Sportka jí nadělila 48 milionů korun. Výhry si nejprve vůbec nevšimla

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
„Jednou bych chtěla být finančně nezávislá,“ napsala si žena do svého deníku. Ani ne za týden jí Sazka toto přání splnila. V neděli 21. ledna se rozhodla, že po dlouhé době zkusí své štěstí v loterii. A nápad to byl opravdu dobrý. Raduje se totiž z výhry 48 milionů korun.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Šťastná žena vyhrála ve Sportce 48 milionů. Výhře nejdříve vůbec nevěřila. Fotografie je ilustrační a nezobrazuje skutečného výherce. | foto: Envato Elements

Výherkyně z Královéhradeckého kraje, která si občas koupí stírací los, ale loterie příliš nevsází, se jednoho dne rozhodla, že po dlouhé době zkusí své štěstí se Sportkou. Zašla si do nejbližšího prodejního místa a vyplnila plný tiket vlastních čísel včetně Šance za 220 Kč. Čísla nemá žádná oblíbená, a tak zaškrtávala náhodně, podle toho, co ji zrovna napadlo. A tato strategie byla vítězná. Žena si díky ní přišla na krásných 48 375 224 korun.

Karty, deník nebo přání?

Své štěstí si žena stále neuvědomuje a výhra pro ni byla opravdovým překvapením, a to i přesto, že do budoucnosti občas nahlíží. Věnuje se totiž vykládání karet. Sama sobě je vykládat nesmí, ale ani jiná kartářka u ní výhru v osudu neviděla. „Možná mi k výhře pomohl i můj zemřelý bratr, tam seshora,“ přemýšlí výherkyně a dodává, že si také píše deník, do kterého si 15. ledna poznamenala, že by jednou chtěla být finančně nezávislá.

Jak se říká: „Přání je otcem myšlenky a někdy předbíhá realitu.“ Tak třeba právě proto si žena vsadila a 21. ledna se na ni usmálo štěstí.

Výhru nejprve přehlédla

Když žena svůj tiket kontrolovala, nejprve si oznámení o výhře vůbec nevšimla. „Prostě jsem to přehlédla. Před usnutím mi to ale nedalo a zkusila jsem to znovu zkontrolovat. A najednou to byl šok. Musela jsem poprosit dceru, aby mi potvrdila, že je tam skutečně napsaná výhra a že to je Jackpot ve výši 48 milionů,“ popisuje výherkyně a dodává, že o svém štěstí se rozhodla říct jen svým dětem.

S terminálem Sazky výherkyně v minulosti pracovala, tak ví, že při oznámení výhry hraje specifickou hudbu. Proto si nechala výhru definitivně potvrdit až v okamžiku, kdy byla na provozovně s obsluhou úplně sama.

Zabezpečení rodiny je priorita

O tom, co bude s penězi dělat, má šťastlivkyně poměrně jasnou představu. I vzhledem k nelehké minulosti, kdy její bývalý manžel udělal mnoho dluhů, které spadly i na ni, vidí největší smysl v zajištění svých dětí a pořízení lepšího, většího, a především vlastního bydlení. Chce si ale také konečně začít užívat života. Jejím snem je cestovat. „Chci navštívit Bali, Maledivy a Thajsko,“ prozrazuje.

A snad i proto, že se na ni usmálo štěstí, plánuje, že si i do budoucna občas vsadí. „Rozhodně si myslím, že není, čeho se bát, a občas to prostě zkusit. Měl by to udělat každý!“

Kam s výherním tiketem?

Od okamžiku, kdy se o výhře dozvěděla, byla velmi nervózní a plná obav, že tiket ztratí. „Chtěla jsem se ho co nejdříve zbavit. Proto jsem návštěvu Sazky naplánovala na co nejbližší možný termín. O tiket jsem se tak bála, že jsem ho nosila různě po těle. Dokonce i v podprsence,“ dodává výherkyně velmi osobní perličku na závěr.

A ačkoli originál tiketu žena odevzdala, jeho kopii má v plánu si nechat zarámovat a pověsit si ho na zeď ve svém novém domově jako pěknou vzpomínku.

