iDNES.cz

SCHUNK na veletrhu MSV 2022 představí novinky

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Firma SCHUNK letos po mnoha letech mění umístění své expozice. Stánek se nachází uprostřed pavilonu F a je přístupný ze 3 stran, což je pro návštěvníky pohodlnější a produkty jsou detailně dostupnější z více stran.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

SCHUNK na veletrhu v Brně – zdroj SCHUNK

Na ploše 105 m2 je z oblasti upínací techniky k vidění například manuální středicí 4čelisťové sklíčidlo, nová generace silových svěráků TANDEM3 a novinky firmy Gressel.

Z automatizace stojí za zmínku nová paralelní chapadla, dále aplikační sady MTB, které umožňují rychlé a snadné zavedení automatizovaného nakládání strojů. Nechybí ani magnetická chapadla či přírodou inspirovaná chapadla ADHESO.

Pro rychlý start: Aplikační sady MTB

S novými aplikačními sadami MTB umožňuje SCHUNK komfortní vstup do částečné automatizace obráběcích strojů s koboty – zdroj SCHUNK

Automatizované zakládání a vykládání v několika málo krocích: S novými aplikačními sadami MTB umožňuje SCHUNK komfortní vstup do částečné automatizace s roboty nebo koboty. Chapadla a svěráky jsou vhodné pro použití při obrábění a lze je kombinovat se speciálními připojovacími sadami pro roboty. To šetří čas při plánování, umožňuje rychlejší zakládání a vykládání až o 50 % a zlepšuje vytížení stroje.

Na základě prostoru a úkolu jsou k dispozici volitelné aplikační sady s jedním nebo dvojitým chapadlem. To zahrnuje jedno nebo dvě univerzální chapadla JGP-P s ofukovou tryskou a utěsněnou ventilovou skříní. SCHUNK uvedl na trh koncem minulého roku vysoce výkonné 2prsté paralelní chapadlo. Sada s dvojitým chapadlem slouží k vyšší produktivitě: Jelikož může být stroj naložen a vyložen dvěma chapadly, je uspořeno téměř 50 % času. Kombinací svěráku a chapadla od jednoho dodavatele je uvedení do provozu zvláště snadné a rychlé. Pro automatizované stacionární upínání obrobků poskytuje SCHUNK třetí aplikační sadu. Ta obsahuje kompaktní nízkoúdržbový svěrák PGS3 s ventilovým terminálem, který může být díky integrované přírubě namontován přímo na stůl stroje a stejně jako chapadla integrován do ovládání robotu.

Uživatelsky přívětivé produktové sady jsou vhodné díky utěsněné ventilové skříni pro použití v drsném prostředí v obráběcím stroji. Integrovaná tryska pro ofuk také ulehčuje život zaměstnancům, neboť se stará o automatické odstranění třísek a chladicí emulze ze svěráku a obrobku. Tím odpadá manuální odstraňování pomocí stlačeného vzduchu a upínací stanice jsou spolehlivě připraveny k opakovanému upnutí. Aplikační sady jsou vhodné pro koboty výrobců OMRON, Universal Robots, TM, Doosan a FANUC. Díky speciálním připojovacím kabelům a hadicím nachystaným vždy pro konkrétní typ robotu, může začít automatická obsluha stroje téměř okamžitě.

Toto a spoustu dalšího bude k vidění v pavilonu F, na stánku 036.

zpět na článek