Než se však tyto jídla objeví na prostřeném stole, stojí to nejen mnoho námahy a času, ale také spoustu nepořádku v kuchyni. Jak efektivně odstranit všechny nečistoty spojené s vařením a pečením? Při výběru čisticích prostředků je možné se zaměřit na univerzální dezinfekční čisticí prostředky určené speciálně pro úklid kuchyně, například SANYTOL Dezinfekce odmašťující čistič kuchyně.
Čerstvá vajíčka do těsta na vánoční cukroví, od hlíny ušpiněné brambory na výrobu salátu, syrové rybí maso, ale i houbičky na mytí nádobí nebo utěrky a další. Ty všechny se mohou stát zdrojem kontaminace a znečištění nejen kuchyňské linky, dřezu, lednice, ale i dalších míst v kuchyni. V krajním případě se mohou přenést i do připravovaného jídla a být příčinou některých zdravotních obtíží. Základem předcházení těchto nepříjemných záležitostí je pravidelný, důkladný úklid, spočívající v pečlivém odstranění všech bakterií, virů, plísní a dalších nečistot ze všech povrchů. Proto je vhodné vybírat čisticí prostředky, které jsou univerzální, dezinfikují a v jednom kroku odstraňují všechny mikroby.
Vhodným přípravkem tak může být SANYTOL Dezinfekční odmašťující čistič kuchyně. Účinně působí nejen na 99,9 % bakterií, plísní a virů, odstraňuje i zbytky mastnoty a usazenin v kuchyni. Čistí a dezinfikuje do hloubky. Neobsahuje chlór, je šetrný k povrchům.