Doporučujeme

Diana Rádl Rogerová, česká vrcholová manažerka a podnikatelka

Diana Rádl Rogerová, česká vrcholová manažerka a podnikatelka

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Talent, vzdělání a úspěch? Na EduFestivalu bude i Diana Rádl Rogerová

Jak pracovat s talentem? Kdy začít s výběrem školy a v čem se liší studium v zahraničí? Na tohle odpoví EduFestival, který 4. října 2022 do pražského Cubex Centra přivede odborníky na vzdělávání i studium v zahraničí, kouče, kariérní poradce i úspěšné mladé podnikatele a zástupce zahraničních škol.

Festival pořádá společnost Education.cz, která se dlouhodobě zabývá kariérním poradenstvím a studiem v zahraničí. O talentu bude mluvit třeba mentální kouč a bývalý trenér Jaromíra Jágra Marian Jelínek, o studiu na Oxfordu zase studentka Hana Bernhardová. Svoje zkušenosti z podnikání během studií předají mladí podnikatelé Jan Sláma, Anna Veselá nebo Libor Hoření. Všichni tři zakládali svoje projekty ještě během školy.

Programem na studentské stage provede Lucie Sitarová z Education.cz

Festival ale přinese spoustu dalších témat od využití technologií ve výuce po kompetence budoucnosti. Vrcholová česká manažerka a podnikatelka Diana Rádl Rogerová se bude zabývat například tím, jaké kompetence do dnešního digitálního světa potřebujeme a jak na to musí reagovat vzdělávací systém.

Cílem akce je inspirovat studenty i jejich rodiče a přinést ty nejzajímavější informace a zkušenosti odborníků na vzdělávání. Řečníci vystoupí na dvou pódiích, účastníci festivalu mohou ale navštívit také kariérní centrum, kde si zdarma mohou projít osobnostním testem a poradit se s kariérním poradcem. Pro zájemce o studium v zahraničí je to unikátní možnost setkat se zástupci zahraničních středních škol z USA, Kanady i Velké Británie. Vstupenky jsou zdarma, stačí se jen registrovat na www.edufestival.cz.

Internátní střední školy v USA - Indian Springs School (Education.cz)
Internátní školy, tzv. Boarding schools, jsou v USA oblíbenou formou studia[1]

Pro středoškoláky o talentu, výběru školy i kariéře

Festival studentům přinese přednášky a diskuse zaměřené na hledání talentu. Konzultant ve vzdělávání Petr Chára se bude věnovat tomu, jestli je potřeba hledat vhodnou školu a kdy nad tím začít přemýšlet.

Kampus internátní střední školy Lincoln Academy v USA

Pro rodiče o kvalitním vzdělávání v ČR i zahraničí

Během odpoledního programu účastníky čekají témata od budování rodinných firem po diskusi o roli školy v rozvoji talentu. Diskutovat přijdou Bob Kartous z Pražského inovačního institutu, Pavla Lioliasová z Eduinu, ale i zástupci z řad oceňovaných učitelů Daniel Pražák nebo Marek Valášek. Posledním diskutujícím je podnikatel ve vzdělávání a majitel střední školy Tomáš Jízdný.

Kampus internátní střední školy Worcester Academy v USA

Pro školy o virtuální realitě i digitální hygieně

Dopolední program se zaměří na školy. Učitelé tak budou moci sdílet své zkušenosti v Poradním kruhu nebo se inspirovat přednáškou o využití virtuální reality ve výuce.

Celou akci bude moderovat bývalá moderátorka a reportérka České televize Linda Bartošová.

Vstupenky na festival jsou zdarma, kapacita festivalu je však omezená. Na webu www.edufestival.cz se tak mohou zájemci registrovat a získat základní nebo VIP vstupenku. VIP vstup jim umožní setkat se se zástupci zahraničních středních škol.

Přijďte se 4. 10. 2022 inspirovat a dozvědět o možnostech, které vám vzdělávání v ČR i v zahraničí otevírá.

Festival se koná pod záštitou MŠMT, Středočeského kraje i Magistrátu hlavního města Prahy.

Diana Rádl Rogerová, keynote speaker EduFestival

Diana Rádl Rogerová je česká vrcholová manažerka a podnikatelka. Donedávna působila jako řídící partnerka společnosti Deloitte ČR, kde také zastávala roli Chief Strategic Officer pro Deloitte Europe. Za svou manažerskou a inovativní činnost byla několikrát zařazena do žebříčku TOP 25 žen Česka vydavatelství Economia a časopis Forbes ji opakovaně zařadil do žebříčku nejvlivnějších žen. Věnuje se také mentoringu a přednáší na konferencích o tématech ženského leadershipu, vzdělávání a nových technologiích.