Doporučujeme

ASUS představil notebook ExpertBook B5 pro firemní segment

ASUS představil notebook ExpertBook B5 pro firemní segment | foto: ASUS COMPUTER Czech Republic s.r.o

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

ASUS představil notebook ExpertBook B5 pro firemní segment

Firemní notebook je v nové verzi vybaven nejnovějším procesorem Intel Core Ultra připraveným na umělou inteligenci a samostatnou grafickou kartou, což mobilním profesionálům umožní multitasking.

HLAVNÍ VÝHODY

· Lepší spolupráce a produktivita díky AI: Připraven na moderní profesionály díky procesoru až Intel Core Ultra a AI architektuře od Intelu

· Zabezpečení a správa na enterprise úrovni: Pohodlné a robustní vícefaktorové ověřování a intuitivní řešení ASUS pro správu IT ve firmách

· Určen pro mobilní multitasking: Ultralehké kovové tělo o hmotnosti 1,29 kg a pevnost vojenského standardu, dlouhá výdrž baterie, moderní možnosti připojení WiFi 7 a 4G

ASUS představil firemní notebook ExpertBook B5 ve dvou různých velikostech – 14palcový model B5404 i 16palcový model B5604 jsou ultralehká zařízení připravená na umělou inteligenci, která kombinují nejnovější procesory až Intel Core Ultra a samostatnou grafickou kartu NVIDIA[i], čímž zahajují novou éru produktivity. Navíc mají displeje s poměrem stran 16:10 s větší obrazovou plochou a volitelně také funkci dotykové obrazovky.

Díky funkcím využívajícím AI, jako je inteligentní kamera a potlačení šumu, a také připojení WiFi 7 a 4G LTE je práce s notebookem ExpertBook B5 rychlejší a plynulejší. Důležitá je také bezpečnost, kterou zajišťuje biometrické přihlášení, SSD s podporou RAID 0/1[iii] a volitelná čtečka čipových karet pro ochranu na enterprise úrovni. Zevnitř i zvenčí je ExpertBook B5 vyroben tak, aby zajistil efektivní a příjemnou práci – je to dokonalý společník na cestách pro mobilní profesionály, kteří mohou pracovat na více úkolech současně.

ASUS ExpertBook B
ASUS ExpertBook B

Lepší spolupráce a produktivita díky AI

ExpertBook B5 byl vždy určen pro profesionály ve firmách, aby zajistil maximální produktivitu v moderní kanceláři – a nové modely na tuto tradici navazují. Díky nejnovějším procesorům Intel Core Ultra a samostatné grafice NVIDIA GeForce RTX 2050 poskytují vysoký výkon pro spouštění softwaru náročného na zdroje nebo zpracování videí a grafiky.

ExpertBook B5 přináší komfortní používání díky umělé inteligenci a vynikající kompatibilitu. Využívá výkonnou AI architekturu a ekosystém od Intelu a zajišťuje inteligentní výkon a špičkovou bezpečnost. To umožňuje moderním profesionálům ve firmách řešit složitější pracovní úkoly, zvyšovat produktivitu a využívat bezproblémový multitasking a plynulejší spolupráci.

Nový notebook také integruje kameru využívající AI a funkci potlačení šumu, která zlepšuje celkový uživatelský komfort a zajišťuje ničím nerušené schůzky a optimalizovaný obraz a zvuk. Technologie sledování pohybu automaticky zajišťuje vycentrování obličeje uživatele a upravuje zaostření, čímž se eliminuje nepříjemné nastavování kamery uprostřed rozhovoru. Automaticky se také zlepší kvalita obrazu i jas. Technologie obousměrného potlačení šumu využívající AI zároveň využívá sofistikované techniky strojového učení k filtrování zvuku kolem reproduktoru a k eliminaci šumu u osoby, která s vámi komunikuje – virtuální konverzace tak působí naprosto přirozeně a vy máte pocit, jako byste byli spolu ve stejné místnosti.

Nové modely ExpertBook B5 jsou vybaveny volitelným dotykovým displejem s poměrem stran 16:10 a tenkými rámečky. Jsou kompatibilní s perem ASUS Pen a dalšími stylusy MPP 2.0, což poskytuje profesionálům více prostoru pro práci a snadný způsob, jak tvořit, komentovat dokumenty nebo si zapisovat nápady.

