Doporučujeme

L'Occitane

L'Occitane | foto: Archiv L'Occitane

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Neočekávané setkání

  • 0
Olivier Baussan pozval svého přítele, cukráře Pierra Hermého, aby společně vytvořili kolekci vůní pro L’OCCITANE způsobem jeho vlastním.

Výsledek? Nádherné vůně, které jsou jak složité, tak zároveň i zcela jednoduché, a které vzbuzují vzpomínky na země Středozemního moře a na ostrov krásy, které oba muži milují.

Foto L'Occitane

L’OCCITANE a Pierre Hermé Paris sdílejí vášeň pro produkty a odborné znalosti. Oba chtějí vědět všechno o přísadách: co a jak, o jejich historii a o lidech, kteří je pěstují. Toto poslání předávat dovednosti a udržovat země a tradice naživu tvoří pouto v jejich srdcích, které je dnes spojuje.

Foto L'Occitane

Jasmín - Slaměnka

Neroli

Foto L'Occitane

„Protiklady jsou spřízněnosti,“ vysvětluje Pierre Hermé. A to lze vidět v neobvyklé směsi jasmínu, slaměnky a neroli – tři spřízněné duše, které se navzájem škádlí svou jemnou a ohnivou náladou, jejich naprostou lehkostí a smyslnou plností.

Grapefruit a Rebarbora

Foto L'Occitane

Kdo jiný než Pierre Hermé by se odvážil kombinovat vůni rebarbory, hřebíčku a muškátového oříšku s temperamentní vůní grapefruitu? Tato jemná, rafinovaná směs je podpisem muže, který hluboce miluje Korsiku - ostrov, jehož krásu sdílí každé léto s Olivierem Baussanem.

Medová Mandarinka

Foto L'Occitane

Tato finální vůně Pierra Hermého, plná nejkrásnějších čichových vzpomínek na Korsiku, kombinuje charakteristické tóny medu, mandarinky, pomeranče a slaměnky.

Více na cz.loccitane.com