náhledy
Za Asociaci kuchařů a cukrářů České republiky předává Miroslava Pítrová stříbrnou medaili M. D. Rettigové ředitelce školy za fungování výuky gastronomických oborů a mimoškolní aktivity.
Autor: Střední odborné učiliště Domažlice, Prokopa Velikého 640
Hurá! Již podruhé stříbrná medaile M. D. Rettigové pro SOU Domažlice
Autor: Střední odborné učiliště Domažlice, Prokopa Velikého 640
Hurá! Již podruhé stříbrná medaile M. D. Rettigové pro SOU Domažlice
Autor: Střední odborné učiliště Domažlice, Prokopa Velikého 640
Hurá! Již podruhé stříbrná medaile M. D. Rettigové pro SOU Domažlice
Autor: Střední odborné učiliště Domažlice, Prokopa Velikého 640
Ukázka z připravovaného závěrečného rautu kurzu studené kuchyně.
Autor: Střední odborné učiliště Domažlice, Prokopa Velikého 640
Zleva: Miroslava Pítrová (27 let vede Asociaci kuchařů a cukrářů pobočky Šumava), Marek Drdáček a Veronika Hofmanová (soutěžní tým SOU Domažlice), Jakub Herbrik (odborník z praxe), František Podloucký (člen AKC), Mgr. Zdeňka Buršíková (ředitelka SOU Domažlice)
Autor: Střední odborné učiliště Domažlice, Prokopa Velikého 640
Veronika Hofmanová připravuje servis dezertu, Marek Drdáček přináší porotě dezert k ochutnávce.
Autor: Střední odborné učiliště Domažlice, Prokopa Velikého 640
Marek Drdáček při vaření soutěžního menu. V rámci soutěže Hrnečku vař!
Autor: Střední odborné učiliště Domažlice, Prokopa Velikého 640
Za Asociaci kuchařů a cukrářů České republiky předává Miroslava Pítrová stříbrnou medaili M. D. Rettigové ředitelce školy za fungování výuky gastronomických oborů a mimoškolní aktivity.
Autor: Střední odborné učiliště Domažlice, Prokopa Velikého 640