iDNES.cz

Žáci karlovarské střední školy z Ondřejské na Lázeňském pohárku

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Spolupráce Asociace kuchařů a cukrářů ČR, Střediska praktického vyučování Grandhotelu Pupp a karlovarské Střední školy stravování a služeb přináší každoročně již renomovanou gastronomickou soutěž žáků středních škol „Lázeňský pohárek“.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Žáci karlovarské střední školy z Ondřejské na Lázeňském pohárku

Žáci karlovarské střední školy z Ondřejské na Lázeňském pohárku | foto: Střední škola stravování služeb Karlovy Vary, příspěvková organizace

Náročná soutěž prověřuje odbornou zdatnost žáků reprezentujících gastronomické školy i hotelové společnosti zvučného jména z celé České republiky. Soutěžící prezentují nejen svoje hotové výrobky, ale současně na pódiu před publikem připravují pokrmy a snaží se přesvědčit komisaře i přítomnou veřejnost o svých dovednostech a kreativitě. Hodnoceni jsou našimi špičkovými odborníky v čele s prezidentem asociace panem Miroslavem Kubcem. K 24. ročníku soutěže přijelo letos do prostor Grandhotelu Pupp 15 soutěžících v oboru kuchař a 7 soutěžících v oboru cukrář. Soutěžní klání probíhalo ve skvělé atmosféře plné soutěživosti a napětí, ale i sdílení radosti z možnosti setkání, vzájemné inspirace a nabývání zkušeností. Soutěž také letos navštívila řada žáků z posledních ročníků základních škol, kteří uvažují o dalším vzdělávání v oblasti gastronomie. Úžasné výkony a výrobky soutěžících v nich vyvolávaly nadšení a v mnohých případech ztvrdily rozhodnutí o volbě středoškolského studia právě v některém z gastronomických oborů.

V soutěži opět jako v minulém roce dominovaly dívky. První místo v kategorii kuchař získala Kristýna Zajícová ze střední školy v Jihlavě, v kategorii cukrář Rozálie Michlová z SOŠ v Roudnici nad Labem. Pro karlovarskou Střední školu stravování a služeb vybojoval druhé místo v kategorii kuchař Jonáš Chorvat, který se na soutěž připravoval na svém pracovišti v SPV Grandhotelu Pupp.

Žáci karlovarské střední školy z Ondřejské na Lázeňském pohárku
Žáci karlovarské střední školy z Ondřejské na Lázeňském pohárku

Učte se s námi chutě s chutí - vzdělávací nabídka Střední školy stravování a služeb Karlovy Vary

Čtyřletý obor ukončený maturitní zkouškou

  • 65-41-L/01 Gastronomie a hotelnictví

Tříleté obory ukončené výučním listem

  • 65-51-H/01 Kuchař, kuchařka
  • 65-51-H/01 Číšník, servírka
  • 65-51-H/01 Číšník, barman, barista
  • 29-54-H/01 Cukrář
  • 69-51-H/01 Kadeřník
  • 65-51-E/01 Stravovací a ubytovací služby

info@ssstravovani.cz
www.ssstravovani.cz

zpět na článek