Doporučujeme

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Vánoční večírek pár kroků od vánočních trhů na Staroměstském náměstí

Uspořádejte vánoční večírek a nalaďte se na atmosféru Vánoc. Ať už plánujete firemní akci, oslavu či malou sešlost pro pár nejbližších, prostory v Hotelu Emblem nabízejí dokonalé zázemí. Vytvoříme vám perfektní atmosféru, ať už chcete tančit, hrát hry nebo si v poklidu popovídat nad sklenkou vína.

Prostor M Lounge je prostor, který obsahuje několik místností a je ideální pro privátní oslavy a eventy. Pojme celkově až 80 osob a skládá se z pěti místností: salon, salonek, kuchyňka, herna a kuřácký salonek. Ať už chcete tančit, hrát hry nebo si v poklidu popovídat nad sklenkou vína, M Lounge vám poskytne ideální zázemí.

Salon

Největší místností v M Lounge je Salon, který je vybaven mnoha pohodlnými sedačkami, křesly a masivní televizí. Místnost je dostatečně prostorná a může sloužit pro všemožné akce, kterých se může zúčastnit až 40 osob. Pokud rádi tančíte nebo se pobavíte při karaoke, i na takový program je tato místnost ideální.

The Fumoir

Milovníci doutníků jistě ocení náš kuřácký salonek. Zde vám zajistí tu správnou vánoční pohodu klasické sedačky firmy Chesterfield, útulný krb a sbírka knih.

Plný servis v rámci večírku

Poskytujeme také plný servis v rámci event managementu jako catering, technika, koncept, dekorace a kreativní a programová část.