iDNES.cz

Podívejte se na nové trendy v podlahových krytinách

– KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Módní trendy zasahují do všech oblastí a nejinak tomu je i v oblasti podlahových krytin. Některý rok jsou v kurzu šedé podlahy, jiný zase tmavé s výraznou kresbou, nebo dokonce s ornamenty.

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Plovoucí vinylová podlaha Fatra SILVERO-click, Dub alpský, cena 908 Kč/m2, www.efatra.cz | foto: Fatra , a.s.

Po letech, kdy na podlahách kralovaly spíše tmavší odstíny, se do popředí nyní dostávají světlé vzory spíše v neutrálních dezénech. Světle krémové, béžové až bílé podlahy přinesou do interiéru jednoduchost a čistotu. V moderně zařízených domech a bytech velmi dobře vyniknou také šedé podlahy.

Vinylová podlaha Fatra SILVERO-fix, Dub finský, cena 617 Kč/m2, www.efatra.cz | foto: Fatra , a.s.

V materiálech stejně jako v minulých letech vévodí vinylové podlahy. Čím dál více se však dbá na jejich věrohodnost, ať už se to týká jejich lesku nebo struktury. Ideální je, když vinylová podlaha napodobuje dřevo nejen jeho barevností, ale i strukturou, včetně všech jeho přirozených nedokonalostí.

Plovoucí vinylová podlaha Fatra SILVERO-click, Dub alpský, cena 908 Kč/m2, www.efatra.cz | foto: Fatra , a.s.

Nejnovějším hitem je také vytvoření zcela originální podlahy, kterou si každý navrhne sám. Je to jednoduché, designérem se může stát každý. Stačí, když si od jednoho dekoru dřeva vyberete podlahu ve více barevných odstínech a při pokládce je budete různě kombinovat. V tomto případě je velmi efektní pokládka na tzv. parketový styl. Například u vinylových podlah Fatra SILVERO si můžete vybírat z celkem deseti dubových dekorů, které lze mezi sebou různě vzájemně doplňovat.

Rigidní vinylová podlaha Fatra SILVERO-top, Dub měsíční, cena 920 Kč/m2, www.efatra.cz | foto: Fatra , a.s.

Čím dál více žádané jsou v posledních letech voděodolné vinylové podlahy, které se nemusíte bát položit do kuchyně i koupelny. Díky tomu si můžete dovolit položit stejný typ podlahy v celém interiéru. To vám jednotlivé místnosti krásně propojí a opticky zvětší. Sladit podlahy do jednoho vzoru doporučuje také Kamila Douděrová: „Ideální je zvolit jeden neutrálnější dekor, který pak můžete oživit například použitím barevných kusových koberců.“

Voděodolná vinylová podlaha Fatra SILVERO-top, Dub jantar, cena 920 Kč/m2, www.efatra.cz | foto: Fatra , a.s.

Vybrat vzor na podlahu vám může nově pomoci virtuální návrhář podlah, do kterého si nahrajete fotku vašeho interiéru a pak už jen zkoušíte, jaký vzor mu bude slušet nejvíce. A pokud si chcete na vzorek raději sáhnout anebo jej srovnat s vaším stávajícím nábytkem, můžete si nechat doručit vzorek podlahy až k vám domů.

Více informací na www.efatra.cz

zpět na článek