Doporučujeme

Sobotní den ve znamení hokeje i dinosaurů

Sobotní den ve znamení hokeje i dinosaurů | foto: PENAM a.s.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Sobotní den ve znamení hokeje i dinosaurů

V Praze se o víkendu uskutečnilo mnoho akcí v čele s ostře sledovanými hokejovými zápasy. K vidění nebyla jen spousta fanoušků s hokejovými dresy, ale i velká skupina tančících dinosaurů s grand finále na večerní obloze nad Vltavou, kde tisíce přihlížejících mohlo spatřit dronovou show Zrození Dinoo.

Jen si to představte – jdete zrovna do svého oblíbeného obchodu nebo čekáte na tramvaj a najednou se vynoří velká skupina dinosaurů, která rozjíždí taneční choreo. Ano, přesně to se dělo v sobotu 25.5. na různých místech v Praze, kdy 15 tančících dinosaurů zvalo na večerní Dronovou show Zrození Dinoo.

Sobotní den ve znamení hokeje i dinosaurů

Dinoo – to je nová řada svačinek pro děti a jak už název napovídá, tematicky se vše točí kolem dinosaurů. „Na podporu nového brandu Dinoo jsme zvolili netradiční druh kampaně,“ říká Adam Sedláček, produktový manažer společnosti Penam a dodává, „a tak jsme vyrazili na rušná místa v Praze převlečeni v kostýmech dinosaurů. Všem přihlížejícím jsme předvedli nezapomenutelný taneček, rozdali nové výrobky a současně jsme zvali na večerní světelné představení na Vltavou.“

Sobotní den ve znamení hokeje i dinosaurů
Sobotní den ve znamení hokeje i dinosaurů

Dronová show s názvem Zrození Dinoo byla přichystána od půl desáté večer pro malé i velké diváky. 200 dronů na obloze předvádělo obrovské obrazce dinosaurů a vše bylo doplněno o zvukový podkres, který odvyprávěl příběh nové značky v netradičním stylu. „Dinoo je hravý, moderní brand, který se nese na stoupající popularitě dinosaurů. V dnešní době je těžké zaujmou čímkoliv novým, a i proto jsme zvolili méně rozšířený způsob komunikace – dronovou show ve spojení s guerillou, coby tančících „dinošů“.“ uzavírá Adam Sedláček.

Sobotní den ve znamení hokeje i dinosaurů

Video z dronové show Zrození Dinoo ke shlédnutí zde.