Investujte do nemovitosti v Bulharsku a získejte bydlení u moře

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Přemýšlíte, jak při dnešní inflaci nejlépe zhodnotit své úspory? Vždy bylo nejlepší volbou investovat do nemovitosti, ale v České republice jsou právě byty i domy za enormně vysoké ceny. Skvělou volbou je investovat do nemovitosti v Bulharsku, kde je nádherná příroda, moře a pro nás vše velmi levné.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Investujte do nemovitosti v Bulharsku a získejte bydlení u moře

Investujte do nemovitosti v Bulharsku a získejte bydlení u moře | foto: FC Finance-Consult Česká republika s.r.o.

Na naše zvídavé otázky, proč Češi milují Bulharsko a co si nenechat ujít, pokud se do této přátelské země chystáte poprvé, nám ochotně odpověděl Ing. Assen Yordanov Karailiev, jednatel firmy FC FINANCE – CONSULT ČR, s.r.o., která českým a slovenským zájemcům nabízí v Bulharsku luxusní nemovitosti za přívětivé ceny.

Proč je pro Čechy Bulharsko oblíbenou volbou nejen pro dovolenou?

Bulharsko je atraktivní destinací pro milovníky turistiky, dobrodružství a kulturních památek. Podle světoznámého průvodce Lonely Planet je jednou z nejatraktivnějších turistických destinací na světě! Objevit Bulharsko je tak pro každého cestovatele nezapomenutelný zážitek. Krásné dlouhé pobřeží Černého moře s písečnými plážemi a čistým mořem jsou ideální pro rodiny s dětmi.

Navzdory krizi pokračuje Bulharsko v ekonomickém růstu a zaznamenává také rekordní nárůst průmyslové výroby. Zároveň se můžete spolehnout na bezpečí a klidný život – Bulharsko je členem EU a NATO. Lidé tu jsou velmi přívětiví a dobře se domluvíte, protože bulharština je slovanský jazyk.

Také nabízí veliký komfort v podobě výhodné zeměpisné polohy – cesta letadlem trvá necelé dvě hodiny a hravě pořídíte levné letenky do Burgasu, Varny a Sofie. Je také možné dojet za jeden den vlastním autem nebo autobusem.

V létě denní teploty dosahují až 34 °C, letní období zde trvá od dubna do září. Všechny roční období jsou tady ale nádherné – voňavé a barevné jaro, teplé a slunečné léto, zlatý a úrodný podzim a pohádkově sněhobílá zima, kde můžete mezi zasněženými vrcholky navštívit ledovcová jezera a lyžařské sjezdovky. Populární tu jsou místa Bansko, Pamporovo, Borovets a Vitoša.

Investujte do nemovitosti v Bulharsku a získejte bydlení u moře

Jaké jsou v Bulharsku pro Čechy oblíbená místa pro pobyt?

Určitě Slunečné pobřeží, Nesebar, Sozopol, Sveti vlas, Aheloj, Pomorie a Zlate pisky. V zime Bansko.

Co bychom tu měli zažít nebo ochutnat?

Bulharsko je díky své strategické poloze v srdci Balkánského poloostrova bohaté na historické a kulturní dědictví i přírodní zdroje. V některých horských oblastech jsou skvělé podmínky pro horolezectví, adrenalin nabízejí i bujné řeky. V oblasti soutěsek Iskar a Kresna se pořádají sjezdy na raftech a kajacích. Můžete si zajít také na ryby nebo na lov zvěře. Výšiny nad Sopoty jsou jedním z nejlepších evropských míst pro provozování paraglidingu. V posledních letech Bulharsko se etablovalo také jako golfová destinace a roste zde zájem o potápění mezi vraky lodí. Pokud milujete sporty, na pobřeží Černého moře najdete ideální podmínky pro potápění, surfování nebo kyte-surfing.

V Evropě je jen velmi málo zemí, které mohou konkurovat Bulharsku v oblasti lázeňské a wellness turistiky. Země je bohatá na minerální vody. Nejvyšší teplotu má minerální pramen v Saparevě Bani, který je jediným gejzírem v Bulharsku a kontinentální Evropě. Jsou zde také cenná ložiska limanového bahna a léčivé rašeliny.

Bulharská kuchyně je pestrá a rozmanitá. Oblíbené jsou zdejší jogurty a balkánský sýr. V Bulharsku se často připravují různá jídla v hliněných nádobách. Ochutnejte pokrm zvaný banica – skládá se z vrstvených plátů rozváleného těsta a různými náplněmi, studenou polévku tarator, musaku nebo mekicu, která je podobná langoši. Z nápojů si nenechte ujít osvěžující ajran nebo bezalkoholická boza. Skvělé je také místní pivo.

