iDNES.cz

Investujeme do firem a projektů, ale kupujeme i obchodní podíly

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Společnost Tomes & Partners již přes deset let zajišťuje financování projektů, akvizic, provozu ať už přímým vstupem investora nebo formou cenných papírů.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Investujeme do firem a projektů, ale kupujeme i obchodní podíly. | foto: TOMES & PARTNERS Ltd

Tomes & Partners zastupuje více než pět tisíc institucionálních a profesionálních investorů (investiční společnosti, investiční banky, investiční fondy, family office...) z USA, Evropy a východní Asie, pro které zajišťuje různé typy investic počínaje nákupem cenných papírů, jako jsou dluhopisy, akcie až po nákupy obchodních podílů ve společnostech.

Jak říká obchodní ředitel Tomes & Partners pro střední Evropu: „Hledáme ziskové společnosti, společnosti s růstovým potenciálem, ale obchodujeme i se společnostmi, které jsou ve ztrátě nebo v úpadku. Naši partneři podnikají v nejrůznějších odvětvích a stále hledají způsoby, jak zlepšit a zefektivnit své podnikání, stále hledají zajímavé investiční příležitosti. Pokud společnost není vhodná pro institucionální investory realizujeme financování prostřednictvím cenných papírů, jako jsou dluhopisy, akcie, investiční certifikáty... V praxi to znamená, že pro naše klienty zajišťujeme kompletní financování počínaje vytvořením smluvní dokumentace až po umístění cenného papíru na trh.“

Mezi klíčové aktivity Tomes & Partners patří:

  • VSTUP INVESTORA

Tomes & Partners zastupuje investory, kteří dlouhodobě vyhledávají investiční příležitosti do projektů nebo společností bez přímého vlivu v těchto společnostech v různých fázích životního cyklu a z různých segmentů podnikání.

  • EMISE DLUHOPISŮ

Tomes & Partners zajišťuje komplexní služby při vytváření dluhopisových emisí, kdy práce začíná vytvořením prospektu nebo emisních podmínek a končí získáním kapitálu.

  • EQUITY PARTNER

Zprostředkuje equity partnera pro poskytnutí kapitálu na realizaci projektu.

  • START UP

Zajišťuje vstup investorů do startupů z různých oborů. Zároveň financuje inovace a zlepšovací návrhy.

Více informací o možnostech získání kapitálu do firmy nebo pro projekt najdete na webových stránkách Tomes & Partners https://tomespartners.com/CZ/

zpět na článek