Doporučujeme

Spišský štít

Spišský štít | foto: Martin Maličký

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Zima ve Vysokých Tatrách znamená zážitky pro všechny členy rodiny

Díky široké nabídce aktivit, jako je lyžování na světové úrovni, turistika a skitouring zasněženými lesy, běžecké lyžování na upravených tratích, zábava v termálním aquaparku, zimní atrakce nebo relaxace a odpočinek v hotelovém wellness, si užije každý člen rodiny.

Tatry nabízejí mnoho příležitostí k pěší turistice nejen v létě, ale i v zimě. Kromě Chaty pod Rysmi můžete navštívit 12 tatranských vysokohorských chat. Rodinám s dětmi doporučujeme procházku od tramvajové zastávky Popradské pleso k samotnému jezeru po modré značce (1h 15min). Tam vás zahřeje skvělá zelňačka a chatárský čaj na jedné ze dvou vysokohorských chat - Majláthova chata a chata při Popradském plese.

Velké Hincovo pleso

Náročnější turisté mohou vystoupat z Hrebienku přes Zamkovského chatu až na Téryho chatu. Cesta z Hrebienku k nejvýše položené chatě s celoročním provozem zabere asi 3 hodiny a při dobré sněhové pokrývce ji lze zvládnout i na skialpových lyžích, pokud nehrozí vysoké lavinové nebezpečí. Začátečníci, kteří se seznamují s lyžováním do kopce, mohou vyzkoušet také skitouring na chatě na Popradském plese nebo na upravených sjezdovkách Štrbského plesa a Tatranské Lomnice.

Kam s dětmi v regionu

Lehká turistika: Doporučujeme navštívit Rainerovu chatu, kde vám šikovný chatař pan Petras před Vánocemi vyrobí betlém a o Velikonocích za příznivých sněhových podmínek obří velikonoční vajíčko. Odtud je to jen kousek k vodopádům Studeného potoka, které v zimě díky ledu nabízejí nezapomenutelné výhledy.

Zimní idylu v Tatrách si můžete s dětmi užít za dobrých sněhových podmínek každý den na 2,6 km dlouhé osvětlené sáňkařské dráze z Hrebienku do Starého Smokovce, několikrát týdně se zde koná i noční sáňkařská dráha s krásnou hvězdnou atmosférou.

Během zimní sezony lyžaře a držitele karet GOPASS a TatryCard do lyžařských středisek pohodlně a zdarma dopraví regionální doprava SKI&AQUA BUS, kompletní jízdní řád najdete na www.regiontatry.sk.

Realizované s finanční podporou Ministerstva dopravy Slovenské republiky.

Ministerstvo dopravy SR
Region VT