Doporučujeme

Sedací soupravy v akci - správná volba

Sedací soupravy v akci - správná volba | foto: Impression Media,s.r.o.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Sedací soupravy v akci - správná volba

Do každého správného obývacího pokoje patří i správně zvolená sedací souprava - rohová sedací souprava, sedací souprava do U nebo třeba sedací souprava z pravé kůže.

Vybrat však kvalitní, moderní a zajímavou sedací soupravu, která by vynikala svým designem a byla již na první pohled pohodlná, nemusí být jednoduché. Nicméně, pokud navštívíte internetový obchod lumax-nabytek.cz, určitě si vytouženou sedací soupravu (rohovou sedací soupravu, sedací soupravu do U, sedací soupravu z pravé kůže) vyberete. Možná vás zaujmou sedací soupravy v akci, tedy sedací soupravy za akční cenu.

Sedací souprava - základní kus nábytku každé domácnosti

Od designu sedací soupravy se odvíjí celkový vzhled obývacího pokoje, proto je třeba při výběru sedačky (rohová sedací souprava, sedací souprava do U, sedací souprava z pravé kůže) dobře přemýšlet a vybrat si tu nejvhodnější.

Při výběru sedací soupravy je nutné zvažovat několik skutečností:

● V první řadě si ujasněte, kolik peněz do sedací soupravy můžete a chcete investovat.

● Dalším krokem je volba designu:

- Pokud si plánujete zařídit obývák v moderním duchu, vsaďte na moderní sedací soupravu s rovnými, čistými liniemi. Je jedno, zda půjde o rohovou sedací soupravu nebo sedací soupravu do U.

- Pokud jste spíše za klasiku, vyberte si koženou sedací soupravu, která dokáže působit i velmi rustikálně.

Nejste si jisti, že vyberete správně pouze prostřednictvím internetu? Navštivte showroom v Olomouci!

Do obývacího pokoje samozřejmě patří také obývací stěna

I obývací stěny můžete vybírat na lumax-nabytek.cz. A že je z čeho vybírat! Nejlépe se o tom přesvědčíte v kategorii obývací stěny na příslušných webových stránkách. Kromě sedacích souprav a obývacích stěn nabízí jmenovaný internetový obchod také postele, nábytek do kuchyně, jídelny, pracovny i dětského pokoje.

Sedací soupravy v akci - správná volba