Chcete být milionářem?

A co vy? Přemýšleli jste někdy o tom, co byste udělali s milionovou výhrou? Že ne, protože byste museli nejprve vyhrát? To je pravda, bez toho, abyste zkusili poškádlit své štěstí, to nepůjde. Vsadit si můžete online nebo na některém z prodejních míst s terminálem Sazky. A co je nejlepší? Až do konce února máte ještě o něco větší šanci stát se jedním z milionářů. Právě nyní totiž v Sazce probíhá Milionová vánice, během níž je při každém slosování zaručeno, že se minimálně z pěti sázejících stanou noví milionáři. Zkusíte to?

  • Nejčtenější

Když stres ochromuje naše zdraví, pomoci může magnézium

25. dubna 2024

Komerční sdělení Magnézium je minerál, který je mimořádně důležitý pro správné fungování našeho organismu v různých...

5 tipů, jak zútulnit obývací pokoj s minimálními náklady

22. dubna 2024

Komerční sdělení Pod pojmem útulný domov si každý z nás představí něco trochu jiného. Někdo má rád perfektně...

Zaostřeno na Karvinsko. Z čeho bude v budoucnosti těžit?

25. dubna 2024

Komerční sdělení Území pohornického Karvinska se po ukončení těžby uhlí připravuje na nové projekty. A nebude jich...

Sjednáním pojištění práce poradce nekončí, ale teprve začíná

24. dubna 2024

Komerční sdělení Kvalitní pojišťovací poradci se svými klienty mnohdy vytvářejí partnerství na celý život. Jejich...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Dopřejte svým očím pohodlí s biometrickými brýlovými čočkami

22. dubna 2024

Komerční sdělení Nosíte brýle a znáte podobné situace? Neustálé čištění, které snad nikdy není dokonalé, dešťové...

Otevření nových Silent Villas v Therme Laa

27. dubna 2024

Komerční sdělení Exkluzivní rozšíření termálních lázní Laa, resortu VAMED Vitality World: 2. srpna 2024 se na ploše...

„Záleží mi na spokojenosti mých kolegů,“ říká vedoucí fyzioterapeutka

26. dubna 2024

Komerční sdělení Už pět let pracuje Martina Kořínková v Chrudimské nemocnici. Proč si vybrala profesi...

Zažijte jaro všemi smysly v Libereckém kraji

26. dubna 2024

Komerční sdělení Chcete si odpočinout od shonu všedních dní? Přijeďte do Libereckého kraje. Spojení jarní přírody a...

Když peníze ztrácejí hodnotu

26. dubna 2024

Komerční sdělení Článků o vysoké inflaci bylo možné číst v uplynulých 2 letech poměrně mnoho. Pravdou je, že inflaci...

Bývalý fitness trenér Kavalír zrušil asistovanou sebevraždu, manželka je těhotná

Bývalý fitness trenér Jan Kavalír (33) trpí osmým rokem amyotrofickou laterální sklerózou. 19. dubna tohoto roku měl ve...

Tenistka Markéta Vondroušová se po necelých dvou letech manželství rozvádí

Sedmá hráčka světa a aktuální vítězka nejprestižnějšího turnaje světa Wimbledonu, tenistka Markéta Vondroušová (24), se...

Horňáci versus dolňáci. Víme, čemu muži dávají přednost, a je to překvapení

Ženské tělo je pro muže celkově velmi atraktivní a nabízí jejich očím mnoho zajímavých partií. Největší pozornosti se...

Hello Kitty slaví padesátiny. Celý svět si myslí, že je to kočička, jenže není

Kulatý obličej se dvěma trojúhelníkovýma ušima, drobný čumáček, vousky a červená mašle na uchu. Taková je Hello Kitty,...

Za vytlačení z linky do Brna musí Student Agency zaplatit náhradu 21 milionů

Společnost Student Agency provozující autobusy a vlaky pod označením RegioJet musí zaplatit bývalému konkurentovi 21...