Doporučujeme

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Domácí zdravotní péče v ČR: klíčový prvek ve zdravotnictví

Co je domácí zdravotní péče? Je to vysoce kvalifikovaná forma zdravotní péče, která umožňuje navázat na zdravotní péči poskytovanou v jiných zdravotnických zařízeních, čímž umožňuje zkrátit dobu hospitalizace na dobu nezbytně nutnou.

Kdo má na zdravotní péči nárok a jak je hrazena?

Domácí péče je poskytována pacientům různého věku s jednotlivými diagnostickými skupinami nemocí, je určena stejně tak dětem, lidem v produktivním věku a i seniorům ve vlastním sociálním prostředí. Je plně hrazena z veřejného zdravotního pojištění (pokud je pojištěn pacient u pojišťovny a pokud má poskytovatel domácí péče uzavřenou smlouvu s pojišťovnami).

Kdo péči indikuje a kdo vykonává?

Domácí zdravotní péči indikuje vždy praktický lékař (ošetřující lékař), odborná ambulance (specialista) či nemocniční zařízení. Péči vykonávají všeobecné sestry a všeobecné sestry se specializací. Právě ty hrají klíčovou roli v domácí zdravotní péči. Jsou často prvním kontaktním bodem mezi pacientem a zdravotním systémem a poskytují základní ošetření, radu a podporu. Díky svému širokému vzdělání a praxi jsou schopny hodnotit zdravotní stav pacienta, plánovat a poskytovat péči a koordinovat služby s dalšími zdravotními profesionály. Velmi dbáme na to, aby v Homecare Holdingu, a.s. – Home Care Promedica v Praze a Soukromé Ošetřovatelské Službě – SOS v Plzni - byly naše sestřičky pravidelně vzdělávány, absolvovaly odborné semináře a školení, měly nezbytné certifikáty a kontinuálně rozšiřovaly své znalosti a dovednosti o další specializace.

Jednoznačné výhody zdravotní domácí péče

  • Komfort: pacienti mohou zůstat v prostředí, které znají a kde se cítí bezpečně. Není tajemstvím, že rekonvalescence ve známém prostředí napomáhá rychlejšímu uzdravení a snižuje stres.
  • Individualizace: péče je přizpůsobena specifickým potřebám jednotlivce, což umožňuje lepší řízení léčby.
  • Flexibilita: domácí péče může být snadno upravena podle měnících se potřeb pacienta.
  • Minimalizuje riziko nákazy: pacient je ve svém domácím prostředí, sestra dodržuje maximálně hygienické předpisy – minimalizuje se riziko nákazy (nozokomiální nákazy) a tím spojené další náklady a komplikace.
  • Ekonomika: v drtivé většině případů je samozřejmě domácí zdravotní péče nákladově mnohem nižší než hospitalizace v jakékoliv nemocnici či pobytovém zařízení (např. akutní lůžková péče). Přináší finanční úspory jak pro pacienty, tak i pro pojišťovny a celý zdravotní systém.
  • Podpora rodiny: rodinní příslušníci mohou být více zapojeni do péče, což podporuje emoční pohodu pacienta.

Domácí péče představuje nezastupitelnou formu zdravotní péče (ošetřovatelskou péči, léčebně rehabilitační péči a paliativní péči), která je pacientovi poskytována v jeho vlastním sociálním prostředí, a spolu se sociální péči, včetně péče laické, tvoří souhrnný základ péče o pacienta. Navíc při správném nastavení péče a kontrolních mechanismů v systému zdravotní péče poskytování domácí péče ve svém důsledku šetří a šetřit bude finanční náklady pojišťoven.

Neváhejte se na nás obrátit, jsme tu pro vás!

Poskytujeme péči v Praze a v Plzni s více než 60 sestřičkami 365 dní v roce!
www.hcare.cz
www.lecimevasdoma.cz