Doporučujeme

Do konference Energetické výzvy a limity obcí a měst zbývá měsíc

Do konference Energetické výzvy a limity obcí a měst zbývá měsíc | foto: SMO

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Do konference Energetické výzvy a limity obcí a měst zbývá měsíc

Svaz měst a obcí ČR připravuje novou konferenci. Palčivému tématu energií se budeme věnovat 12.–13. října 2023. Akce se koná v Kongresovém centru Praha, ulice 5. května 65, Praha 4, vchod číslo 10. Využijte zvýhodněné vstupné.
Do konference Energetické výzvy a limity obcí a měst zbývá měsíc

Energetika patří k nejpalčivějším tématům současnosti. „Z obcí a měst nám pokládáte různé dotazy, které často plynou ze zavádějících informací poskytovaných různými pseudodistributory či přímo energošmejdy. Rozhodli jsme se proto uspořádat konferenci „Energetické výzvy a limity obcí a měst“ s cílem vám maximálně pomoci. Půjde o čistě odborné fórum poskytující validní informace podané zástupci státní správy, profesních sdružení i firem,“ uvádí ředitelka Svazu měst a obcí Radka Vladyková.

Jednou z největších výzev, kterým čelí společnost, je zajištění dostatečného množství energie. Jak se na ně mají obce a města připravit? Konference „Energetické výzvy a limity obcí a měst představí“ aktuální trendy v oblastech, jež obce a města musí znát a orientovat se v nich. Budeme se bavit o tvorbě strategií a energetických koncepcí, aktuální legislativě. Zajímat nás budou i nejnovější trendy v oblasti sdílení energií. Speciální pozornost budeme věnovat tomu, co je důležité pro obec jako zákazníka energetických firem, zajištění financování, dotací, návratnosti investicí. Na téma nahlédneme i z širší perspektivy evropského kontextu. Získané informace vám usnadní orientaci v tématu energetiky, a to v komplexní šíři,“ uvádí Svaz měst a obcí ČR (SMO ČR).

Součástí konference bude prohlídka Kongresového centra a jeho energeticky úsporných řešení, stejně jako seznámení se s novými řešeními pro energetické úspory v Národním divadle.

Registrační formulář ZDE.

Svaz pozval na konferenci nejvýznamnější specialisty v oboru z veřejné sféry, energetických firem, specialisty z Česka i ze zahraničí. Mezi řečníky budete moci potkat osobnosti, jako jsou René Neděla, zástupce vrchního ředitele Sekce energetiky a jaderných zdrojů Ministerstva průmyslu a obchodu, Markéta Zemanová, členka Rady Energetického regulačního úřadu, Ing. Radim Černý z ČEZ Distribuce, účast přislíbil i Mirek Topolánek, předseda výkonné rady Teplárenského sdružení České republiky a mnozí další.

Zároveň s odborným programem připravil také výstavu, která poskytne firmám příležitost představit svá řešení a produkty účastníkům konference, starostkám a starostům, primátorkám a primátorům anebo jimi pověřeným zástupcům, kteří se ve městech a obcích věnují oblasti energetiky. V případě zájmu o prezentaci vám rádi předáme podrobnější informace.

12. 10. 2023
11.00 – 12.00prohlídka Kongresového centra Praha (technologické zázemí, energie, klimatizace, jeviště hlavního sálu)
13.00 – 18.00přednášky
18.00 – 21.00společenský večer
13. 10. 2023
09.00 – 13.00přednášky
13.00 – 14.00oběd
15.00 – 17.00prohlídka Národního divadla (solární elektrárna, technologické zázemí, historické prostory)

Doprovodný program v Národním divadle

Pro účastníky konference jsme zajistili možnost zakoupit vstupenky s 20% slevou oproti běžným cenám na tato představení uváděná 13. 10. 2023:

  • Bohéma, Státní opera, od 19:00, přízemí, běžná cena 1 390,- Kč
  • Don Giovanni, Stavovské divadlo, od 19:00, přízemí, běžná cena 1 590,- Kč
  • Maryša, Národní divadlo, od 20:00, pouze 2. balkón, běžná cena 390,- Kč

Vstupenky mohou zájemci rezervovat telefonicky nebo e-mailem: 224 901 319, objednavky@narodni-divadlo.cz. Sleva je poskytovaná registrovaným zájemcům na základě hesla.

Registrace

Registrační poplatek pro zástupce členů SMO ČRRegistrační poplatek nečleny SMO ČR:
do 30. 9. 20231 210 Kč s DPH (1.000 Kč bez DPH)3 025 Kč s DPH
(2 500 Kč bez DPH)
po 1. 10. 20231 815 Kč s DPH (1.500 Kč bez DPH)4 235,- Kč s DPH
(3 500,- Kč bez DPH)

Účastnické poplatky převeďte na účet Svazu měst a obcí ČR vedený u Komerční banky, a.s. v Praze, č. účtu 19-9221540247/0100, variabilní symbol = IČ vaší obce/města.

Do konference Energetické výzvy a limity obcí a měst zbývá měsíc

Datum uskutečnění zdanitelného plnění je datum vyhotovení daňového dokladu shodné s datem přijetí platby. Daňový doklad bude zaslán elektronicky do 15 dnů po připsání platby.

Více na Odkaz