Doporučujeme

| foto: Shutterstock

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Spoření od VÚB banky láká české klienty na flexibilitu a vysoké úroky

VÚB banka uvedla na český trh spořicí produkt nazvaný Spoření bez limitů a již tisíce spokojených klientů využilo jeho výhod. V posledním roce byly na tento produkt uloženy miliardy korun. Co dělá tento spořicí účet tak populárním mezi Čechy?

Slovenská banka získala ve vysoce konkurenčním prostředí tuzemských spořicích produktů výhodu díky své neuvěřitelné flexibilitě a snadnému online přístupu. Navíc je celý produkt bez podmínek – bez poplatků, bez limitů a zdarma. „Jsem velmi potěšen, že se našemu produktu Spoření bez limitů daří tak výborně a že díky němu zhodnocují své úspory tisíce klientů,“ uvedl Martin Techman, člen představenstva a ředitel retailového bankovnictví VÚB.

Spoření bez limitů nabízí neuvěřitelně atraktivní úrokovou sazbu 6,15 % p.a. s úročením každý den. Tato úroková sazba se vztahuje nejen na samotný vklad, ale i na úroky z úroků, což znamená, že klienti VÚB mohou vydělat ještě více díky tomuto takzvanému složenému úročení. Klienti mohou své finanční prostředky posílat jednorázově nebo pravidelně a kdykoliv své peníze potřebují, mohou si je vybrat bez jakýchkoli sankcí či poplatků.

Spoření bez limitů spojuje všechny výhody nové generace online produktů, což z něj dělá nejen úspornou, ale také velmi pohodlnou volbu pro všechny, kteří chtějí chránit své finance a vydělat na nich více.

  • Spoření si můžete založit online zdarma prostřednictvím mobilu, tabletu nebo počítače
  • Stačí vám občanský průkaz a jeden další osobní doklad a bankovní účet jakékoliv banky působící v ČR
  • Peníze máte vždy k dispozici
  • Peníze či jejich část můžete kdykoliv bez sankcí a poplatků zaslat na libovolný účet v IBAN
  • Žádné papírování, žádná návštěva pobočky

Online služby jsou pohodlné a bezpečné

Online bankovnictví se stává čím dál tím jednodušším a pohodlnějším. Většina bankovních procesů je dnes tak snadná, že je lidé ani nechtějí řešit jinak než online. To si žádá to nejvyšší možné zabezpečení, kterým VÚB disponuje.

VÚB je druhou největší bankou na Slovensku s řadou mezinárodních ocenění a je součástí jedné z největších evropských finančních skupin Intesa Sanpaolo.

Založení spoření bez limitů rychle a bez návštěvy pobočky

Online žádost najdete na adrese www.vub.cz/sporeni-bez-limitu/

2. Naskenujte dva doklady totožnosti prostřednictvím fotoaparátu.

3. Vyplníte krátký dotazník.

4. Ze svého běžného účtu odešlete ověřovací platbu ve výši 1 Kč.

5. Vaše bezlimitní spoření bude schváleno následující pracovní den

V případě jakýchkoli dotazů je vám k dispozici služba Kontakt na telefonním čísle +420 2 270 460 70, kontakt@sporenibezlimitu.cz, nebo najdete odpovědi na nejčastější dotazy na našem webu.