Doporučujeme

Podnikání a odpočinek

Podnikání a odpočinek | foto: Stovkomat.s.r.o.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Podnikání a odpočinek

K úspěšnému podnikání je třeba kvalitní vzdělání z MBA programu, vhodné sídlo společnosti a v neposlední řadě i správná marketingová strategie. Ti, kteří hledají zajímavé investiční příležitosti, ocení portál s nemovitostmi v Chorvatsku.

A když přijde čas na zasloužený odpočinek, tipy na dovolenou přijdou vhod. O všem tento článek pojednává.

Online reklamní agentura

Svěřte svůj online marketing profesionálům z Marion Marketing - marketingová agentura Praha. Najdeme pro vás optimální řešení, pomocí kterého zvýšíte zisk, získáte loajální zákazníky a vybudujete silnou značku. Náš přístup je založen na dlouholetých zkušenostech, spolehlivých datech a kvalitní strategii. Nechybí nám ani pořádná dávka kreativity, která vás odliší od konkurence. Součástí našeho pestrého týmu jsou specialisté na online reklamu, PPC kampaně, správu sociálních sítí, nastavení měřících nástrojů, SEO - optimalizaci pro vyhledávače nebo influencer marketing. Naše marketingová agentura Praha je tu pro vás, a tak se nám neváhejte ozvat. První nezávaznou konzultaci budete mít zcela zdarma!

Investujte do své budoucnosti s MBA studiem

MBA program (Master of Business Administration) je velmi prestižní a žádané postgraduální studium, které je určeno pro jednotlivce, jejichž cílem je rozvoj kariéry v oblasti podnikání, řízení a marketingu. Tento program kombinuje teoretické a praktické poznatky se zaměřením na rozvoj manažerských schopností, jež absolventům otevřou dveře k vyšším pozicím. Vzhledem k jeho popularitě nabízí toto studium mnoho vzdělávacích institucí, a tak výběr může být poněkud složitější. Studium MBA na CIBE poskytuje manažerům a podnikatelům prestižní vzdělání s mezinárodní akreditací. Program je plně online, což umožňuje flexibilní studium dle vašich potřeb a časových možností.

Prestižní sídlo pro firmy

Každá firma potřebuje kromě skvělého produktu, služby, věrných zaměstnanců a klientů i své sídlo. Jedná se o důležitý prvek, jenž představuje nejen oficiální adresu, kde dochází k těm nejdůležitějším administrativním činnostem, ale také symbolizuje profesionalitu, stabilitu a jistou prestiž. Výběru správného sídla byste tak měli věnovat náležitou pozornost. Sídlo firmy v Praze se službami virtuální kanceláře. Budete zde mít k dispozici vlastní zázemí, telefonní linku a možnost využívat naše zasedací místnosti. Výhody pronájmu sdílené kanceláře vč. sídla firmy v hlavním městě Praha pro podnikání na prestižních adresách.

Pořiďte si nemovitost v Chorvatsku

Nemovitosti v České republice jsou mezi místními obyvateli velmi oblíbené. Vzhledem k příliš vysokým cenám se lidé začínají poohlížet po nemovitostech za hranicemi naší země. Pro nákup nemovitosti Chorvatsko představuje ideální destinaci. Navštivte největší inzertní portál s chorvatskými nemovitostmi, který je lídrem na trhu a nabízí přes 140.000 nemovitostí na jednom místě. Na webu Croreal najdete širokou nabídku luxusních vil, apartmánů u moře, ale i stavební pozemky. Komunikace je plně v českém jazyce a kromě bohaté nabídky vám poskytneme i odborné poradenství a orientaci na trhu. S naší pomocí snadno naleznete svou vysněnou nemovitost v Chorvatsku.

Vydejte se za odpočinkem k moři

Na dovolenou u moře se vždycky těší každý. Je to čas, kdy lidé mohou uniknout od každodenní rutiny a věnovat se odpočinku, dobrodružstvím, svým zálibám nebo objevování nových míst a kultur. Dovolená je také příležitost k načerpání nových sil a regeneraci. Celý proces výběru a zařizování už však tak oblíbený není. Hledáte tipy a rady, kam na dovolenou? Jmenuji se Michaela Novotná a píšu pro vás o novinkách v cestovním ruchu. Na mých stránkách se dozvíte například, kam na dovolenou s dětmi, jaké je počasí na Kapverdách nebo tipy z velkého průvodce kam do Chorvatska.