iDNES.cz

Luxusní prostory k pronájmu v GASK Kutná Hora

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Chystáte kongres, konferenci, školení, teambuilding, koncert, divadelní představení, svatbu nebo jinou akci? Pak právě pro vás by mohly být ideálním řešením krásné prostory GASK v historickém jádru Kutné Hory!

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Luxusní prostory k pronájmu v GASK Kutná Hora | foto: Galerie Středočeského kraje příspěvkové organizace

Galerie Středočeského kraje nenabízí jen současné a moderní umění, ale také pronájem luxusních prostor různých velikostí vybavené špičkovou technikou pro pořádání firemních i soukromých akcí. Vybrat si můžete z mnoha typů - moderní kongresové centrum v zahradách jezuitské koleje s kapacitou až 200 osob, štábní dům s výhledem na chrám Sv. Barbory, refektář s bohatou výzdobou, barokní lékárnu s unikátní atmosférou nebo podkrovní prostory jezuitské koleje. K dispozici nabízí galerie také nádherné zahrady s nezapomenutelným geniem loci.

Součástí služeb je profesionální technika (kromě zvučení) pomoc s cateringem a doprovodným programem. Vaši akci mohou účastníci spojit i s návštěvou naší galerie. Věříme, že vámi uspořádaná akce v areálu GASK bude nezapomenutelným zážitkem! Podrobnosti o možnostech pronájmu včetně kontaktu najdete na našem webu: https://gask.cz/pronajem-prostor/.

zpět na článek