Doporučujeme

Vladimír Železný vystoupí na The best of Czech Promotion Summitu

Vladimír Železný vystoupí na The best of Czech Promotion Summitu | foto: ČTK

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Vladimír Železný vystoupí na The best of Czech Promotion Summitu

Nejnovější trendy i osobité názory na marketing a média představí The best of Czech Promotion Summit. Svým pohledem na reklamu přispěje i Vladimír Železný, někdejší generální ředitel TV NOVA. Konference se uskuteční v úterý 28. března a bude ji možné sledovat prostřednictvím živého vysílání.

„Nepochybuji, že vystoupení Vladimíra Železného na téma kreativní antireklamy nenechá nikoho chladným. Vždyť o to přece v reklamě jde. Diváci se mohou těšit i na celou řadu našich marketingových specialistů, kteří svými zkušenostmi z praxe a přístupem k zákazníkům dokážou posluchače obohatit. Uslyšíme, proč kreativitu nedefinuje talent, jaký význam má v reklamě umění jazyka nebo představíme případovou studii firmy, která roste na padajícím trhu,“ uvádí Jan Coufal, CEO agentury CZECH PROMOTION, která setkání v pražském Kongresovém centru pořádá.

The best of Czech Promotion Summit proběhne v úterý 28. března od 14:40 do 17:00 v předvečer zahájení letošního ročníku prestižní obchodní konference Retail Summit. The best of Czech Promotion Summit bude moci sledovat každý prostřednictvím live streamu na sociálních sítích agentury CZECH PROMOTION a dalších médií. Můžete ho sledovat zde.

Agentura CZECH PROMOTION je lídrem na poli pragmatického marketingu. Jejím krédem je „pomáhat klientům, aby byli úspěšnější“. Zaměřuje se primárně na malé a střední české firmy napříč obory. Svým zákazníkům nabízí tvorbu efektivních kampaní, tedy full servis počínaje analýzami, výzkumy a nastavením funkčních strategií, přes kreativní řešení a realizaci kampaní, až po offline a online mediální plánování, nákup a vyhodnocení či PR služby. Agentura je úspěšná i v designu a in-store realizacích.

Vladimír Železný vystoupí na The best of Czech Promotion Summitu