Doporučujeme

Bezpečnost na prvním místě! Chraňte sebe i svůj majetek. Foto: Canva

Bezpečnost na prvním místě! Chraňte sebe i svůj majetek. Foto: Canva

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Bezpečnostní řešení pro současnou éru: DISCRET SECURITY v čele ochrany

Jak můžete zajistit svou osobní bezpečnost v době, kdy hrozby stále narůstají? Přečtěte si, jak odborníci v DISCRET SECURITY pomáhají politikům a dalším klientům chránit svou integritu a majetek. Zjistěte, jaké konkrétní služby nabízejí a jak můžete také zvýšit svoji bezpečnost.

S námi budete mít kontrolu nad vaší bezpečností a můžete se plně věnovat rodině či práci

Nabízíme naše služby jak malým firmám a soukromým osobám, tak i velkým korporacím. Je na čase přestat žít ve strachu a hledat efektivní řešení pro ochranu majetku a bezpečnost osob. Rostoucí inflace a ekonomická nestabilita vedou k nárůstu kriminality, což se projevuje v častějších vloupáních a krádežích. Je naší povinností předvídat a chránit vaši bezpečnost. Navštivte naše stránky, kde se můžete o našich službách dozvědět více.

Neponechávejte nic náhodě – jde o vaši bezpečnost

Často se lidé obrací o pomoc až tehdy, když se stane něco nepříjemného. Místo toho bychom měli přijmout preventivní opatření a snížit tak stres jak sobě, tak i okolí. Tím usnadníme práci také policistům, kteří budou mít lehčí práci při dopadení pachatele při činu. Nesmíme zapomínat, že jde nejen o majetek, ale také o bezpečnost našich rodin, zaměstnanců a zákazníků.

Naše komplexní bezpečnostní služby vám poskytnou klid a jistotu

DISCRET SECURITY nabízí rozmanité služby, které lze přizpůsobit potřebám jednotlivých klientů. Mnohé aspekty našich zabezpečovacích technologií jsme sami vyvinuli a patentovali, abychom mohli splnit přesné požadavky našich klientů. Kvalita je pro nás prioritou, ačkoliv česká společnost často hledá nejlevnější řešení, v oblasti bezpečnosti se vyplatí investovat do kvality. Naše nabídka zahrnuje zabezpečení budov, projektování bezpečnostních technologií, ostrahu různých objektů, evidenci osob a vozidel, správu telefonní ústředny, dealokaci pohledávek, klíčové hospodářství, detektivní služby, ochranu informací a vyhledávání odposlechů.

Naší prioritou je diskrétnost a maximální spokojenost našich zákazníků

DISCRET SECURITY má více než 25 let zkušeností v oblasti ochrany majetku a osob a nabízí komplexní služby s důrazem na kvalitu a individualitu. Naši pracovníci jsou pečlivě vyškoleni a procházejí pravidelnou rekvalifikací. Kvalita je pro nás zárukou dlouhodobého úspěchu a spokojenosti klientů. S tím se pojí také naše nové vývojové centrum. Dokážeme vytvořit zařízení, které vyhoví požadavkům našich klientů. To vše navíc ušetří i vaše peníze, jelikož zařízení si nemusíte kupovat. Jednoduše si ho pronajmete.

Neváhejte nás kontaktovat a postavte svoji bezpečnost na první místo. Buďte připraveni, ne překvapeni! Více informací najdete na našich stránkách na adrese www.discret.cz

Pokud hledáte tipy a rady ohledně zabezpečení a fyzické ochrany, navštivte náš web, kde pravidelně sdílíme užitečné články týkající se výběru komponentů zabezpečovacích systémů, kamerových systémů a bezpečnostních auditů. Sledujte nás také na sociálních sítích, kde sdílíme aktuality ze světa bezpečnosti a naší práce.