Doporučujeme

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Průmyslová elektronika k rychlému dodání, velký sortiment produktů

U Papoucha najdete: Převodníky a moduly pro prodloužení i oddělení datových linek, zařízení pro měření energií (M-BUS), měřiče různých veličin (T, H, CO2, 4-20mA…) PAPAGO, I/O moduly Quido, displeje, spínané zásuvky NETIO, průmyslové GSM routery, PLC, napájecí zdroje a dalších cca 2000 produktů.

Vítejte v papouch.com – ve vašem obchodě nejen s průmyslovou elektronikou! Jsme tu pro všechny, kteří hledají spolehlivé a inovativní produkty pro své projekty a potřeby. Podívejte se na náš široký sortiment a objevte nové možnosti v oblasti zpracování dat, měření a automatizace.

Univerzální IO moduly, mnoho typů. 3 až 100 vstupů, 2 až 32 výstupů. Komunikace Ethernet, Modbus, RS232, USB

Výhody nákupu u nás:

  • Velké skladové zásoby: S našimi rozsáhlými skladovými zásobami si můžete být jisti, že vámi vybrané produkty jsou k dispozici ihned. Žádné zdržení – dostanete, co potřebujete.

Měřiče nerůznějších veličin. Teplota, vlhkost, 4-20mA, 0-10V, CO2, digitální vstupy... Komunikace Ethernet nebo WIFI. Napájení PoE

  • Rychlá nabídka = sen nákupčího! Nabídku vám vystavíme obratem a můžete využít i automatickou nabídku, která vám přijde třeba v neděli o půlnoci do jedné minuty!
  • Technická podpora: Naši odborníci jsou tu pro vás. Pokud máte otázky nebo potřebujete radu ohledně výběru nebo používání produktů, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu, abychom vám pomohli.

Elegantní a přitom s krytím IP68 - taková jsou dipsleje řady TDS. V kobovém pouzdře, s výškou číslic 57mm nebo 101mm, 4 nebo 6 míst. Komunikace Modbus nebo Ethernet

  • Zapůjčení zdarma: Chceme, abyste byli spokojeni s vaším nákupem. Proto vám nabízíme možnost zapůjčení vybraných produktů zdarma, abyste mohli ověřit jejich vhodnost pro vaše potřeby předtím, než se rozhodnete.

Datový převodník propojí staré a nové technologie. Komunikace Modbus TCP, RTU, ASCII. Napájení PoE

Navštivte papouch.com ještě dnes a otevřete dveře k novým možnostem v měření a automatizaci.

Papouch.com – spolehlivý partner pro váš úspěch.