Doporučujeme

Na velikonoční tabuli rozhodně patří uzené maso a staročeský špek

Na velikonoční tabuli rozhodně patří uzené maso a staročeský špek | foto: Maso - Třebovle s.r.o.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Na velikonoční tabuli rozhodně patří uzené maso a staročeský špek

V neděli před Velikonočním pondělím končí takzvaný čtyřicetidenní půst, který zahájila Popeleční středa. Po období odlehčených jídel si konečně můžeme dopřát. Na stole nesmí chybět tradiční nádivka plná darů z přírody, ve které parádně doplní chutě uzené maso a staročeský špek.

Jaká jídla máte neodmyslitelně spojená s obdobím Velikonoc? Určitě vás napadnou barevná vajíčka, mazanec a samozřejmě nádivka. Součástí hodovní hostiny při setkání rodiny a přátel je také uzené maso, které symbolizovalo hojnost a plodnost. Věřilo se, že kouř z udírny odhání zlé duchy a chrání úrodu před neštěstím. Tato tradice má hluboké kořeny a sahá až do dob před křesťanstvím. Maso můžete použít do nádivek, polévek, ale k chuti přijde třeba i jen nakrájené na prkénku s chlebem a kyselou okurkou. Přesně tak můžete servírovat i staročeský špek.

Staročeský špek se vyrábí z nasoleného vepřového boku, kterému dodá typickou chuť, vůni a zlatavou barvu uzení na bukových štěpkách. Věděli jste, že „staročeský špek“ je chráněné zeměpisné označení? Špek vyrobený mimo Českou republiku se nesmí jako staročeský označovat.

Na velikonoční tabuli rozhodně patří uzené maso a staročeský špek

Poctivé výrobky od tradičního českého výrobce

Pro skvělý chuťový zážitek přijďte pro své uzené speciality do řeznictví a uzenářství Maso – Třebovle, které si zakládá na kvalitních surovinách a tradičních postupech. Můžete se zde spolehnout, že zdejší řezníci vyrábějí uzená masa pouze s technologicky nezbytným obsahem vody a bez přídavků sóji a lepku. Udí klasickými dřevěnými štěpky, výrobky jsou šťavnaté, měkké a nádherně voní kouřem. Můžete je bez obav konzumovat i za studena. Všechna uzená masa od firmy Maso – Třebovle obdržela ocenění regionálního produktu značky POLABÍ.

Staročeský špek od Maso – Třebovle získal také prestižní ocenění KLASA. Vyrábí ho zde z vytříděných vepřových boků podle rodinné receptury. Vyuzen je až do svého středu, můžete si tak vychutnat skvělou uzenou chuť.

Ve firmě Maso – Třebovle si můžete pořídit nejen na velikonoční stůl uzenou krkovici, plec, slaninu, žebra, uzené koleno, panenku, bok, oříšek, křídla, stehna a krůtí maso.

Na velikonoční tabuli rozhodně patří uzené maso a staročeský špek

Dárkové karty nejen pro koledníky

Čekáte na svátky milou návštěvu a chcete je podarovat? Každý ocení praktické jedlé dárky. Zvlášť, když si může sám vybrat, na co má právě chuť. Přímo v prodejně Maso – Třebovle můžete svým nejbližším pořídit dárkovou kartu a nabít ji částkou od 500 Kč do 2 500 Kč.

Dárkovou kartu můžete používat na všech prodejnách Maso – Třebovle opakovaně až do vyčerpání nabité částky. Po každém nákupu víte, kolik peněz na ní ještě zbývá. Kartu obdržíte v pěkné obálce, na kterou můžete napsat věnování pro obdarovanou osobu, čímž se dárek stane osobnějším.

Více informací najdete na www.maso-trebovle.cz.