Doporučujeme

Luxusní valentýnský dezert jako dárek

| foto: Bauer Media

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Luxusní valentýnský dezert jako dárek

Již jste přemýšleli kde letos strávíte se svou drahou polovičkou Valentýnský svátek zamilovaných, který tradičně připadá na 14. února?

Noblesní prostory restaurace Ungelt podpoří tu správnou romantickou atmosféru. Restaurace se nachází jen pár kroků od Staroměstského náměstí v kouzelném dvoře Týn.

A kouzlí také šéfkuchař Petr John jehož speciality jsou vyhlášené a na svátek Svatého Valentýna vám připraví nevšední gurmánský zážitek. Na povzbuzení chuti pro začátek doporučujeme pár čerstvých ústřic Ostra Regal neb Gillardeau, které mají dokonale lahodnou chuť a jak známo, silné afrodisiakální účinky. Nejlépe chutnají se skleničkou sektu nebo Champagne.

Jako předkrm šéfkuchař nabídne tataráček z mušlí Svatého Jakuba s tygří krevetou a naší specialitou - zmrzlinou z uzené makrely. Je dokonalá! Alternativou může být telecí brzlík se stročky, pastinákovým pyré a křepelčím vajíčkem.

Pro pár doporučujeme jako hlavní chod pečenou, čerstvě lovenou mořskou rybu, kterou solíme přírodním krápníkem, což je zcela unikátní a podáváme s ratte brambůrky a mladým mangoldem. Česnek, olivový olej, citrón… nic víc ryba nepotřebuje.

Kdo dá přednost masu, může se těšit na vyzrálý hovězí ryb eye steak s černým lanýžem, foie gras a artyčoky.

A to není všechno! Jako dárek zamilovaným párům šéfkuchař zdarma ke každé večeři připravil luxusní dezert. Jahody macerované v malinovém coulis s champagne sabayon a vynikající hořkou čokoládou Valrhona 70%. Naprosto božský dezert.