Doporučujeme

Důležitost zabezpečení stále stoupá, nepodceňujte situaci. Foto: Canva

Důležitost zabezpečení stále stoupá, nepodceňujte situaci. Foto: Canva

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Bezpečná budoucnost je závislá na nás, zaměřte se na své zabezpečení

Nastává doba, kdy se zabezpečení stává klíčovou složkou našich životů. Je nutné se tedy zaměřit více na využití zabezpečovacích systémů i jejich propojení s fyzickou ostrahou. To se týká především firem a podnikatelských objektů, platí to ale i pro soukromé osoby.

Jak efektivně propojit fyzickou ostrahu a technické zabezpečení?

Kvalitní a důkladné propojení fyzické a technické ostrahy objektů je velmi důležitou složkou v oblasti zabezpečení. Ochrana probíhá na poli jak vnějších, tak vnitřních prostor. Bezpečnostní řešení je navrhováno s ohledem na individuální požadavky, na lokalitu i prostředí daného objektu. Díky technické části ostrahy bude váš byt, dům i sídlo firmy jako pod zámkem. Lze ji využít jako doplněk fyzické ostrahy nebo jako samostatnou jednotku. Počáteční investice se vám navíc hned vrátí, minimálně v podobě toho, že na strach o svůj majetek rychle zapomenete a budete se tak moci věnovat důležitějším věcem. Klientům navrhujeme cenově dostupné a elegantní řešení, díky kterému již žádný nezvaný host do objektu nevkročí. V kombinaci s fyzickou ostrahou bude objekt pod dokonalým dohledem. Více se na toto téma můžete dozvědět na webu https://vseprobezpecnost.cz/, kde naleznete řadu článků týkajících se výběru zabezpečovacích systémů a nejrůznějších tipů a zpráv z oblasti bezpečnosti.

Důležitost této kombinace není radno podceňovat. Strážný, který při výkonu služby ostrahy bude ovládat moderní techniku napojenou na CCTV – kamerový systém, dokáže přehledně zkontrolovat daleko větší plochu v kratším časovém intervalu. Fyzická ostraha navíc může skrze techniku využívat funkce jako skenování SPZ či sledování detailních částí objektu, počítání vozidel i osob, které do objektu přicházejí, může rychle zaznamenat vandalismus, vyhledávat obličeje apod. To vše zvyšuje rapidně kvalitu ostrahy a tím i rychlost výkonu služby. Technické zabezpečení tak umožňuje snížit počet členů fyzické ostrahy a tím snížit i klientovi náklady.

Mezi základní zabezpečovací prvky neodmyslitelně patří kamerový systém. Foto: Canva

Vlastní patentované produkty, drony i ARC – to je VIZE 25

Firma Discret Security se v posledních letech zaměřuje především směrem pro rozvoj. „Technologie jdou dopředu a s nimi jdeme i my,“ říká majitel firmy Discret Security Jiří Slanina. I to je důvod, proč již několik let vytváříme vlastní produkty z oblasti zabezpečení, které jsou montovány i implementovány do objektů jen díky našim schopnostem. Jde o unikátní české výrobky, které mají výjimečně dlouhou životnost, a obdobné byste v České republice jen těžko hledali. Produkty jsou opatřeny patenty a ochrannými známkami právě pro jejich jedinečné složení, které je tvořeno spolu s firmami dle individuálních požadavků zákazníků. Nabízí také výhodný pronájem produktů do firem, aby firmy nemusely investovat velké finance, které se s takovým vybavením pojí.

Jednou z našich horkých novinek je také Vize 25, která spočívá v implementaci tzv. ARC. Jedná se o moderní monitorovací centra, která mohou v dlouhodobém horizontu šetřit spoustu nákladů a jsou instalována s rozmyslem po hloubkové analýze potřeb našich zákazníků. Celé technické zabezpečení navíc může být napojeno právě na toto ARC, které je dozorováno proškoleným pracovníkem 24/7. Vy sami jako majitelé objektu pak můžete v naprostém pohodlí domova, kanceláře či například z dovolené sledovat provoz centra a provádět namátkovou kontrolu střežených prostor, a to díky online připojení celého systému. Naprostým „gró“ technologického pokroku, který se v poslední době snažíme pozvednout, jsou rozhodně drony. Ty se dají využívat různými způsoby a časem by mohly výrazně posunout oblast zabezpečení.

Hlavní problém v dnešní době je, že na trhu rozeznáváme stovky firem zabývajících se ostrahou a bezpečností, ale řada z nich na to nemá žádné licence ani oprávnění. Výsledkem je nespokojený zákazník, který se setká s nedostatečnou kvalifikací fyzické ostrahy a špatnou kvalitou poskytnutých technických částí ostrahy. Dbejte tedy při výběru na to, aby daná firma prokazatelně splňovala příslušné požadavky, jako jsou oprávnění na provozování takové činnosti, kvalifikovaní pracovníci a neposlední řadě kvalitní technické vybavení sloužící k implementaci do vaší firmy.

Nečekejte na nepříjemnou událost, myslete na dostatečné zabezpečení již dnes. Jsme tu pro vás – JSME DISCRET SECURITY, vaše legálně držená zbraň. Kontaktujte nás prostřednictvím emailu, sociálních sítí či skrze náš nový web https://discret.cz.