňka, tažený v oříškovém másle s kaštany, naloženými kumquaty a vlašskými ořechy, podávaný v jemné čokoládové omáčce.

Další, ale jistě ne poslední novinkou je balotina z perličky, kterou nám vozí přímo z francouzské farmy, podávaná s ragú z lesních hub a zauzeným bramborovým pyré.

Menu uzavírají výborné dezerty, například kaštanový parfait, polévka z bílé čokolády nebo silně návykové tvarohové knedlíčky v perníku, se švestkami pošírovanými ve svařeném víně a slivovicí.

Dobrou chuť!