Doporučujeme

Trendy, které hýbou světem podnikání v roce 2024

Trendy, které hýbou světem podnikání v roce 2024 | foto: Moravskoslezské Investice a Development, a.s.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Trendy, které hýbou světem podnikání v roce 2024

Žijeme v době neustálých inovací a změn. Trendy se v byznysovém prostředí mění jako na běžícím páse a firmy se často jen snaží popadnou dech, aby neztratily krok s dobou. Jak si udržet tempo v dnešním dynamickém světě? Jaké klíčové faktory ovlivňují v současnosti situaci na trhu?

Zaostřeno na průmysl, design a udržitelnost

Každý podnikatel při tvorbě svého strategického plánu zvažuje hned několik klíčových faktorů, mezi které spadá právě i průmysl, design a udržitelnost. Na první pohled odlišné oblasti, které ale při vzájemném propojení tvoří silnou základnu pro strategická rozhodnutí firem. Jak tedy mohou podniky tyto oblasti efektivně sladit do svého byznys plánu, který posílí jejich konkurenceschopnost?

Právě na tuto otázku se zaměří konference IDea FORUM 2024. Ta představuje novou platformu pro sdílení zkušeností, nápadů a strategií, která poskytne přidanou hodnotu jak zkušeným lídrům, tak nováčkům ve sféře podnikání bez ohledu na velikost firmy nebo odvětví.

Na letošním ročníků získají účastníci odpověď hned na několik klíčových otázek, například jakým způsobem průmyslové inovace ovlivňují byznysové prostředí, jak může design posílit značku nebo proč je udržitelnost nejen morální povinností, ale také strategickou výhodou.

Trendy, které hýbou světem podnikání v roce 2024

Místo, kde se teorie setkává s praxí

„Nezapomínáme ani na nejcennějšího učitele – praxi. Proto jsme letošní ročník doplnili i o interaktivní workshopy, aby účastníci měli šanci jít více do hloubky. Dále jsme získali záštitu od Svazu průmyslu a dopravy, což naši konferenci posunulo zase o kousek výš. Především díky podpoře Moravskoslezského kraje je možné v této iniciativě pokračovat a nabízet touto formou vzdělávání v oboru široké veřejnosti,“ uvedl Václav Palička, předseda představenstva agentury MSID, která konferenci organizuje.

O své zkušenosti a know-how se v rámci panelové diskuze, přednášek a workshopů podělí celkem 6 významných osobností napříč různými obory. Těšit se můžete například na Helenu Horskou, hlavní ekonomku Raiffeisenbank a expertku na strategické rozhodování, prezidenta Svazu průmyslu a dopravy Jana Rafaje nebo Michaelu Stachovou, ředitelku Business Leaders Forum.

Přijďte 29. 5. 2024 do Dolních Vítkovic a staňte se součástí komunity progresivních firem a podnikatelů. Bližší informace ke konferenci včetně možnosti registrace najdete také na tomto odkazu.