Doporučujeme

Orchestr modrých andělů | foto: Bon Art Orchestra spol. s r.o.

Orchestr modrých andělů | foto: Bon Art Orchestra spol. s r.o.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Orchestr modrých andělů

BON ART POPS ORCHESTRA je symfonický orchestr složený výhradně z žen. Myšlenka čistě dámského symfonického orchestru vznikla už při plánování koncertů ve Státní opeře v letech 2010 a 2011. Ale teprve až roku 2014 vznikl čistě dámský orchestr, se kterým se začaly plánovat další akce a koncerty.

V Bon Art Pops Orchestra máme jen ty nejzkušenější instrumentalistky, které zahrají party jak klasické, muzikálové, filmové, tak i populární hudby. Orchestr je také využíván jako studiový orchestr např. při natáčení desky pro Jaroslava Svěceného Way of Life, Michala Hrůzu v Rudolfinu, Leonu Machálkovou Duety, Markétu Konvičkovou Má přání k Vánocům a pro jiné význačné osobnosti naší scény.

Bon Art Pops Orchestra doprovodil nejen na svých koncertech řadu hvězd, ale také na turné Michala Hrůzy Symphonica. Smyčcový kvartet Bon Art Pops kvartet na Tour de Léto a Eden Marka Ztraceného.

Ztracený tour O2 aréna

Orchestr je možné si objednat buď jako samostatné těleso s vlastním programem nebo jako doprovodné k sólistům a ke kapelám jakéhokoliv hudebního žánru. Orchestr lze využívat v sestavách od kvartetů přes komorní až po symfonické provedení. Gala večery, plesy, eventy, firemní večírky a narozeniny či svatby.

Dirigenti, kteří s námi spolupracují, jsou: Martin Hybler, Kryštof Marek, Felix Slováček jr., Jan Mára, Dalibor Kapras a další…

Lenka Bernardes da Silva je naší hlavní módní poradkyní a návrhářkou.

Generálním partnerem Orchestru je Trade FIDES, a.s. a dalšími význačnými partnery jsou:

Pneu Procházka, s.r.o., SITTECH HYDRAULIKA, s.r.o., SITTECH CZ, s.r.o., VSP Auto Praha Servis, a.s.,

H-Rekultivace, a.s., Robotika 4.0.
www.bonartorchestra.com