Doporučujeme

Nečekejte na poslední chvíli! S OZP si můžete začít i dnes

Nečekejte na poslední chvíli! S OZP si můžete začít i dnes | foto: OZP

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Nečekejte na poslední chvíli! S OZP si můžete začít i dnes

Oborová zdravotní pojišťovna (OZP) pečuje o zdraví svých klientů již 30 let. Z pestré nabídky benefitů hrazených nad rámec veřejného zdravotního pojištění si vybere každý její pojištěnec. Pro svůj inovativní přístup je OZP ve své oblasti vnímána jako lídr v online komunikaci i telemedicíně.

BÝT ONLINE? PRO OZP SAMOZŘEJMOST

OZP se profiluje jako online zdravotní pojišťovna a pro efektivní komunikaci, především s klienty, využívá hned několik forem. Vyřizovat požadavky tak lze nejenom prostřednictvím INFOLINKY OZP, ale i elektronické pošty, WEB CHATU či přes VIRTUÁLNÍ POBOČKU. Stěžejním nástrojem je ale webová i mobilní aplikace VITAKARTA. Klient OZP, který je jejím uživatelem, má kdykoliv a odkudkoliv přístup k přehledu o všem, co k péči o své zdraví potřebuje. S VITAKARTOU lze mít „pod kontrolou“ i všechny členy rodiny, jsou-li pojištěnci OZP. VITAKARTA umožňuje v rámci Asistenční služby konzultaci s lékaři 24 hodin 7 dní v týdnu, snadné čerpání benefitů, přehled vykázané zdravotní péče, elektronický průkaz pojištěnce, upozornění na termíny preventivních prohlídek, snadné podání přehledu o příjmech a výdajích OSVČ a nabízí i řadu dalších výhod.

V rámci rozšíření služeb umožnila OZP jako vůbec první zdravotní pojišťovna v ČR svým klientům digitální ověření identity prostřednictvím bankovní identity (BankID) a nabídla také službu BankID SIGN, která umožňuje zájemcům o přihlášení k OZP podepsat online přihlášku digitálně.

V oblasti telemedicíny je OZP všeobecně velmi progresivní. Mimo jiné jako první zdravotní pojišťovna již v roce 2019 nabídla svým klientům možnost získat v rámci prevence vyhodnocení křivky EKG pořízené hodinkami s CE certifikací, na které ve VITAKARTĚ přispívá až do výše 10 000 Kč. Odeslaná křivka EKG je do 24 hodin vyhodnocena erudovaným kardiologem. V případě podezření na zdravotní problém se klient OZP může obrátit prostřednictvím nepřetržité Asistenční služby na Online medicínskou poradnu a přímo se k lékaři objednat.

PREVENCE PŘEDEVŠÍM

V zájmu OZP je dlouhodobě motivovat své pojištěnce k zodpovědnému přístupu o své zdraví, a proto v roce 2022 naplánovala přispět na preventivní programy nejvyšší částkou ze všech zdravotních pojišťoven v přepočtu na jednoho pojištěnce a současně podmínila nárok na benefity tím, že pojištěnci budou ke svému zdraví přistupovat odpovědně a budou absolvovat běžné preventivní prohlídky. Pojištěnci na pravidla přistoupili, zájem o čerpání příspěvků v průběhu prvního pololetí je u klientů OZP rekordní.

BENEFITY PRO KAŽDÉHO

Ve VITAKARTĚ najdou pojištěnci příspěvky až do výše několika tisíc korun. Vybírat lze z více než 50 benefitů. K nejvyužívanějším patří příspěvek až 2 000 Kč v roce na dentální hygienu, ale i na sérii preventivních vyšetření z řady STOP rakovině. Nechybějí ani programy pro chronicky nemocné, dárce krve, orgánů a kostní dřeně nebo pro sportovce, maminky, těhotné a novorozence.

Nečekejte na poslední chvíli! S OZP si můžete začít i dnes

Přestože lze benefity u OZP čerpat snadno a online (např. z mobilu), zdravotní pojišťovna myslí na všechny své klienty. Ti, kteří upřednostňují osobní setkání, tak mohou OZP navštívit na téměř 50 kontaktních místech napříč celým Českem.

www.chcidoozp.cz