Neoddělitelnou součástí bulharské historie, kultury i životního stylu je zde víno. Proto si nenechejte ujít zdejší ochutnávku vín. Jsou zde také vinné cesty pro turisty.

Investujte do nemovitosti v Bulharsku a získejte bydlení u moře

Proč by Češi měli investovat do nemovitosti právě v Bulharsku? Jaká je tam aktuální situace na nemovitostním trhu?

Bulharsko se pyšní stabilní finanční politikou a nejnižším zadlužením v EU. V Bulharsku se vždy domluvíte, je zde mnoho Čechů a Slováků a Bulhaři je mají rádi. Však také Černé moře navštěvují už 60 let. Jsou zde pro Čechy a Slováky velmi levné služby, restaurace i obchody.

Nemovitosti u moře jsou v Bulharsku mnohem levnější než v podobných lokalitách. Apartmány jsou nyní k dostání již od 500 000 Kč! V Bulharsku jsou také mnohem levnější energie než u nás. Vaše nemovitost v Bulharsku tak má velký potenciál vaši investici zhodnocovat. Daň z příjmu právnických a fyzických osob je zde pouhých 10 %, tedy nejnižší v celé EU! Ideální podmínky pro nákup nemovitosti v Bulharsku je právě teď, protože Bulharsko plánuje brzy vstoupit do eurozóny a očekává se růst cen realit. Nemáte právě dostatečnou hotovost? Nepotřebujete si brát úvěr, nemovitost v Bulharsku jednoduše a bezpečně pořídíte i na splátky.

V Bulharsku je stabilní kurz měny. Jsou zde nádherné pláže, překrásná příroda, bezpečno a příjemní lidé. Můžete tak celoročně bezstarostně žít u moře, pracovat zde, trávit tu příjemný důchod, nebo nemovitost pronajímat a mít tak zajímavý vedlejší příjem.

Investujte do nemovitosti v Bulharsku a získejte bydlení u moře

Je možné se před pořízením nemovitosti na ni a její okolí jet podívat?

Ano, lze se přijet podívat nebo koupit na dálku. Kompletní postup a možnosti výběru nemovitosti najdete v našem článku na blogu.

Je možné přes vás nemovitost také pronajímat?

Ano, nabízíme dva produkty podle sezóny: garantovaný výnos z investice a negarantovaný. U některých apartmánů získáte 5% roční garantovaný výnos s možností vyplacení dopředu až na 3 roky. Garantovaný výnos s možností odložené platby až na 7 let je možný například u krásného bytu o dispozici 1+kk v luxusním komplexu, který se nachází přímo u moře.

Pokud se ve své bulharské nemovitosti nechystáte žít celoročně, můžete nám svěřit její správu, nebo i krátkodobé pronájmy turistům. Obstaráme vše potřebné, hosty i sami vyhledáváme, předáváme byt, uklízíme, měníme ložní prádlo či ručníky a zajišťujeme jejich vyprání v prádelně.

Proč koupit nemovitost v Bulharsku právě od vás?

Máme na českém a slovenském trhu už 18 let zkušeností. Jsme první, kteří zde začali prodávat bulharské nemovitosti, a po deset let jsme byli také jediní. Nabízíme kompletní servis a služby, pomůžeme vám s financováním i následnou péčí o vaši nemovitost – její správu i krátkodobé pronájmy, které vám mohou vynášet pěkný zisk. Z investice garantujeme výnos. Skoro všechny nemovitosti, které nabízíme, jsou naše. Klienti jsou s námi spokojeni, o čemž svědčí mnohé reference, které zanechávají nejen na našich stránkách.

Investujte do nemovitosti v Bulharsku a získejte bydlení u moře

Jedna za všechny:

„Letos jsem strávil krásnou dovolenou v Bulharsku. Ohromil mě tamní pokrok, dobré zásobování, čistota, příjemné ceny, a ještě příjemnější personál. Při letu na zpět do vlasti jsem přirozeně koketoval s myšlenkou pořídit si nemovitost na Slunečním pobřeží. Využil jsem nasátou zkušenost, přehled a orientaci v prostředí, kde jsem se cítil skvěle. Nápad byl na světě, ale s realizací jsem už tak jistý nebyl. Zkušenosti nákupu nemovitostí jsou vždy rizikové i v České republice a ve světě všeobecně.

Assen Karailiev, nikdy jsem o něm neslyšel, neviděl, všechny kontakty jsem získal na stránkách Sreality.cz, pak jsem vyhodnocoval jeho podnikatelský profil v platformě YouTube, v registru živnostenského podnikání a četl recenze jeho firmy FC FINANCE – CONSULT. Po krátké rozvaze jsem kontaktoval telefonicky Assena. Ve sluchátku se ozval zastřený hlas ve srozumitelné češtině s bulharským přízvukem. To, co ale následovalo poté, byl koncert České filharmonie, reprodukce sametové hudby Leoše Janáčka. V říjnu 2021 jsem složil zálohu a od prosince 2021 jsem vlastníkem nemovitosti.

