iDNES.cz

Šetřete svůj čas i peníze s chutnými specialitami SOUS - VIDE

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Dochází vám v kuchyni inspirace pro vaření? Nechce se vám stát hodiny u plotny? Nebo jedete na dovolenou na chatu a chcete mít s sebou chutné a dobré jídlo připravené za pár minut? Máme pro vás řešení - speciální řadu výrobků SOUS-VIDE od Slezských uzenin, která zaujme i ty nejmlsnější jazýčky.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Výtečné a rychlé pokrmy na dovolenou i pro vytížené rodiny

Znáte to všichni. Jedete na dovolenou na chatu a chcete pro svou rodinu přichystat chutné jídlo. Zároveň ale nechcete stát hodiny u plotny, zatímco se ostatní dobře baví. Toužíte si také užívat volný čas s nejbližšími, a to jiným a mnohem zábavnějším způsobem, než je postávání v kuchyni.

Skvělou volbou jsou speciální pokrmy, které pro vás připravily Slezské uzeniny - značka, která již přes dvacet let vyrábí podle tradiční receptury salámy, šunky, párky i uzená masa té nejvyšší kvality. Výrobky řady SOUS-VIDE jednou ochutnáte a už nebudete chtít na cesty nic jiného. Trn z paty vytrhnou speciality i vytíženým rodinám, které si chtějí užívat společné chvíle naplno.

Sous vide metoda zachová šťavnatost i vitamíny každého pokrmu

Pokrmy řady SOUS-VIDE jsou jedinečné v tom, že šetří nejen váš čas a energii, ale také finance. Rychle a snadno připravíte pro 4 lidi výtečný teplý oběd nebo večeři. Stačí zakoupit jeden pytlík s vaším oblíbeným jídlem a během chvilky máte na talíři jídlo jako od maminky.

Maso je připraveno metodou SOUS VIDE, kdy dochází k jeho tepelnému zpracování po několik hodin při teplotě nižší než 80°C. Jen tak si maso zachová šťavnatost, vitamíny a živiny, které naše tělo potřebuje.

Vybírejte z několika produktů s označením SOUS-VIDE:

  • kuřecí rolky přírodní
  • kuřecí rolky se sušenými rajčaty
  • kuřecí rolky se špenátem
  • ploché žebírko
  • vepřové koleno

Nadchne vás nejen chuť, ale také rychlá příprava bez starostí a zašpiněného nádobí.

Kvalitní masné výrobky dle tradičních receptur

Slezské uzeniny se pyšní dlouholetou tradicí. Veškeré masné výrobky jsou připraveny podle ověřených receptur. Ve více než 60 prodejnách zakoupíte výrobky všeho druhu:

  • kuřecí, vepřové i hovězí maso
  • marinované maso
  • salámy
  • šunky
  • uzená masa
  • vepřové ve vlastní šťávě
  • hovězí ve vlastní šťávě
  • utopenci
  • sádlo a škvarky
  • paštiky

Vepřové i hovězí ve vlastní šťávě jako od babičky

Hovězí i vepřové maso ve vlastní šťávě patří mezi oblíbené produkty z dílny Slezskych uzenin. I to vám usnadní vaření. Skleněná konzerva obsahuje kvalitnÍ vepřové nebo hovězí maso, přidány jsou pouze sůl a pepř.

Konzerva se vyrábí klasickým způsobem jako v letech 1965. Věřte, že se budete olizovat až za ušima. Velkou výhodou konzervy je, že nemusí být uskladněna v chladu a vydrží až 24 měsíců. A co z konzervy připravit? Například špagety, rizoto nebo zapečené těstoviny.

Ve skle najdete na prodejnách také lahodné utopence klasik nebo pikant. Utopenci jsou vyrobeny z vyhlášených špekáčků z kvalitního masa v kombinaci s čerstvou cibulí, olivami, feferonkami a zalité kořeněným nálevem.

zpět na článek