iDNES.cz

Z Norska míří do Čech kamiony plné omega 3 zdarma

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Na české poměry se děje poměrně neobvyklá věc. NaturaMed, přední výrobce omega 3, dovážející vysoce kvalitní omega 3 z Norska, se rozhodl pro dobročinnou akci. Každý jednotlivec v ČR dostane jedinečnou příležitost získat tenhle „elixír mládí“, podporující imunitu, zdraví srdce, mozku a očí, zadarmo.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Z Norska míří do Čech kamiony plné omega 3 zdarma | foto: NaturaMed Pharmaceuticals, s.r.o.

Ředitel společnosti Martin Kozelský vše poměrně jednoduše vysvětluje: „V České a Slovenské republice patříme s omega 3 jednoznačně mezi největší hráče na trhu. Dokazuje to i počet zákazníků blížící se k hranici 3 milionů. Proto jsem se rozhodl, že s veškerou pokorou něco z našeho zisku vrátíme české a slovenské společnosti. Poslední roky všichni řeší především imunitu, zdraví srdce, mozku a očí. Proto chceme všem, kteří budou chtít, rozdat tento nástroj na podporu právě zmíněného. NaturaMed tedy hradí měsíční produkt, zákazník pak jen poštovné a balné 49 korun. Žádné další náklady, ani závazky. Chcete si objednat jen tohle jedno balení? Je to v pořádku, nikdo vás nebude nutit k celoročnímu užíváni.“

Z Norska míří do Čech kamiony plné omega 3 zdarma

Taková argumentace určitě zní logicky a smysluplně. Ale proč byste vlastně měli konzumovat omega-3? Ryby jsou opravdovým pokladem pro naše lidské zdraví. Obsahují mnoho zdraví prospěšných tuků, které jsou klíčové pro zdraví srdce, mozku a očí. Navíc jsou bohaté na vitamín D, který je nezbytný nejen pro podporu imunity, ale i pro zdravé kosti a celkové zdraví. Existuje několik způsobů, jak získat omega-3, ale ten nejlepší spočívá v pravidelné konzumaci ryb nebo užívání omega-3 kapslí.

Obliba konzumace ryb mimo Vánoce? Mizivá! To je odpověď, proč celkem čtyři z pěti Čechů nemají dostatek omega-3. A právě to chce NaturaMed dobročinnou akcí změnit. Proto chce v Česku a na Slovensku rozdat tolik měsíčních balení, kolik jen bude třeba. Proto chce NaturaMed v rámci své dobročinné akce podpořit zdraví všech.

Z Norska míří do Čech kamiony plné omega 3 zdarma

Ryby jako ideální řešení? Ano, ale až po potravinových doplňcích. Proč? Je to odpověď na naše stravovací návyky, které nejsou právě optimální, a to si musí většina z nás připustit. Potravinové doplňky jsou bezpečnou a cenově efektivní alternativou, jak zlepšit svou nutriční hodnotu a podpořit obranyschopnost našeho organismu, a to nejen u starší generace.

Omega-3 z norského lososa, nyní ve zdvojené dávce právě této oblíbené ryby, je v kapsli produktu Omega Marine Premium, který dováží po kamionech z Norska NaturaMed a následně rozdává zdarma všem, kdo si o něj napíše.

Z Norska míří do Čech kamiony plné omega 3 zdarma

Omega 3 jsou pro tělo nejen prospěšné, ale především nezbytné. Například náš mozek je bohatě, nebo spíše měl by být bohatě zásoben mastnými kyselinami, které jsou v omega 3, potažmo v OmegaMarine Premium.

Chcete si produkt objednat na měsíc zdarma? Vyplňte pouze svou adresu, kterou zadáte na této stránce, a je to. Zaplatíte pouze poštovné a balné 49 korun a produkt vám přijde přímo do schránky.

zpět na článek