Doporučujeme

Rodinná firma SAPRIL se neustále rozšiřuje a hledá nové zaměstnance

Rodinná firma SAPRIL se neustále rozšiřuje a hledá nové zaměstnance | foto: SAPRIL, s.r.o.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Rodinná firma SAPRIL se neustále rozšiřuje a hledá nové zaměstnance

Tradiční společnost SAPRIL s.r.o., která už čtvrt století úspěšně působí v Litvínově, v Mostě ve Vtelně, Rudolicích a v Ledči, plánuje otevření dalšího závodu v Mostě. Z důvodu neustále se zvyšující poptávky po plně recyklovatelných obalech rozšiřuje svůj tým zaměstnanců, a to na všech pobočkách.

Ryze česká společnost SAPRIL se úspěšně rozrůstá, proto se brzy pustí do budování nového závodu v Mostě, který bude stát v zóně Joseph v Havrani. Na naše otázky o společnosti SAPRIL nám odpovídal její spolumajitel Jiří Jetel, otázky o přístupu k zaměstnancům, jejich hledání a motivaci zodpovídala personální ředitelka Bc. Veronika Kosejková.

Společnost SAPRIL vznikla v roce 1996. Mohla byste přiblížit hlavní směry, kterými se vaše podnikání ubírá?

Již od začátku našeho podnikání jsme se zaměřili na prozákaznickou orientaci a přístup a tomu jsme se snažili celých 25 let být věrni. Na tomto přístupu si zakládáme a chceme v něm pokračovat i v dalších 25 letech.

Zaměřujete se především na výrobu plně recyklovatelných obalů z vlnité lepenky. Jaké množství jí ročně zpracujete?

V současné době se kromě vlnité lepenky věnujeme také výrobě obalů ze dřeva a nasávané kartonáže. Všechny tyto výrobky splňují definici plně recyklovatelných obalů, což je v posledních letech trend, který následuje většina našich zákazníků.

Co se týče vlnité lepenky, zpracujeme ročně cca. 25 mil. m2 (zda je hezká paralela s naším výročím 25 let firmy). V dřevěných obalech se pohybujeme v objemu cca 10 000 m3 dřeva.

Nasávaná kartonáž je náš sice nejmladší projekt, ale jeho význam bude s každým rokem sílit. V současné době zpracujeme cca. 400 tun odpadového papíru, ze kterého vyrobíme nové obaly a dáme tak smysl celému projektu cirkulární ekonomiky.

Rodinná firma SAPRIL se neustále rozšiřuje a hledá nové zaměstnance

Na obaly z vlnité lepenky stavíte v Mostě nový závod. Kolik v něm bude pracovat zaměstnanců?

Nový závod je náš dlouhodobý cíl a záměr a ten souvisí s růstem naší společnosti. Jestliže aktuálně zpracováváme cca. 25 mil. m2, potenciál pro tento závod je více než 100 mil. m2. S tím bude samozřejmě souviset i personální posílení, které podpoří tento růst.

O tom, že jste silný a zodpovědný zaměstnavatel, svědčí váš přístup k zaměstnancům ve vašem závodě v Litvínově. Co tam zaměstnanci nejvíce oceňují?

Věřím, že naši zaměstnanci nejvíce oceňují osobní přistup, který se snažíme jako rodinná firma zajistit. Vzhledem k tomu, že jsme již 25 let chráněnou dílnou, přístup k našim zaměstnancům byl, je a bude individuální.

Také tam hledáte nové zaměstnance?

Nejen do našeho závodu v Litvínově hledáme nové zaměstnance. Hledáme lidi, kteří mají ještě stále chuť pracovat, chtějí se i sami realizovat a podporovat růst naší společnosti.

Rodinná firma SAPRIL se neustále rozšiřuje a hledá nové zaměstnance

Jakým způsobem je motivujete?

Snažíme se, aby pracovní prostředí bylo pro naše zaměstnance příjemné, aby sem chodili rádi a měli pocit, že v nás mají stabilní zázemí. Myslím, že poslední roky se ukazuje být i motivací pro současné i nové příchozí zaměstnance to, že naše ryze česká společnost zvládla horší časy, ať už pandemické a tím pádem i ekonomické, s velkou grácií a dokáže si udržet zaměstnance bez ztráty kytičky, aniž by musela přijít k ráznějším krokům jako jiné společnosti v okrese.

Více informací o společnosti SAPRIL najdete na www.sapril.cz.