Doporučujeme

Fronta jak na banány: Fanoušci Disney Lorcana čekají na novou sérii

Fronta jak na banány: Fanoušci Disney Lorcana čekají na novou sérii | foto: Ravensburger CEE s.r.o.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Fronta jak na banány: Fanoušci Disney Lorcana čekají na novou sérii

To, že fanoušci nejmenovaného jablečného zařízení nocují před obchodem, aby si mohli jako první koupit nejnovější kousek, asi nikoho nepřekvapí. Ale stejná fronta na herní kartičky?

Šokující zájem překvapil i samotného vydavatele Ravensburger

Uvedení nové sběratelské karetní hry Disney Lorcana spustilo opravdovou mánii už v loni v srpnu v Americe. První sadu vykoupili fanoušci prakticky za pár hodin.

Od té doby její popularita neustále roste a Lorcana se rozšiřuje do dalších zemí. Čeští fanoušci si ale museli počkat až do letošního února, kdy vydavatel Ravensburger představil třetí sadu s názvem Into the Inklands. Sociální sítě zaplavila videa hráčů, kteří s nadšením sdílejí svou novou posedlost nad touto karetní hrou.

Kartičky, které zvedají ze židle a od monitorů

Jak je možné, že v dnešní době si zrovna karetní hra získala takovou pozornost? Disney Lorcana je založená na postavičkách z dílny Disney, které si i starší generace pamatuje z dětství. Nestárnoucí hrdinové a nekonečný příběh dobra, které vždy zvítězí nad zlem, prostě v každém vyvolá nostalgickou náladu.

Sběratelská karetní hra, která spojuje napříč generacemi

Hraním Disney Lorcana se vrátíte zpátky v čase tam, kdy jste nemuseli řešit excelovské tabulky nebo zda jste už zaplatili účet za elektřinu. Vrátíte se zpátky tam, kdy byl svět rozdělený na ty dobré a zlé.

Na komiksovém festivale Comic-Con jsme sledovali, jak nadšený táta vysvětloval synkovi jednoduchá pravidla Disney Lorcana. Strategii hry pochopí opravdu i ti nejmenší (na rozdíl od jiných populárních karetních sběratelských her, které jsou příliš složité). Disney Lorcana představuje způsob, jak může celá rodina kvalitně trávit čas.

Tajemné zlo přichází, jste připraveni bojovat o záchranu říše Lorcana?

Právě teď vychází čtvrtá sada s názvem Ursula’s Return. Ano, tušíte správně, nejstrašnější mořská čarodějnice je zpátky připravená si uzurpovat celý magický svět Lorcany pro sebe. Hraje podle vlastních pravidel a neštítí se opravdu ničeho. Osud celé říše leží ve vašich rukách. Jste připraveni se spojit se soupeři, abyste porazili zlé síly?