Doporučujeme

Penny

Penny | foto: Archiv Penny

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Cibulový chléb

  • 0
Penny ve spolupráci s Ženou a život Vám přináší recept na chutný chléb, na který se vám budou sbíhat sliny už při jeho přípravě!

Těsto na 1 šišku

3 lžičky sušeného droždí

1/2 lžičky hnědého cukru

300 g hladké pšeničné mouky

200 g hladké žitné mouky

1 a 1/2 lžičky soli

2 červené cibule

2 lžíce olivového oleje

1. Droždí vsypeme do 150 ml vlažné vody s cukrem, promícháme a necháme 5 minut aktivovat. Ve velké míse smícháme oba druhy mouky a sůl. Do středu moučné směsi vlijeme tekutinu se vzešlým droždím a vařečkou promícháme, až se vytvoří husté těsto. Mísu zakryjeme utěrkou a necháme na teplém místě kynout asi hodinu, až těsto zdvojnásobí objem.

2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky. V pánvi zahřejeme olej a orestujeme na něm dohněda cibuli. Pak ji necháme vychladnout.

3. Orestovanou cibuli vmícháme do nakynutého těsta. Těsto vyklopíme na pomoučněný vál, posypeme lehce moukou a rukama ho hněteme asi 10 minut, až bude hladké a vláčné. Pak těsto necháme v teple kynout asi 45 minut.

4. Vykynuté těsto znovu propracujeme a vytvarujeme do bochníku o délce hranaté formy na chleba. Formu vymažeme olejem a vytvarovaný bochník do ní vložíme. Zakryjeme ho utěrkou a necháme na teplém místě znovu kynout 45 minut. Troubu vyhřejeme na 200 °C, vložíme do ní formu s chlebem a pečeme 45 minut. Po upečení necháme chleba vychladnout na mřížce.

Tento recept sponzoruje PENNY

Penny