Doporučujeme

Stavba střechy výstaviště Osaka Expo 2025 v okrsku Konohana ve městě Osaka má...

Stavba střechy výstaviště Osaka Expo 2025 v okrsku Konohana ve městě Osaka má být dokončena letos na podzim. | foto: ČTK

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Tisková konference k demonstraci Za Českou republiku

“Pojďme dát Fialově vládě výpověď!”. To je slogan akce pořádané dne 23. 3. 2024 spolkem Česko proti bídě a svolavatelem Jindřichem Rajchlem, předsedou strany PRO na Václavském náměstí.

Až sto tisíc lidí se má sejít dne 23. 3. 2024 na Václavském náměstí na akci „Za Českou republiku“. Cílem protivládní demonstrace je poukázat na devastační kroky současné vládní garnitury vůči občanům České republiky, ohrožujícím prosperitu, bezpečnost a suverenitu naší země, jakož i vztahy s naším historicky nejbližším sousedním státem. Cílem akce je rovněž kategorické odmítnutí vtahování České republiky do války na Ukrajině a apel na mírové řešení tohoto vojenského konfliktu.

Vláda dle pořadatelů a příznivců ignoruje potřeby občanů i celých generací, ignoruje varování energetických odborníků, omezuje v demokracii svobodu slova a vytváří kontinuální bezpečnostní rizika pro Českou republiku.

Na demonstraci vystoupí nejen pořadatelé, ale také velké množství odborných garantů, politiků a ekonomů. Spolek Česko proti bídě, jakož i všichni vystupující současně vyzývá všechny účastníky akce k poklidnému průběhu, dopředu odsuzuje jakékoliv násilnosti či výtržnická chování a žádá o kultivovaný přístup nejen příznivce, ale také případné odpůrce.

Záznam z tiskové konference 19. 3. 2024: