S.r.o. jí sluší

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Příběh o tom, že k vykročení z veřejné sféry k úspěšnému podnikání v estetické medicíně, je zapotřebí hlavně doktorský titul, a ne kapitál. Příběh estetického centra doktorky Lucie Kalinové.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

S.r.o. jí sluší | foto: Esthetic Services, s,r.o.

Když v roce 1992 zazněla ve filmu Smrt jí sluší hláška „Siempre Viva“, v překladu „život věčný“, byla estetická medicína v Česku ještě v plenkách. Mládím a vzhledem posedlé Meryl Streep a Goldie Hawn ve filmu bojovaly o přízeň vysloužilého plastického chirurga Bruce Willise. Ve Spojených státech byla tehdy plastická chirurgie už rozvinutým oborem. V Česku se rozvíjela se zpožděním. Když zmíněný film dávali v tuzemských kinech, devítiletá dívka z Ostravy možná už tušila, že tohle bude obor, kterému se bude chtít věnovat.

Dnes MUDr. Lucie Kalinová, Ph.D. řídí z postu vedoucího lékaře vlastní soukromou kliniku v centru Prahy. Provádí zvětšení prsou, face lifting, vytvaruje poprsí po kojení i sixpack, prostě přidá, ubere nebo upraví, co je potřeba.

Za všechno může dům

První zmínky o čtyřpatrové budově za obchodním domem Kotva v centru Prahy pochází z roku 1364. Jedinečná atmosféra a lukrativní umístění učarovaly hoteliéra Antonína Brandejse a jeho ženu Annu. Přestavěli dům na prvotřídní kliniku a v roce 2018 začali hledali člověka, který by ji vzal pod svá křídla a dále ji rozvíjel. Lucie Kalinová v tu dobu měla už více než deset let praxe. Po absolvování Lékařské fakulty na Univerzitě Palackého v Olomouci působila na klinice plastické chirurgie Nemocnice Na Bulovce. Objížděla kongresy, praxe a školení po celém světě, od Brazílie po Izrael. Debatovala o tradičních technikách i trendech. Aby podtrhla rostoucí zájem lidí o „Siempre Viva“, o to zůstat navždy mladý, krásný a líbit se, rozhodla se postavit na vlastní nohy – v roce 2019 opustila post primářky kliniky plastické chirurgie Nemocnice Na Bulovce. Vzala si kliniku do pronájmu a začala budovat tým lékařů i personálu, za jejichž profesionalitu se dokáže zaručit.

Hlava, ruce, srdce

Všichni víme, že každá příručka pro začínající podnikatele začíná slovy „Najděte si obor, který vás baví a běžte do toho.“ Na druhé straně spoustu lidí zajímají a baví na určitých oborech jen peníze. To nemusí být na škodu, ale v medicíně jsou hlavním kapitálem schopní lékaři – virtuozita jejich rukou, znalosti a zkušenosti, které jen těžko oceníte podle nějakých tabulek. „Nikdo krom samotných lékařů nedokáže odhadnout náročnost i limity, která práce má.“ zdůrazňuje Kalinová, které už přišlo několik nabídek od investorů. S díky je ale odmítla – s.r.o. ji totiž sluší.

Jste připraveni vypadat tak mladě, jak se cítíte?

Je známou skutečností, že jak stárneme, ztrácíme objem na všech správných místech a získáváme jej na těch horších. Co může estetická medicína nabídnout v každém věku sepsala MUDr. Lucie Kalinová Ph.D., které dodává, že portfolio poskytované péče je široké, většinu zákroků lze mezi sebou i kombinovat, ale všechny mají něco společného – investice do kvalitního, přirozeně a krásně vypadajícího výsledku je klíčem k úspěchu v péči o vaši fyzickou krásu i duševní pohodu.

20–35 let #NoFilterJustFiller

Díky selfie, Instagramu a TikToku jsou Gen-Z a mileniálové generacemi, které mají velké povědomí o svém vzhledu. To, co dříve sloužilo k odstraňování známek stárnutí, dnes preventivně využívají mladší klienti, aby celý proces stárnutí zmařili a udrželi si svůj mladistvý vzhled co nejdéle.

  • Fillers – Být nejlepší verzí sebe samé – po probuzení, bez filtru, bez make-upu. To je trend, který jde s dermálními výplněmi a špičkovou technikou aplikace splnit – doplnění objemu rtů nebo v oblasti lícních kostí, malá korekce hrbolku na nose, vyrovnání asymetrie, odstranění kruhů pod očima. Rychle, bezbolestně a za dobrou cenu. Svěží a odpočatý vzhled zaručen i po probdělých nocích. Ošetření: Injekční (bezbolestné) trvá kolem 30 minut a výsledek vydrží 8–24 měsíců dle oblasti a použitého materiálu. Cena se pohybuje od 8.500 Kč.
  • „BabyBotox“ – Více míst aplikace s menším množstvím účinné látky pomůže k vyhlazení jemných linek a vrásek, ale zachová plně mimiku. Nejdůležitější je správná injekční technika a kvalitní materiál. Botulotoxin pomůže i k vytaženějšímu obočí, tzv. Foxy Eyes. Ošetření: Injekční (bezbolestné) trvá 20 minut a výsledek vydrží 3–6 měsíců. Cena je od 3.500 Kč za oblast.
  • Bullhorn Lip Lift – Chirurgické zvětšení rtů je řešením pro ty, co nechtějí pravidelně docházet na doplnění rtů fillery (jednou za 6–9 měsíců). Odstranění kousku kůže pod nosem a pozvednutí horního rtu vám zařídí smyslný úsměv na několik let. Jizva je schovaná pod linii nosu a po pár týdnech je téměř neviditelná. Ošetření se provádí chirurgicky trvá 45 minut a výsledek vydrží několik let. Cena je 20.000 Kč.

35–50 Dnes už není problém omládnout o 10 let během 30 minut

Ženy z generace X jsou jedny z prvních, které ve velkém zvládají všechno – dobré vzdělání, kariéra, rodinný život, noční život, nové technologie, staré recepty. Je ale potřeba, aby to na nás nebylo vidět, nikdy.

  • MD Codes Full Face – Injekční ošetření pro kompletní omlazení a hydrataci obličeje za pomocí fillerů s kyselinou hyaluronovou. Důvodem, proč jsou dermální výplně „nutností“ není to, že musíte mít kypré rty, cílem je udržet objem na strategických místech na tváři, což ponechá váš mladistvý vzhled neporušený a při pravidelných návštěvách (cca 1x ročně) nezměněný několik let.

Ošetření: Injekční (bezbolestné) trvá kolem 45 minut a výsledek vydrží 8–24 měsíců dle oblasti a použitého materiálu. Cena se pohybuje kolem 20.000 Kč.

S.r.o. jí sluší
  • Liposukce – Nikdy nebylo snazší a rychlejší poprat se s problémovými partiemi. Odsát přebytečné zásoby tuku je možné kdekoliv na těle. Dnešním trendem je následně část tuku přesunout a dotvarovat třeba hýždě, sixpack nebo ňadra. Malou liposukci je možné provést i ambulantně bez celkové anestezie. Ošetření trvá 30–90 minut, výsledek je dlouhodobý. Cena od 25.000 Kč.
  • Injekce krásy – botulotoxin je zlatý standard pro mazání vrásek. Možná je na sobě ještě nevidíte a záhyby na čele, kolem očí nebo mezi obočím vám nic moc neříkají, ale tahle známá anti-aging léčba je i perfektní prevencí, aby se neobjevily nebo neprohlubovaly. Několik vpichů během přestávky na oběd dvakrát ročně pomáhá udržet velmi aktivní svaly na obličeji pod kontrolou a váš vzhled svěží, bez známek stresu a únavy. A pozor, látka také funguje k omezení pocení, takže už žádný stres při nošení svršků s delším rukávem nebo při podání ruky, dá se totiž aplikovat i do dlaní nebo chodidel.

Ošetření: Injekční (bezbolestné) trvá 20 minut a výsledek vydrží až 6 měsíců.
Cena je kolem 5.500 Kč za oblast.

  • Mommy MakeOver – Kombinovaná plastická operace břicha s liposukcí a modelace prsou vám vrátí zpátky kontury postavy, vyrýsují pas a pozvednou prsa tam, kde jste na ně byla zvyklá. Obrovská změna a velká dávka sebevědomí po pár hodinách strávených na sále.

Operace se provádí chirurgicky, trvá kolem 4 hodin a je následována dvoudenní hospitalizací. Výsledek je dlouhodobý. Cena se pohybuje kolem 120.000 Kč.

S.r.o. jí sluší

50–65 Vypadat a cítit se skvěle jde v každém věku

  • Proces stárnutí úplně zastavit nelze, můžeme občas posunout ručičky hodinek Operace očních víček – Jemná kůže okolo očí je náchylná k ochabování, tvoří se kožní převis, což způsobuje, že vypadáme starší. Během operace se tyto převisy odstraní. U dolních víček jde i o tukové váčky spojené s otoky a kruhy pod očima, které se poté přestávají tvořit. Jizvy jsou maličké a naprosto diskrétní. Výrazně mladší vzhled a celkové odlehčení očí se odrazí na vašem sebevědomí a budete se i cítit méně unavení.

Zákrok se provádí chirurgicky a trvá kolem 45 minut a není nutná následná hospitalizace. Výsledek vydrží několik let. Cena je od 18.000 Kč.

  • Hydratace – Je známo, že kyselina hyaluronová má schopnost vázat vodu, proto se o ní často hovoří ve spojení s hydratací pleti. Po ošetření bude pleť krásná, jemná a už na první pohled bude působit mladším dojmem. Aplikace je vhodná v každém věku a nejen v obličeji, ale i na rukou nebo v oblasti dekoltu.

Ošetření se provádí injekčně a trvá kolem 45 minut. Výsledek vydrží až 9 měsíců. Cena se pohybuje od 8.500 Kč za oblast.

  • Deep Plane Facelift – Všichni musíme časem čelit negativním aspektům gravitace, ale naštěstí máme řešení, díky kterému lze vrátit zpět povadlé kontury, odstranit přebytečnou kůži a poprat se i s druhou bradou.

Operace se provádí chirurgicky, trvá kolem 3 hodin a je následovana jednodenní hospitalizací. Výsledek vydrží několik let. Cena se pohybuje od 85.000 Kč.

S.r.o. jí sluší

„Stále budete vypadat jako vy – jen budete svou více odpočatou, zářivější verzí.“

MUDr. Lucie Kalinová, Ph.D. | @drluciekalinova
Prvotřídní péče, vynikající výsledky a komplexní přístup
Králodvorská 13, Praha 1 | www.brandeisclinic.cz | +420 226 291 640

  • Nejčtenější

Když stres ochromuje naše zdraví, pomoci může magnézium

25. dubna 2024

Komerční sdělení Magnézium je minerál, který je mimořádně důležitý pro správné fungování našeho organismu v různých...

Tisíce úspěšných Čechů znají tajemství spoření bez háčků a hvězdiček

29. dubna 2024

Komerční sdělení Objevili efektivní způsob, jak mít své úspory kdykoli k dispozici, bezpečně je zhodnocovat každý...

Zaostřeno na Karvinsko. Z čeho bude v budoucnosti těžit?

25. dubna 2024

Komerční sdělení Území pohornického Karvinska se po ukončení těžby uhlí připravuje na nové projekty. A nebude jich...

Jak zavěsit WC?

30. dubna 2024

Komerční sdělení Pryč je doba nevzhledných kombinovaných záchodů, z jejichž nádržek a připojovacích hadiček se tak...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Když peníze ztrácejí hodnotu

26. dubna 2024

Komerční sdělení Článků o vysoké inflaci bylo možné číst v uplynulých 2 letech poměrně mnoho. Pravdou je, že inflaci...

Villa Organic: Revoluce v moderním bydlení

2. května 2024  9:50

Komerční sdělení Villa Organic, přelomový počinu v oblasti moderního bydlení, který se nachází v idylické části...

Myslíte, že byste se nenachytali? Že by se vám nic takového nestalo?

2. května 2024

Komerční sdělení Začátek dne v kanceláři... Představte si typické ranní rituály. První káva a otevření e-mailové...

Vytvořte si oázu klidu na terase či na balkóně

2. května 2024

Komerční sdělení Jaro je v plném rozkvětu a konečně si můžeme užívat sluníčko a teplo. Není přece nic lepšího, než...

Ryze česká firma s globálním dosahem slaví 30 let úspěšného podnikání

2. května 2024

Komerční sdělení TN TRADE z Hradce Králové slaví 30 let fungování. Z malé firmy se vypracovala na renomovanou...

Natáčení Přátel bylo otřesné, vzpomíná herečka Olivia Williamsová

Britská herečka Olivia Williamsová (53) si ve čtvrté sérii sitcomu Přátelé zahrála epizodní roli jedné z družiček na...

Byli vedle ní samí ztroskotanci, vzpomíná Basiková na muže Bartošové

Byly každá z jiného těsta, ale hlavně se pohybovaly na opačných pólech hudebního spektra. Iveta Bartošová byla...

Autofotka: Sen z plakátů v kotrmelcích. Mladíček v tunelu rozbil Ferrari F40

Symbol italské nenažranosti se již skoro čtyři dekády pokouší zabít své řidiče. Jízda s Ferrari F40 bez posilovače...

Ukaž kozy, řvali na ni. Potřebovala jsem se obouchat, vzpomíná komička Macháčková

Rozstřel Pravidelně vystupuje v pořadu Comedy Club se svými stand-upy, za knihu Svatební historky aneb jak jsem se nevdala se...

Do Bolívie jsem odešla kvůli smrti rodičů, přiznala sestra Romana Vojtka

Mladší sestra herce Romana Vojtka (52) Edita Vojtková (49) je módní návrhářkou a žije v Bolívii. Do zahraničí odešla...