Doporučujeme

Kazphosphate, společnost z Kazachstánu, zahajuje obchod s MAP v Evropě.

Kazphosphate, společnost z Kazachstánu, zahajuje obchod s MAP v Evropě. | foto: Kazphosphate LLP

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Kazphosphate, společnost z Kazachstánu, zahajuje obchod s MAP v Evropě

„Kazphosphate“, společnost se sídlem v Kazachstánu, která vyrábí více než 20 druhů fosfátových produktů od hnojiv a krmných fosfátů po chemické suroviny pro průmyslové účely, spouští prodej hnojiva MAP (monoamoniumfosfát) 10:46 v Evropě a otevírá svůj první sklad v regionu.

Zvýšená dostupnost tohoto produktu v Evropě usnadní místním zemědělským výrobcům získání hnojiva.

První zastoupení a sklad společnosti Kazphosphate v Evropě bylo otevřeno v Klaipėdě v Litvě 19. července za účasti zástupců společnosti a litvinských hodnostářů.

Kazphosphate LLP

„Dostupnost skladu v Klaipėdě je významným mezníkem nejen pro růst společnosti Kazphosphate, ale i krokem k našemu hlavnímu cíli - rozšíření naší globální přítomnosti. Je to také významný rozvoj pro celý evropský zemědělský sektor, protože širší dostupnost MAP (monoamoniumfosfát) 10:46 nejen zkrátí dodací lhůty, ale také pomůže zajistit konkurenceschopné ceny,“ vysvětluje Bulatkhanov Bauyrzhan, obchodní ředitel společnosti Kazphosphate.

Monoamoniumfosfát (MAP) 10:46 je typ hnojiva běžně používaného v zemědělství a zahradnictví. Je to ve vodě rozpustná sloučenina složená z amonných a fosfátových iontů. Čísla 10:46 v popisu označují procentuální podíl dusíku (N) a fosfátu (P2O5) v hnojivu.

Kazphosphate LLP

MAP 10:46 poskytuje vyvážený poměr dusíku k fosfátu, což je činí vhodným pro podporu zdravého růstu, vývoje a plodnosti rostlin. Dusíkatá složka podporuje vegetativní růst, včetně vývoje listů a stonků, zatímco fosfátová složka podporuje vývoj kořenů, kvetení a tvorbu plodů. Více o produktu se dočtete na webových stránkách společnosti.

Kazphosphate reprezentuje fosfátový průmysl Republiky Kazachstán a je vedoucí společností v produkci fosfátů ve střední Asii a Evropě. Kazphosphate je plně cyklický výrobní podnik, který provozuje těžbu a zpracování fosfátových hornin až po výrobu a dodání hotových produktů prostřednictvím vlastního železničního dopravního komplexu. Jejich produkty jsou dodávány zákazníkům ve východní a západní Evropě, střední Asii, jihovýchodní Asii, Číně, USA, na jihoamerické trhy, stejně jako do Kazachstánu.

Kazphosphate LLP

Pro více informací o společnosti a jejích produktech navštivte webové stránky Kazphosphate.

Adresa skladu ve východní Evropě: Šilutės pl. 125, 95264 Klaipėda (Klaipėda Intermodal Terminal), Litva.

Kontaktní osoba: Daiana Zhanuyeva (D.Zhanuyeva@kpp.kz)

Kontaktní osoba: Alma Kazybekova (Kazybekova.A@kpp.kz)

Kazphosphate LLP