iDNES.cz

Jak akcelerovat českou ekonomiku a posílit prosperitu a stabilitu země

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Analýza SWOT pro Českou republiku, kterou připravili zástupci největších zaměstnavatelských a podnikatelských organizací, by měla představovat jakýsi kompas kroků v následujících 10 až 30 letech. V těchto dekádách bude stát řešit zásadní změny a nové výzvy v mnoha oblastech.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

České bankovky různé nominální hodnoty s dřevěnými domečky | foto: ČTK/Gregor Macák

Analýza SWOT pro Českou republiku představuje výběr nejviditelnějších oblastí, o kterých by se měla vést diskuse na úrovni vládního výboru. Její autoři jsou přesvědčeni, že novou vizi pro Českou republiku a strategie, které povedou k jejímu naplnění, je nutné zpracovat a přijmout ve velmi krátké době, konkrétně v následujících několika měsících.

Pozvání k diskuzi u kulatého stolu ohledně vize pro Českou republiku na příštích 10 až 30 let přijali prezident Hospodářské komory ČR Zdeněk Zajíček, prezident Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR Jan Wiesner, prezident Svazu průmyslu a dopravy ČR Jan Rafaj a prezident Svazu podnikatelů ve stavebnictví Jiří Nouza.

Diskuzi můžete sledovat 28. srpna 2023 od 11:00 na webu ČTK ceskenoviny.cz, Facebooku Protext ČTK, dále na portálech iDNES.cz, novinky.cz, e15.cz a HN.cz. Pro ty, kdo nebudou moci sledovat přímý přenos, bude záznam debaty k dispozici po odvysílání na kanálu YouTube.

zpět na článek