Doporučujeme

Tržby rostou i v Saunia Thermal Resort. Dluhopisy Saunia jsou v kurzu | foto: Saunia, s.r.o.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Tržby rostou i v Saunia Thermal Resort. Dluhopisy Saunia jsou v kurzu

Další dobrá zpráva pro investory do dluhopisů Saunia. Podobně jako stoupá návštěvnost v řetězci saunových světů Saunia, také největší pobočka sítě, termální lázně Saunia Thermal Resort se může pochlubit dosaženými výsledky. Sami investoři opakovaně potvrzují svůj zájem o dluhopisy Saunia.

Zákazníci si oblíbili jedinečný komplex 2 bazénů pod širým nebem, bohaté zázemí a saunový svět s 8 saunami pod jednou střechou. Přitažlivost bazénu Thermal je nekompromisní, zmodernizovaný komplex láká násobky nových návštěvníků.

Když čísla dělají radost

V posledních 12 měsících (v období od 5/2023 do 4/2024) zaznamenala Saunia nárůst návštěvnosti i ve své karlovarské pobočce. Ta meziročně navýšila své tržby o 62 % (srovnání období 5/2022–4/2023 a 5/2023–4/2024). Pozitivní vývoj se projevil také na EBITDA pobočky, která meziročně stoupla o 18 milionů korun.

Tržby rostou i v Saunia Thermal Resort. Dluhopisy Saunia jsou v kurzu

Ideální tip na výlet

Největší pobočka sítě Saunia je ideální místo pro rodinný výlet nebo setkání přátel. Dva venkovní bazény, jeden termální se 100% přírodní minerální vodou z karlovarského vřídla o teplotě do 38 ⁰C. Druhý bazén pro rekreační plavání a relaxaci s vodními atrakcemi a teplotou vody do 32 ⁰C. Oba bazény jsou vhodné pro celoroční koupání za každého počasí.

Naprostý originál

Bazény s teplou vodou doplňuje saunový svět s 8 saunami ukrytý v bazénovém komplexu. Saunový svět nabízí 6 druhů saunování a pravidelný program různorodých saunových ceremoniálů. Návštěvníci mají k dispozici bohaté zázemí v podobě rozhlehlých teras, bazénové restaurace a odpočíváren. Resort se může pochlubit nejkrásnějším výhledem na historické centrum Karlových Varů.

Tržby rostou i v Saunia Thermal Resort. Dluhopisy Saunia jsou v kurzu
Tržby rostou i v Saunia Thermal Resort. Dluhopisy Saunia jsou v kurzu

Stále větší zájem investorů

Obchodní úspěchy společnosti Saunia vnímají i investoři, což potvrzuje ředitel společnosti: „Investoři se k nám znovu vracejí, mají s dluhopisy Saunia pozitivní zkušenosti. Naše investory také pravidelně informujeme o dosažených výsledcích. Díky vybudované důvěře a pozitivním referencím k nám přicházejí noví investoři,“ komentuje situaci Bohumil Píše.

Dluhopisy Saunia si získaly důvěru díky pravidelnému vyplácení úroků, taktéž samotné emise jsou vždy řádně splaceny. Je o co se opřít, Saunia nabízí své dluhopisy již od roku 2017. Za dobu nabídky dluhopisů Saunia bylo investorům již vyplaceno více než 270 milionů korun. Od začátku podzimu loňského roku (2023) proběhlo vyplacení 2 emisí v celkové hodnotě 49,75 milionů korun.

Tržby rostou i v Saunia Thermal Resort. Dluhopisy Saunia jsou v kurzu