iDNES.cz

ERA představila online platformu pro e-learningové kursy

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
ERA učinila další krok do digitální éry 21. století, akcelerovaný zkušenostmi vynucenými v období covidových restrikcí. Školení uživatelů svých pasivních sledovacích systémů převádí do online prostředí díky e-learningové platformě ERA Academy.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

ERA představila online platformu pro e-learningové kursy | foto: ERA a.s.

ERA tým ji poprvé představil veřejnosti minulý měsíc na setkání výrobců technologií pro řízení letového provozu, výstavě Airspace World 2023 v Ženevě. Podívejte se zde: ERA a.s. - ERA využila na maximum prostor „Airspace World“

Školení zákazníků jde nyní online

ERA má instalovány systémy pro řízení letového provozu po celém světě a v době zavřených hranic se potýkala se zaváděním efektivních řešení jejich správy na dálku. Jednou z největších výzev bylo školení zákazníků, kteří za běžných okolností přijíždějí do sídla firmy v Pardubicích a tráví zde řadu týdnů, aby se naučili, jak je ovládat, využívat a provádět samostatně údržbu. To dalo impuls k vytvoření zbrusu nového školicího systému interaktivní formou dostupného zájemcům online 24/7 odkudkoliv na dálku.

ERA představila online platformu pro e-learningové kursy

ERA Academy je vhodná pro zaučování i opakování

ERA Academy je školicí systém, který poskytuje učební materiály a cvičení partnerům ERA, kteří si zakoupili produkty firmy. E-learningové kursy jsou jednoduchým pomocníkem pro vzdělávání technického personálu, a to buď v procesu zaučování, nebo pro osvěžení paměti při obnově schopností, které lidé během času přirozeně ztrácejí.

Kursy ERA nabízejí obě úrovně – základní i opakovací – vhodné k proškolení techniků, operátorů a instruktorů, kteří ve své práci přicházejí do styku s pasivními sledovacími systémy. Kursy jsou zamýšleny mimo jiné jako prevence rizika zničení systémů při nesprávném používání, naopak mají přispět k prodloužení životního cyklu vybavení díky optimální údržbě poučenou obsluhou.

Jako pilotní díl byl vytvořen e-learningový kurs pro instalaci a ovládání vysílače SQUID – majáku na střeše auta, který slouží pro určení polohy servisních vozidel na letištích.

„Zákazníci, kteří si koupí naše systémy, získají snadno dostupnou možnost vyškolit svůj technický personál pro jejich obsluhu ve všech potřebných procedurách tak, aby vydržely co nejdéle a fungovaly bezchybně. Nové e-learningové kursy jsou efektivním způsobem tréninku, který ušetří čas i peníze na obou stranách,“ uvedl Pavel Horčička, šéf školicího oddělení ERA.

ERA představila online platformu pro e-learningové kursy

Jak ERA Academy funguje?

Systém ERA Academy využívá interaktivní prostředí a je designován pro komunikaci stylem otázka – odpověď. Je optimalizován pro všechna elektronická zařízení, tedy počítače, tablety i chytré telefony, což zajišťuje, že kursy jsou dostupné kdykoliv, kdekoliv a pro všechny zájemce zároveň. Znalosti jsou během kursů předávány pomocí tutoriálů, videí, 3D animací a interaktivních cvičení. Součástí je také knihovna manuálů a uživatelských příruček. Po každé kapitole kursu je pokrok v učení ověřen v krátkém kvízu a po úspěšném absolvování povinného závěrečného testu obdrží uživatel automaticky vydaný certifikát.

ERA představila online platformu pro e-learningové kursy
zpět na článek