ASUS ExpertBook B5

Zabezpečení a správa na enterprise úrovni

ExpertBook B5 je určen pro firmy, a je proto vybaven mnoha prvky a technologiemi, které zvyšují zabezpečení, usnadňují správu IT a umožňují bezproblémovou práci na dálku.

Nabízí více možností přihlašování, včetně integrovaného snímače otisků prstů, volitelné infračervené kamery pro přihlášení obličejem a volitelné čtečky čipových karet. To poskytuje pohodlí i robustní vícefaktorové ověřování a znamená, že organizace a zejména malé a střední podniky (SMB) mohou využívat zvýšené zabezpečení bez obav z úniku dat. ExpertBook B5 se také snadno upgraduje díky dvěma modulům SO-DIMM a podpoře až 64 GB DDR5 RAM.

Firmy, které se rozhodnou pro ExpertBook B5, mohou těžit také z řady řešení pro správu od společnosti ASUS. Patří mezi ně služba ASUS Endpoint Management Service (AEMS) pro aktualizace ovladačů, centralizovaná správa a služby správy zabezpečení a služba ASUS Pre-Deployment Service (APDS), která zjednodušuje proces nasazení – od registrace zařízení a vytvoření bitové kopie až po předběžnou konfiguraci a registraci – to usnadňuje a urychluje práci pracovníků IT, kteří se tak mohou soustředit na svou hlavní činnost.[iv]

Tento komplexní přístup zajišťuje uživatelům vyšší zabezpečení a snadný upgrade. ExpertBook B5 je proto ideální volbou pro každodenní produktivitu a bezpečnou práci v kanceláři i na cestách.

ASUS ExpertBook B
ASUS ExpertBook B

Vhodný pro mobilní multitasking

ExpertBook B5 je ztělesněním mobility díky ultralehkému celokovovému tělu, které váží pouhých 1,29 kg[v] a je tenké jen 1,89 cm, takže s ním můžete cestovat kamkoli. Jeho tělo vyrobené udržitelným způsobem nabízí vysokou pevnost, která splňuje mimořádně náročnou americkou vojenskou normu MIL-STD 810H. Notebook je podroben důkladnému internímu testování společnosti ASUS - včetně testů tlaku na panel, nárazů a pádů - aby byla garantována jeho vynikající odolnost a spolehlivost.[vi]

Nový notebook využívá velkou baterii, která zaručuje produktivitu po celý pracovní den a podporuje také technologii rychlého nabíjení. Nejnovější technologie WiFi 7 umožňuje ultrarychlé bezdrátové připojení, větší dosah, spolehlivost i v přeplněných oblastech a širší spektrum zaručující rychlejší propustnost a snižující rušení. K dispozici je dokonce volitelně podpora mobilního 4G LTE, která zajišťuje bezproblémové připojení mezi pracovišti.

ExpertBook B5 je také vybaven nejmodejnějšími konektory, včetně dvou portů Thunderbolt 4 USB-C, HDMI 2.1 a volitelné čtečky čipových karet. Využívá také fyzický slot pro nano-SIM kartu a nabízí podporu eSIM.

Webové stránky modelu ASUS ExpertBook B5:

B5404 https://.asus.com/laptops/for-work/expertbook/expertbook-b5-b5404/

B5604 https://asus.com/laptops/for-work/expertbook/expertbook-b5-b5604/

Webové stránky ASUS Business: https://www.asus.com/business/

ASUS Pressroom: http://press.asus.com

ASUS ExpertBook B5

O společnosti ASUS

ASUS je globální technologický lídr, který nabízí nejinovativnější a nejintuitivnější zařízení, komponenty a řešení na světě a poskytuje skvělé zážitky, které zlepšují život lidí na celém světě. Společnost ASUS se svým týmem 5 000 interních odborníků na výzkum a vývoj je světově proslulá tím, že neustále přetváří dnešní technologie pro budoucnost. Každý den získává více než 11 ocenění za kvalitu, inovace a design a je zařazena mezi nejobdivovanější společnosti světa podle časopisu Fortune