Ing. Assen Yordanov Karailiev řídil vlastní orchestr s citem pro českého konzumenta hudby. Profesionálně zajistil všechny administrativní činnosti, plné moci, tlumočníka a notáře. Vše jsem domlouval z pohodlí domova od prohlídek online, elektronicky přes WhatsApp, až po převod vkladu nemovitosti. Pochopitelně je zprostředkovatel vždy o krok napřed před kupujícím. Peníze má složené na účtu a nemovitost čeká u notáře na přepis budoucího majitele. Ale i v této napnuté chvíli i nadále Assen Karailiev nepřestal komunikovat. Udržoval vztah s klientem v letové hladině bez turbulence až do konce samotného hladkého přistání za velkého potlesku pasažéra.

Budoucí potenciální zájemci nemovitosti v zahraničí! Assen Karailiev dělá dobré jméno sobě, firmě FC FINANCE – CONSULT v České republice, ale i Bulharsku na mezinárodní úrovni. Koupě nemovitostí v BG jsem nezískal jen byt v krásném prostředí u moře, ale i dobrého přítele Assena, za kterého položím hlavu na špalek.“

Libor Šnajdr, Ostrava, recenze z Google

Více informací najdete na www.nemovitostivbulharsku.cz.

  • Nejčtenější

Když stres ochromuje naše zdraví, pomoci může magnézium

25. dubna 2024

Komerční sdělení Magnézium je minerál, který je mimořádně důležitý pro správné fungování našeho organismu v různých...

5 tipů, jak zútulnit obývací pokoj s minimálními náklady

22. dubna 2024

Komerční sdělení Pod pojmem útulný domov si každý z nás představí něco trochu jiného. Někdo má rád perfektně...

Zaostřeno na Karvinsko. Z čeho bude v budoucnosti těžit?

25. dubna 2024

Komerční sdělení Území pohornického Karvinska se po ukončení těžby uhlí připravuje na nové projekty. A nebude jich...

Sjednáním pojištění práce poradce nekončí, ale teprve začíná

24. dubna 2024

Komerční sdělení Kvalitní pojišťovací poradci se svými klienty mnohdy vytvářejí partnerství na celý život. Jejich...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Dopřejte svým očím pohodlí s biometrickými brýlovými čočkami

22. dubna 2024

Komerční sdělení Nosíte brýle a znáte podobné situace? Neustálé čištění, které snad nikdy není dokonalé, dešťové...

„Záleží mi na spokojenosti mých kolegů,“ říká vedoucí fyzioterapeutka

26. dubna 2024

Komerční sdělení Už pět let pracuje Martina Kořínková v Chrudimské nemocnici. Proč si vybrala profesi...

Zažijte jaro všemi smysly v Libereckém kraji

26. dubna 2024

Komerční sdělení Chcete si odpočinout od shonu všedních dní? Přijeďte do Libereckého kraje. Spojení jarní přírody a...

Když peníze ztrácejí hodnotu

26. dubna 2024

Komerční sdělení Článků o vysoké inflaci bylo možné číst v uplynulých 2 letech poměrně mnoho. Pravdou je, že inflaci...

Swissco: transparentní CFD broker

26. dubna 2024

Komerční sdělení Swissco, spolehlivý a inovativní CFD broker, který nabízí širokou škálu výhod pro začínající i...

Bývalý fitness trenér Kavalír zrušil asistovanou sebevraždu, manželka je těhotná

Bývalý fitness trenér Jan Kavalír (33) trpí osmým rokem amyotrofickou laterální sklerózou. 19. dubna tohoto roku měl ve...

Herečka Hunter Schaferová potvrdila románek se španělskou zpěvačkou

Americká herečka Hunter Schaferová potvrdila domněnky mnoha jejích fanoušků. A to sice, že před pěti lety opravdu...

Největší mýty o zubní hygieně, kvůli kterým si můžete zničit chrup

Možná si myslíte, že se v péči o zuby orientujete dost dobře, přesto v této oblasti stále ještě existuje spousta...

Tenistka Markéta Vondroušová se po necelých dvou letech manželství rozvádí

Sedmá hráčka světa a aktuální vítězka nejprestižnějšího turnaje světa Wimbledonu, tenistka Markéta Vondroušová (24), se...

Za vytlačení z linky do Brna musí Student Agency zaplatit náhradu 21 milionů

Společnost Student Agency provozující autobusy a vlaky pod označením RegioJet musí zaplatit bývalému konkurentovi 21...